Κάποιον μου θυμίζει… Βρήκαμε τι μας θυμίζουν τα κορίτσια του GNTM!

20:45 3/10/2019 - Πηγή: iPop

Είναι η στιγμή που βλέπεις τηλεόραση και συνειδητοποιείς ότι όλοι κάτι σου θυμίζουν… Δεν σου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό το τι σου θυμίζουν, αλλά με λίγο ψάξιμο καταλαβαίνεις αμέσως ότι οι ομοιότητες είναι εμφανείς. Αυτό πάθαμε με το GNTM! Μερικές απ’ τις φετινές διαγωνιζόμενες κάτι μας θύμιζαν απ’ την πρώτη στιγμή που τις είδαμε! Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε τι μας θυμίζουν κάποια απ’ τα κορίτσια του GNTM και το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα δεις παρακάτω.

Για κάποιες ήταν πολύ εύκολο να βρούμε τον κλώνο τους, ενώ για κάποιες άλλες χρειάστηκε λίγο παραπάνω ψάξιμο!

Απολαύστε

υπεύθυνα και μην ξεχάσετε να μας πείτε σε comment και τις δικές σας ιδέες για τους κλώνους των κοριτσιών του GNTM!

Τι μας θυμίζουν τα κορίτσια του GNTM;Μαρίνα Γρηγορίου- Demy

Ίδιο βλέμμα, παρόμοια μαλλιά και γαλήνιο πρόσωπο. Demy εσύ;

Σίλια Ευαγγέλου- Ειρήνη Κολιδά

Δεν είπαμε ότι είναι copy- paste αλλά σίγουρα έχουν αρκετές ομοιότητες: Τα χρώματα και τα μάτια είναι ίδια ενώ και οι δύο έχουν κορμί φωνάρα! Η μια αναδείχθηκε απ’ το Survivor και η άλλη δοκιμάζει την τύχη της ως μοντέλο… Μπορεί σε λίγο καιρό να τις δούμε μαζί ως τηλεοπτικό δίδυμο!

Άννα – Μαρία Ηλιάδου- Πορσελάνινη κούκλα

Αυτό το γλυκό πλάσμα απ’ τα κορίτσια του GNTM έχει κάτι κουκλίστικο στο πρόσωπό της! Η κατάλευκη επιδερμίδα της σε συνδυασμό με τα μάτια και τα μαλλιά της δίνουν ένα απόλυτα κουκλίστικο αποτέλεσμα κι εμείς θα μπορούσαμε άνετα να τη φανταστούμε να ποζάρει σαν κούκλα! Αν γίνει και φέτος τέτοια δοκιμασία όπως πέρυσι, το σίγουρο είναι ότι η Άννα Μαρία θα έχει ένα αβαντάζ!

Σπυρούλα Κάιζερ- Εύη Ιωαννίδου

Με μακιγιάζ είναι πραγματικά σαν να βρίσκονται δύο χαμένες αδερφές! Απ’ την πρώτη στιγμή που είδαμε τη Σπυρούλα μας θύμισε την Εύη και η αλήθεια είναι πως οι ομοιότητες δεν περιορίζονται μόνο στην εξωτερική εμφάνιση…

Ελευθερία Καρναβά- Μαρία η Άσχημη

Δεν χρειάζονται ντροπές, το σκεφτήκατε κι εσείς απ’ την πρώτη στιγμή που την είδατε. Το golden pass με γυαλιά είναι ΙΔΙΟ η Αγγελική Δαλιάνη στον ρόλο με τον οποίο την γνωρίσαμε κι αν κρίνουμε απ’ την μετέπειτα καριέρα της, είναι τιμή της Ελευθερίας που της μοιάζει!

Μαρία Μιχαλοπούλου- Ειρήνη Ερμίδου

Για να μην παρεξηγηθούμε, όχι τόσο εμφανισιακά όσο στις κινήσεις του σώματος και στον χαρακτήρα. Η Μαρία η αγρότισσα είναι το αντράκι του φετινού GNTM. Το έχει σίγουρα περισσότερο στο μόντελινγκ απ’ την Ειρήνη, αλλά στο πόσο πειραχτίρι είναι μας θυμίζει απίστευτα την περσινή διαγωνιζόμενη.

Γκλόρια Ντενίκη- Βασιλική Μιλλούση

Ίσως απ’ τις πιο πετυχημένες ομοιότητες. Ο κλώνος της μέλλουσας μανούλας Βασιλικής βρίσκεται μέσα στο σπίτι του GNTM και οι ομοιότητές τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς! Στην αρχή πιστέψαμε ότι είναι η αδερφή της!

Κατερίνα Πεφτίτση- Άριελ

Μας θυμίζει πολλά, αλλά σίγουρα στη φωτογράφηση με μαγιό μας θύμισε γοργόνα και συγκεκριμένα την Άριελ! Έφυγε νωρίς αλλά ελπίζουμε να την δούμε σύντομα ξανά στο σπίτι γιατί το ταμπεραμέντο της, ο αέρας της και τα μπλε μαλλιά της μας λείπουν ήδη!

Κάτια Ταραμπανκό- Natalie Portman- Keira Knightley

Παραδέξου το: Ήταν το πρώτο πράγμα που σου πέρασε απ’ το μυαλό μόλις την είδες στις οντισιόν! Το χαμογελαστό κορίτσι με το τεράστιο πάθος γι’ αυτό που κάνει είναι σαν τη μικρή αδερφή της χολιγουντιανής ηθοποιού. Ίδια χρώματα, παρόμοιο χαμόγελο και αέρα star!

Δεν θα μπορούσαμε, όμως, να μην την παρομοιάσουμε και με τη… δίδυμη αδερφή της Natalie, την Keira Knightley που ως παιδιά τις μπερδεύαμε μάλιστα μεταξύ τους!

Νίνα Τζιβανίδου- Alba Flores

Ή αλλιώς η γνωστή σε όλους μας Ναϊρόμπι απ’ το La Casa de Papel! Τα έντονα φρύδια παίζουν πολύ ρόλο σε αυτό, ενώ έχει και κάτι άλλο αυτό το κορίτσι που μας θυμίζει την Ισπανίδα ηθοποιό! Θα μπορούσε άνετα να κάνει τον κασκαντέρ της!

Ασημίνα Χαρίτου- Ηρώ Δημητροπούλου

Θυμάστε αυτό το 18χρονο κορίτσι που είχε πάει με τη μητέρα του στο GNTM και κόπηκε απ’ την αρχή λόγω των πλαστικών; Πείτε μας τώρα, δεν σας φέρνει λίγο η Ασημίνα σ’ εκείνη; Γιατί εμείς βρίσκουμε αρκετά κοινά σημεία!

Μαρτίνα Χαφιιτσούκ- Τόμας το τρενάκι- Μικαέλα Φωτιάδη- Βασιλική Καρρά

Και δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα με ποιο απ’ τα τρία μοιάζει περισσότερο! Στην οντισιόν έμοιαζε περισσότερο με τον Τόμας το τρενάκι, ενώ βαμμένη θυμίζει πολύ τη Μικαέλα, ενώ μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι στάζει το ίδιο… μέλι! Αν έπρεπε, όμως, να διαλέξουμε ένα άτομο ως τον κλώνο της αυτό δεν θα ήταν άλλο απ’ την περσινή παίκτρια Βασιλική Καρρά!

Δες και αυτό:

Spoiler: Ποια κοπέλα επιστρέφει στο GNTM και ποια αποχωρεί στην επόμενη δοκιμασία;

Το άρθρο Κάποιον μου θυμίζει… Βρήκαμε τι μας θυμίζουν τα κορίτσια του GNTM! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα