Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/9/2017)

08:48 3/9/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, φαίνεται πως τα δύσκολα πέρασαν και τα αφήνεις πίσω σου σιγά σιγά. Η καταιγίδα τελείωσε και τώρα στέκεις όρθιος νιώθοντας πιο δυνατός και σίγουρος. Θα είσαι σε θέση να συμβαδίσεις με το πρόγραμμά σου χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Μπορείς πλέον να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να θέσεις τα μακροχρόνια σχέδιά σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα πρέπει να κάνεις τους καλύτερους χειρισμούς για να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Είσαι σε θέση να τις αξιολογήσεις σωστά, ενώ έχεις το δυναμισμό που απαιτείται για να πάρεις

τις κατάλληλες αποφάσεις. Επίσης, είναι πιθανό να χρειαστεί να συμβάλλεις σε μια κατάσταση που δεν θα σε αφορά άμεσα, αλλά θα είναι πολύ σημαντική για ένα τρίτο άτομο.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, έχεις περάσει μια περίοδο ολοκλήρωσης. Αυτό σημαίνει ότι οι εμπειρίες της ζωής σε έκαναν πιο σοφό και σου έδωσαν μια πιο σφαιρική άποψη για πολλά ζητήματα της ζωής που μέχρι τώρα αδυνατούσες να κατανοήσεις. Κάνε αποφασιστικά βήματα προς το μέλλον έχοντας τη γνώση της ζωής οδηγό των επιλογών σου. Φαίνεται πως σύντομα θα έρθουν ικανοποιητικές επιτυχίες ως αποτέλεσμα των αποφάσεών σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα είναι πιθανό να χρειαστείς τη βοήθεια κάποιου τρίτου που θα μπορέσει να σου προσφέρει λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν αρκετά τελευταία. Φρόντισε να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που θα εμπιστεύεσαι αρκετά για να αποφύγεις τις εκπλήξεις! Οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά και τώρα είναι περίοδος που θα πρέπει να λάβεις σημαντικές αποφάσεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, ίσως βρίσκεσαι σε μια περίοδο αλλαγών ή σε μια κατάσταση κατά την οποία κάποιες παλιές συνήθειες αρχίζουν να κόβονται σιγά σιγά. Φαίνεται πως αυτό γίνεται για καλό, καθώς όλα εκείνα από τα οποία αποκόβεσαι σιγά σιγά δεν σου έκαναν καλό και κάπου μέσα σου το ξέρεις καλά. Κάνε τη νέα σου αρχή σε μια στέρεη βάση, κοιτάζοντας το μέλλον.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε φαίνεται πως για σένα έχει ξεκινήσει ή μόλις ξεκινάει με νέα φάση στη ζωή σου. Κάτι νέο μπαίνει στη ζωή σου που θα έχει διάρκεια στο μέλλον. Ίσως ακόμη, μια νέα περίοδος αρχίζει κατά την οποία πολλά πράγματα θα μπουν στη θέση τους και τότε θα είσαι σε θέση να αντιληφθείς πιο ξεκάθαρα την κατάσταση γύρω σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, όσο και να θέλεις να αντιστέκεσαι στις αλλαγές που φέρνει η ζωή δεν θα καταφέρεις να διατηρήσεις τα πράγματα ως έχουν. Η στάση αυτή δεν έχει να σε ωφελήσει σε κάτι, καθώς δεν σε βοηθάει να προοδεύσεις. Όσο πιο σύντομα καταλάβεις, λοιπόν, ότι πρέπει να εγκλιματιστείς τόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα για εσένα. Έτσι, θα μπορέσεις να επωφεληθείς στο έπακρο από τις αλλαγές. Μην ξεχνάς βέβαια, ότι οι θυσίες είναι απαραίτητες για να δεις τις βελτιώσεις που θέλεις.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μια ιδανική ημέρα για να κόψεις λίγο ρυθμούς και να κάνεις ανάπαυλα, αγαπητέ Σκορπιέ. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να περάσεις καλά ή να τα πεις με τον εαυτό σου. Οι υποχρεώσεις είναι αρκετές και για να ανταπεξέλθεις το διάλλειμα κρίνεται απαραίτητο. Μην πιέζεις τα όριά σου ολοένα και περισσότερο προκειμένου να αποδείξεις τις ικανότητές σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, είναι πολύ πιθανό να έχεις την ανάγκη σήμερα να αποστασιοποιηθείς από τις καταστάσεις γύρω σου και να τα πεις λίγο με τον εαυτό σου. Θα πρέπει να έχεις στο νου σου ότι τέτοιες φάσεις είναι απαραίτητες για να μπορέσεις να συντονιστείς με τους ρυθμούς γύρω σου. Θα βάλεις κάποια πράγματα στη σειρά και έτσι θα είσαι έτοιμος μετά να περάσεις καλά.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, φαίνεται πως η ανοχή σου στα λάθη των άλλων σε βοηθάει να εξελιχθείς και να πας παρακάτω. Τί σημαίνει αυτό; Ανεχόμενος τα σφάλματα τρίτων είσαι σε θέση να αναπτύξεις εσωτερικές δυνάμεις και αντοχές που δεν ήξερες ότι έχεις. Με αυτές τις ικανότητες θα μπορέσεις σήμερα να ανταπεξέλθεις σε μεγαλύτερα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μια ευχάριστη ημέρα σε περιμένει με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου και να σε ευνοεί. Ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού είναι στο προσκήνιο και με αυτόν θα ασχοληθείς σήμερα περισσότερο από κάθε άλλον. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σημαντικές αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις, καλά θα κάνεις να τις αναβάλεις για αργότερα που οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε όποιο θέμα χρειάζεται εχεμύθεια και εμπιστοσύνη από τρίτους. Φαίνεται πως δεν θα είναι εύκολο να υποπέσεις σε πλάνη, για αυτό φρόντισε να κινείσαι με τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση. Αν χρειαστεί να ζητήσεις βοήθεια, θα πρέπει να απευθυνθείς σε πρόσωπα εμπιστοσύνης. Για να είσαι σίγουρος, όμως, σήμερα θα ήταν καλύτερα να μην μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με τον οποιονδήποτε.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/9/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα