Οι καλύτερες διαφημίσεις που είδαμε στο Super Bowl (Videos)

18:07 3/2/2020 - Πηγή: iPop

Το 54ο Super Bowl με τους Kansas City Chiefs να αναδεικνύονται νικητές έγινε το θέμα της ημέρας και όχι μόνο επειδή η Shakira και η J.Lo. έβαλαν φωτιά στο γήπεδο. Πολλές διαφημίσεις προβλήθηκαν και πολλές απ’ αυτές έκλεψαν τις εντυπώσεις. Όλη η pop κουλτούρα, ο κόσμος του αθλητισμού και της τεχνολογίας συντονίστηκε στο μεγάλο γεγονός

της χρονιάς που είχε πολλές συγκινητικές στιγμές. Εμείς ξεχωρίσαμε τις καλύτερες διαφημίσεις του Super Bowl και στις δείχνουμε για να πάρεις μια γεύση απ’ τα brands που μπήκαν στη μάχη για το ποιος θα προσελκύσει περισσότερα μάτια πάνω του.

Οι διαφημίσεις- υπερπαραγωγή του Super Bowl, σύμφωνα με τα στοιχεία του Business Insider, κόστισαν 5,6 εκατομμύρια δολάρια ανά 30 δευτερόλεπτα τηλεοπτικού χρόνου προβολής!

Οι καλύτερες διαφημίσεις του Super BowlGoogle

Έκανε εκατομμύρια ανθρώπους να συγκινηθούν κι όχι άδικα! Η διαφήμιση με τίτλο Hey Google, show me photos, έδειξε πώς η τεχνολογία βοηθάει κάποιον να θυμάται τα αγαπημένα του πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή. Και μας συγκίνησε!

Jeep

Η “Μέρα της Μαρμότας” ξεκίνησε για ακόμα μια φορά. Το ξυπνητήρι έδειξε 6 το πρωί και ο Νεντ Ράιερσον βρέθηκε στον δρόμο για να χαιρετήσει τον πρωταγωνιστή. Ο Μπιλ Μάρεϊ ξαναζεί άπειρες φορές την ίδια μέρα, σε ένα διαφημιστικό εμπνευσμένο απ’ τη θρυλική ταινία.

Rocket Mortgage

Ο Τζέισον Μομόα αφαιρεί τα μπράτσα απ’ το σώμα του για να βολευτεί στο σπίτι του σε μια διαφήμιση τόσο περίεργη αλλά που κέντρισε το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων.

Cheetos

Ο MC Hammer εμφανίζεται στη διαφήμιση των Cheetos αλλά δεν μπορεί να παίξει πιάνο γιατί τα δάχτυλά του είναι συνεχώς… λερωμένα!

Snickers

Η αγαπημένη σοκολάτα περνάει σε άλλο επίπεδο κι ετοιμάζεται να… σώσει τον κόσμο στη διαφήμιση που παρουσίασε στο Super Bowl.

Mountain Dew

Μια διαφήμιση που όσο δίχασε άλλο τόσο αγαπήθηκε, σαν μια νέα εκδοχή της “Λάμψης”.

Weather Tech

Η συγκίνηση χτυπάει κόκκινο σε μια διαφήμιση που μιλάει για την πρόληψη του καρκίνου στα σκυλιά.

Porsche

Η Porsche επέστρεψε στο Super Bowl, με μια διαφήμιση για το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της, το οποίο παρουσίασε με μια μίνι ταινία καταδίωξης.

Hard Rock Cafe

Οι αστέρες συναντήθηκαν σε μια μίνι ταινία μυστηρίου με το Hard Rock Cafe να έχει μια δυναμική παρουσία φέτος.

Δες ακόμα:

J. Lo και Shakira έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα που λίγοι κατάλαβαν! | Video

Το άρθρο Οι καλύτερες διαφημίσεις που είδαμε στο Super Bowl (Videos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα