Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/10/2019)

09:07 4/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/10/2019):Κριός

Με δυναμικό τρόπο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς

τους Κριούς. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει  να πάρετε αποφάσεις που αφορούν το  μέλλον των προσωπικών σας σχέσεων αλλά και των  συνεργασιών σας. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων θα προσπαθήσετε να ελιχθείτε με διπλωματικό τρόπο, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί μερικές φορές να κάνετε πίσω. Αυτό που είναι απαραίτητο να κάνετε είναι να βρείτε τρόπους για να διοχετεύσετε δημιουργικά την ενέργεια σας.

Ταύρος

Βασική σας προτεραιότητα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι να κάνετε πιο όμορφη την ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα δραστήριους σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας όπου θα προσπαθήσετε να υπάρχει αρμονία και ισορροπία, ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας, θα υπάρχουν στιγμές που για να μην διαταράξετε τις ισορροπίες είναι πιθανό να κάνετε πίσω και να ακολουθήσετε τις απόψεις των άλλων παρόλο που δεν συμφωνείτε. Σε ότι αφορά την υγεία σας αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους και γυμναστικής.

Δίδυμοι

Μια ευχάριστη ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα μεγεθύνει την χαρά και την αισιοδοξία σας και θα σας γεμίσει με ενέργεια , βοηθώντας σας να γίνετε πιο δημιουργικοί και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Επίσης στο παιχνίδι του φλερτ θα χρησιμοποιήσετε την ευελιξία και την διπλωματία σας.

Καρκίνος

Πολλές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι . Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα ζητήματα που  απασχολούν  το σπίτι , και ένα μέλος της  οικογένειας σας   και να βρείτε άμεσες και ουσιαστικές λύσεις. Στην προσπάθεια σας να επαναφέρετε την ηρεμία και την ισορροπία στις σχέσεις σας είναι πιθανό να κάνετε αρκετές υποχωρήσεις, ωστόσο, είναι πιθανό κάποια στιγμή το ποτήρι να ξεχειλίσει και να ανέβουν οι τόνοι.

Λέων

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα κάνει τους ρυθμούς σας πιο γρήγορους, και την καθημερινότητα σας κάθε άλλο παρά μονότονη, καθώς θα έχετε  πολλές και  σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις στις οποίες θα σας δοθεί η δυνατότητα να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τα αποτελέσματα της  δουλειά σας με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του έχετε και αρκετές μετακινήσεις για τη δουλειά σας.

Παρθένος

Γεμάτοι ενέργεια και σιγουριά, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι.  Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια  νέα επαγγελματική συνεργασία με έξυπνες και ευέλικτες κινήσεις η οποία θα σας φέρει εκτός από οικονομική επιβράβευση και ηθική ικανοποίηση. Μαζί όμως την χαρά, είναι πιθανό να σας φέρει και απρόσμενα έξοδα, γι’ αυτό καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεχτική με τα χρήματα σας.

Ζυγός

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος  του πλανήτη της δράσης  Άρη στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια από τις πιο έντονες και δυναμικές περίοδο της χρονιάς  για εσάς τους Ζυγούς . Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο  ζώδιο σας θα  κυνηγήσετε με δύναμη και πάθος  τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους και δεν θα διστάσετε να  κάνετε πράξη τα όνειρα σας. ‘Όλα αυτά θα τα πετύχετε με μια προϋπόθεση, ότι θα μάθετε να υποστηρίζετε τις απόψεις σας και δεν θα υποχωρείτε για να κάνετε το χατίρι των άλλων.

Σκορπιός

Σε πιο μοναχικά μονοπάτια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αρχίσετε να προχωράτε εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του πλανήτη της δράσης και συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο του  Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονου άγχους και  εσωστρέφειας  για εσάς τους Σκορπιούς . Κατά τη διάρκεια της παραμονής η ανασφάλεια σας και η καχυποψία σας θα μεγεθυνθούν με αποτέλεσμα να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά, επίσης, αυτή η χρονική περίοδος ευνοεί τις κινήσεις στο παρασκήνιο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν ή να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Τοξότης

Έντονη κοινωνική δραστηριότητα θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο του Ζυγού  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι η ζωή σας δεν είναι μόνο δουλειά αλλά έχετε και κοινωνική ζωή την οποία έχετε παραμελήσει. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους,  να πάτε σε  διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις διευρύνοντας τον κοινωνικό σας κύκλο, και να έρθετε σε επαφή με  σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι θα αλλάξουν ουσιαστικά την ζωή σας.

Αιγόκερως

Πολλές υποχρεώσεις θα έχετε  από εδώ και στο εξής εσείς οι Αιγόκεροι . Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την καριέρα σας και να κυνηγήσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα κινηθείτε ευέλικτα και μεθοδικά και αποτελεσματικά, έχοντας ως βασικό στόχο να διατηρήσετε την καλή σας εικόνα.

Υδροχόος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  αφήσετε στην άκρη τις δεύτερες σκέψεις και να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια , να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, να προωθήσετε τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, ενώ για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε μια ξένη γλώσσα ή τις Σπουδές σας. Σε  προσωπικό  επίπεδο, ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σας βοηθήσει να αναθερμάνετε την σχέση σας με τον/την ερωτικό/η σας σύντροφο.

Ιχθείς

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις και να βρείτε λύσεις ώστε να κλείσετε μια και καλή τις  οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι καλή για να ξεκινήσετε μια νέα οικονομική συνεργασία, με την προϋπόθεση ότι θα προστατεύσετε τα συμφέροντα σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα