Το καλοκαιρινό πρωινό του OPEN με τα δύο διάσημα ζευγάρια

17:01 29/6/2020 - Πηγή: iPop

Ήρθε η επίσημη ανακοίνωση για το καλοκαιρινό πρωινό του OPEN με παρουσιαστές δύο διάσημα ζευγάρια: Τον Γρηγόρη Γκουντάρα & τη Ναταλί Κάκκαβα και την Ελένη Χατζίδου & τον Ετεοκλή Παύλου.

Η πρωινή ζώνη του OPEN το Καλοκαίρι γεμίζει για ακόμα μια χρονιά μ’ ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, αλλά αυτή τη φορά με νέα πρόσωπα μπροστά απ’ τις κάμερες.

Το καλοκαιρινό πρωινό του OPEN

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, ο τίτλος του πρωινού του OPEN

για το καλοκαίρι θα είναι «Καλοκαίρι #Not».

Δύο ευτυχισμένα ζευγάρια στη ζωή, γίνονται για πρώτη φορά ζευγάρια και στην τηλεόραση και θα μας καλημερίζουν με καλοκαιρινή διάθεση καθημερινά από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στις 10.00 στο OPEN.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα και συμπαρουσιαστές την Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, θα λένε καθημερινά όλα τα νέα της showbiz, θα υποδέχονται αγαπημένους καλεσμένους, θα έχουν μαγειρική με γευστικότατα αποτελέσματα, έξυπνες και δοκιμασμένες συμβουλές μόδας και ομορφιάς, πολλά παιχνίδια με τους τηλεθεατές αλλά και αποτελεσματικά «summer fitness trends»!

Εμείς ευχόμαστε σε όλους τους παρουσιαστές καλή αρχή κι ανυπομονούμε να δούμε το αγαπημένο μας ζευγάρι, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου, και σ’ αυτόν, τον νέο για εκείνους, ρόλο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Δες ακόμα:

Ανατροπή: Μένει εκτός Alpha μετά από 7 χρόνια η Βάσω Λασκαράκη

Το άρθρο Το καλοκαιρινό πρωινό του OPEN με τα δύο διάσημα ζευγάρια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα