Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/6/2020)

08:01 30/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (30/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/6/2020), λίγο πιο προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε

θα χρειαστεί να είστε σήμερα, αφού λόγο του τεντωμένου νευρικού σας συστήματος, μπορεί να πείτε λόγια που θα δυσκολευτείτε να τα μαζέψετε αργότερα, ακόμα και αν τα μετανιώσετε. Η ημέρα φέρνει δυσκολίες συνεννόησης στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ εάν δεν ασκήσετε αυτοέλεγχο, μπορεί να έρθετε σε ρήξη, όχι μόνο με συνεργάτες σας αλλά και με δικούς σας ανθρώπους. Όταν αισθάνεστε λοιπόν ότι η υπομονή σας εξαντλείται, καλύτερα υποχωρήστε.

Ταύρος

Η λέξεις «ρήξη» και «ανατροπή» δε σας ταιριάζει, την εποχή όμως αυτή, θα χρειαστεί να τις υιοθετήσετε για τα καλά. Γιατί εάν δεν προβείτε εσείς σε ρήξεις και ανατροπές στη ζωή σας, τότε θα συμβούν από μόνες τους και χωρίς τη δική σας διαχείριση.  Ο πλανήτης της ανατροπής, του ξαφνικού και αναπάντεχου, ο Ουρανός, θα μείνει για καιρό στο ζώδιό σας και σκοπό έχει να σας μάθει να μη μένετε ούτε αμετακίνητοι στις απόψεις και σε εκείνα που πιστεύατε μέχρι σήμερα, ούτε και να βασίζεστε σε όποιον και ότι μέχρι τώρα.

Δίδυμοι

Ο χρόνος δίνει την ασφάλεια της απόστασης από όλα όσα σας έχουν απασχολήσει κι έτσι δεν αποκλείεται σήμερα, να ανακληθούν στη μνήμη σας κάποιοι άνθρωποι συνθήκες και καταστάσεις που σας ανάγκασαν να κάνετε ορισμένες επιλογές, των οποίων τώρα θα κρίνετε την ορθότητά τους. Σε μία ημέρα περισυλλογής και σκέψης, καλό θα ήταν να βρείτε λίγο χρόνο για να μείνετε μόνοι και να ανασυγκροτήσετε τη σκέψη σας. Δικοί σας άνθρωποι ή συνεργάτες, μπορεί να σας θεωρήσουν απόμακρους.

Καρκίνος

Βάλτε σε εφαρμογή, ιδέες ταλέντα και δεξιότητές σας, αφού τις ημέρες αυτές θα τύχουν της αποδοχής των άλλων. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεθεί ο άνθρωπος που θα κατέχει τον τρόπο τη δύναμη ή τις γνωριμίες, ώστε αν προωθήσει ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας. Με μια προϋπόθεση όλα τα παραπάνω. Να μην γκρινιάζετε, όταν διαπιστώνετε ότι εκ των πραγμάτων υπάρχουν καθυστερήσεις ή αναβολές. Μην αποθαρρύνεστε εάν κάτι σημαντικό για σας αργεί. Απλά να ξέρετε πως δεν ήρθε ακόμα η ώρα του.

Λέων

Αν κάποια πράγματα δεν κυλούν όπως θα θέλατε, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και καριέρας γενικότερα, πιθανόν να φταίνε οι επιλογές των συνεργατών σας. Να ξέρετε ότι, ανεξάρτητα από το αν εργάζεστε ή όχι, όπου και αν κινείστε υπάρχουν άνθρωποι που σας ζηλεύουν για τις ικανότητες και δεξιότητές σας και σας αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικά. Προς το παρόν προσπαθήστε αν τους αγνοήσετε, ακόμα και αν διαπιστώσετε ότι μεταξύ τους καλλιεργούν ένα παρασκήνιο εις βάρος σας.

Παρθένος

Σε μια δημιουργική περίοδο της ζωής σας, όπως αυτό το διάστημα, καλά θα κάνετε να βγάλετε από μέσα σας, ταλέντα και δεξιότητες που διαθέτετε και να σκεφτείτε τον τρόπο, που θα τα διοχετεύσετε. Ίσως στον επαγγελματικό σας στίβο να συμβαίνουν την εποχή αυτή διάφορες ανακατατάξεις που σας θορυβούν ή σας ανησυχούν. Την αξία σας όμως, εργασιακά τουλάχιστον, δε μπορεί να σας την αμφισβητήσει κανείς. Οπότε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα στην ουσία. Κοιτάτε λοιπόν μπροστά.

Ζυγός

Ακόμα κι εσείς που είστε από τους πιο ήρεμους ανθρώπους, σήμερα κάποιοι θα σας προκαλέσουν να απαντήσετε στις προκλήσεις τους και παρ ότι καλό θα ήταν να το αποφύγετε, μάλλον η συμπεριφορά σας θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Πολλά είναι εκείνα που σας πιέζουν και σας καταπιέζουν την εποχή αυτή, οπότε και η ψυχολογική σας κατάσταση είναι ευάλωτη. Ενισχύστε λοιπόν περισσότερο τον αυτοέλεγχό σας, γιατί μπορεί να υποστούν ρήξεις κάποιες σχέσεις σας.

Σκορπιός

Μέσα από μια παρέα, μία συνεργασία, ή έναν όμιλο ανθρώπων, μπορεί να έρθετε σήμερα σε επαφή, με ένα πρόσωπο φιλικό προς εσάς, που προέρχεται από το παρελθόν. Η χαρά και η συγκίνηση θα υπάρχει διάχυτη στην ατμόσφαιρα. Ο άνθρωπος αυτός, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έρχεται στη ζωή σας για να παραμείνει και να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των προοπτικών σας. Δεν αποκλείεται να σας κάνει μία επαγγελματική πρόταση, ή να δουλέψετε μαζί, μία κερδοφόρα ιδέα.

Τοξότης

Μην στέκεστε σε ότι αρνητικό διαδραματίζεται την εποχή αυτή στη ζωή σας και ανακαλέστε τη συνήθεια που είχατε και έχει ατονήσει, να τα βλέπετε όλα από τη θετική τους πλευρά, αφού ακόμα και τα δύσκολα της καθημερινότητας για κάποιο λόγο έρχονται. Το δυνατό σας σημείο είναι η εξωστρέφεια και οι άριστες δημόσιες σχέσεις που μπορείτε και κάνετε. Εκεί στηριχτείτε και βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις, για να σας βοηθήσουν όπου και όταν τους χρειάζεστε.

Αιγόκερως

Σε μια συνηθισμένη ημέρα όπως η σημερινή, θα έρθει να κάνει την ανατροπή, μία τυχαία συνάντηση με έναν άνθρωπο που γνωρίζατε πολύ καλά στο παρελθόν, όχι απαραίτητα έναν πρώην έρωτα. Ίσως να δείτε έναν παλιό σας φίλο ή συνεργάτη, στο πρόσωπο μίας νέας πρότασης για συνεργασία, ή μέσα από έναν χώρο που δραστηριοποιείστε. Άλλωστε την εποχή αυτή, θα πολλαπλασιαστούν οι επαφές σας με άλλους ανθρώπους στα πλαίσια της διεύρυνσης του κοινωνικού και επαγγελματικού σας κύκλου.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/6/2020), το κακό που κάνετε, είναι να κρίνετε τους άλλους με καλή πρόθεση, όταν σας έχουν δείξει με τη στάση τους μερικοί, ότι σας βλέπουν ανταγωνιστικά, είτε γιατί δεν μπορούν να σας φτάσουν, είτε γιατί εποφθαλμιούν τη θέση που κατέχετε, σε επαγγελματικό επίπεδο, ή σε κάποιο χώρο που δραστηριοποιείστε. Από εδώ και στο εξής, χρειάζεται να μπείτε στη διαδικασία, να αξιολογείτε με επιφύλαξη κάποιους ανθρώπους με περίεργη στάση απέναντί σας.

Ιχθείς

Σε μία λιγότερο αγχωτική ημέρα όπως η σημερινή, ίσως να βρείτε λίγο χρόνο παραπάνω στο να κοιμηθείτε και αν ξεκουραστείτε. Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση, χρειάζεται την επιμέλεια και τη μέριμνά σας, αφού μικρές ενοχλήσεις μπορεί να γίνουν μεγαλύτερες και μια διατροφή με πολλές τοξίνες και φτωχή σε σπουδαία θρεπτικά συστατικά, μπορεί να σας φορτώσει άδικα με περιττά κιλά το διάστημα αυτό. Να θυμάστε ότι εάν δεν είστε καλά, δε μπορεί κανείς να είναι καλά από όσους αγαπάτε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα