Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/11/2020)

08:30 3/11/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/11/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/11/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/11/2020), σήμερα η Σελήνη θα συνεχίσει να βρίσκεται

στους Διδύμους και θα βοηθήσει τις επικοινωνίες σας με το κοντινό σας περιβάλλον και ίσως βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο αλλά με τον Ερμή σε στάση μάλλον δεν θα έχετε μεγάλη αποτελεσματικότητα…Προσέχετε επίσης  σήμερα κάποιες εξαπατήσεις ή μην εμπιστεύεστε την φαντασία σας εκτός κι αν είστε καλλιτέχνες..

Ταύρος

Σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον 2ο σας οίκο θα θελήσετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα αλλά τελικά να μην τα καταφέρετε.. Προσέχετε κάποιο παρασκήνιο εις βάρος σας και λανθασμένες πληροφορίες από φίλους..

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και μπορεί να θελήσετε να επικοινωνήσετε με φίλους μέσα στην καθημερινότητά σας αλλά μπορεί να υπάρξουν κωλύματα και να μην έχετε και τόσο καλή διάθεση.. προσέχετε πάντως κάποιες εξαπατήσεις στο χώρο εργασίας σας..

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι σήμερα με τη Σελήνη να συνεχίζει στους Διδύμους και στο 12ο σας οίκο θα θελήσετε να απομονωθείτε παρόλο που θα σας απασχολούν και θέματα εργασίας.. Κάποιοι ίσως θελήσετε να σκεφτείτε θέματα  συνεργασιών ή θέματα σπιτιού  που σας έχουν δυσκολέψει και θα χρειαστεί να βρείτε λύσεις..

Λέων

Η Σελήνη στους Διδύμους και στον 11ο σας οίκο θα δώσει ώθηση να ασχοληθείτε με νομικά θέματα που αφορούν το σπίτι.. Μπορεί να σας βοηθήσουν φίλοι σήμερα αλλά θα πρέπει να προσέχετε κάποιες ψευδαισθήσεις στα οικονομικά σας και απατηλές βλέψεις..

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους και στον 10ο οίκο θα δώσει έμφαση στα επαγγελματικά σας αλλά σίγουρα θα νοιώθετε δύσκολα σήμερα και με τον Κυβερνήτη σας Ερμή σε στάση δεν θα έχετε όρεξη και δεν θα  ασχοληθείτε με οικονομικές συνεργασίες.. Προσέχετε πάντως τους συνεργάτες σας και κάποια εξαπάτηση..

Ζυγός

Σήμερα θα ασχοληθείτε με συνεργάτες και θα θελήσετε να κάνετε συμφωνίες όμως μπορεί να προκύψει κάποια στασιμότητα από κάποια έγγραφα που δεν θα είναι έτοιμα ή κάποια διαδικαστικά που θα βρίσκονται σε εκκρεμότητα ή μπορεί να υπάρξει και κάποια ακύρωση..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/11/2020), η Σελήνη θα βρίσκεται στον 8ο σας οίκο και σήμερα οπότε μπορεί να κάνετε κάποιες προσπάθειες να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας και κάποια ένταση στο χώρο εργασίας σας…Ωστόσο  θα υπάρξει στάση στους στόχους σας και μπορεί να μην έχετε αποτέλεσμα..

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους και στον 7ο σας οίκο και σήμερα και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με κάποια δραστηριότητά σας ή κάποιο χόμπυ αλλά ίσως να μην μπορέσετε αφού κάποιοι φίλοι δεν θα σας συνοδεύσουν και θα υπάρξει κάποια στασιμότητα..

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον 6ο σας οίκο θα θελήσετε σήμερα να τακτοποιήσετε θέματα καθημερινότητας ή να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού και οικογένειας ωστόσο μπορεί να μην μπορέσετε να ολοκληρώσετε τις υποθέσεις σας και να μείνουν στάσιμες..

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στους Διδύμους και στον 5ο σας οίκο θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε  και να κάνετε κάποιες επικοινωνίες με συνεργάτες ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε οικονομικές εξαπατήσεις σήμερα αλλά θα υπάρξουν και αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις..

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στους Διδύμους και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας αλλά και να κάνετε κινήσεις για τα οικονομικά σας θέματα… Ωστόσο κάποια στασιμότητα ή εκκρεμότητες στις συνεργασίες σας θα  σας καθυστερήσουν αλλά προσέχετε και κάποιες εξαπατήσεις..

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/11/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα