Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/8/2019)

09:11 28/8/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/8/2019):Κριός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα

για εσάς τους Κριούς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία φαίνεται ότι είναι υψηλού ρίσκου. Εσείς όμως είστε απόλυτα σίγουροι για το αποτέλεσμα καθώς έχετε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Ταύρος

Μια πιο δυναμική εικόνα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βγάλετε προς τα έξω σήμερα εσείς  οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον μόνιμο πλέον κάτοικο του ζωδίου σας τον  Ουρανό ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του, θα ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο δεν θα διστάσετε να ρισκάρετε για χάρη ενός έρωτα.

Δίδυμοι

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεσες και αρκετά ριζοσπαστικές λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις, γεγονός που θα εκπλήξει ευχάριστα τους αγαπημένους σας. Παράλληλα όμως, θα βρείτε χρόνο να δώσετε τις συμβουλές σας και στους φίλους σας.

Καρκίνος

Σίγουροι για τον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα εσείς  οι Καρκίνοι.  Η  όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αλλάξετε εντελώς το επικοινωνιακό σας προφίλ. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε πολύ σημαντικά πρόσωπα τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη.

Λέων

Γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι για δράση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές στην καριέρα σας, όπως για παράδειγμα να αλλάξετε ακόμα και αντικείμενο. Η απόφαση σας αυτή μπορεί να αποδεχτεί παράτολμη, να είστε σίγουροι όμως ότι πολύ σύντομα θα δικαιωθείτε για αυτή.

Παρθένος

Με τον σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις και να κυνηγήσετε, ίσως με λίγο ανορθόδοξο τρόπο, τα μελλοντικά σας σχέδια. Τα γρήγορα αντανακλαστικά σας και η τόλμη που θα δείξετε θα σας βοηθήσουν να βάλετε τη ζωή σας σε νέα τροχιά.

Ζυγός

Προ εκπλήξεων , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε έτοιμοι να φέρετε τους γύρω σας εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να προχωρήσετε σε ένα νέο οικονομικό άνοιγμα το οποίο είναι αρκετά φιλόδοξο και παράτολμο. Ωστόσο, μέχρι να ολοκληρώσετε τις διαδικασίες καλό θα ήταν να μείνει μυστικό.

Σκορπιός

Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα το διοχετεύσετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις . Η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε ένα φιλόδοξο και αρκετά παράτολμο μελλοντικό σας σχέδιο με άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον. Το αποτέλεσμα θα είναι να προχωρήσετε σε μια σημαντική και απρόσμενη συνεργασία.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχει πολλές και ενδιαφέρουσες στιγμές για εσάς τους  Τοξότες. Η  όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με ορμή τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Ενώ, μια ξαφνική αλλαγή στο χώρο της εργασίας σας θα σας βοηθήσει να δείξετε τις ικανότητες σας στην λήψη αποφάσεων υψηλού ρίσκου.

Αιγόκερως

Σίγουροι για τον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι  αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Ουρανό από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει πάρετε την απόφαση και να κυνηγήσετε τα πιο τρελά και παράτολμα όνειρα σας. Η απόφαση σας να κάνετε ένα  επαγγελματικό ξεκίνημα ή να αλλάξετε εντελώς το αντικείμενο των σπουδών σας θα είναι καθοριστικής σημασίας.

ΥδροχόοςΚοντά στους αγαπημένους σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να βρεθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον  Ουρανό ο οποίος έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες της οικογένειας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή με τον/ την σύντροφο σας.Ιχθείς

Πιο πρακτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα προσπαθήσετε να γίνετε σήμερα  εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τις απόψεις σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα  σχέση ή μια νέα συνεργασία η οποία στα μάτια των άλλων φαίνεται παράτολμη. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το ένστικτο σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα