Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/09/2022)

09:42 28/9/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/09/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/09/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/09/2022),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα ή κάποιες οφειλές ωστόσο ακόμη κι αν πιεστείτε θα έχετε κάποια βοήθεια ή κάποια έσοδα που θα σας βοηθήσουν.Κάποιοι προσέχετε εντάσεις στην καριέρα σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με συνεργασίες ή επαγγελματικά θέματα ωστόσο θα έχετε ξαφνικά έσοδα αλλά και ξαφνικές προτάσεις και πολλοί από εσάς θα πάρετε ικανοποίηση από κάποιους στόχους σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 6ο σας οίκο και μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον και έξοδα στην καθημερινότητα ωστόσο θα έχετε εύνοια στην καριέρα σας και ίσως και κάποια μυστική υποστήριξη.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 5ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν ίσως κάποια οικονομικά ή θέματα δημιουργικότητας  ενώ θα έχετε ξαφνικές προτάσεις ή προσκλήσεις από φιλικά σας πρόσωπα.Κάποιοι ωστόσο ίσως να προβληματιστείτε με θέματα οικογενειακά.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 4ο σας οίκο και θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες με τα επαγγελματικά σας ή συνεργασίες ωστόσο ίσως να προκύψουν ξαφνικά έσοδα ή ξαφνικές λύσεις που θα σας διευκολύνουν αρκετά.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 3ο σας οίκο και θα πιεστείτε με συζητήσεις για οικονομικά ή γραφειοκρατικές εκκρεμότητες ωστόσο θα έχετε βοήθεια από κάποιους συνεργάτες σας ή μια ξαφνική εύνοια ή ξαφνική ευκαιρία θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και ίσως να έχετε ξαφνικά έσοδα από την εργασία σας που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/09/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και παρόλο που θα αντιμετωπίσετε αρκετές εντάσεις σε επαγγελματικά,οικογενειακά αλλά και με κάποιες συνεργασίες σας θα έχετε κάποια ευχάριστη εξέλιξη σήμερα ή κάποια ξαφνική πρόταση για συνεργασία που θα σας διευκολύνει αρκετά.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 12ο σας οίκο και θα θελήσετε να απομονωθείτε σήμερα αφού μπορεί να εκνευριστείτε με το περιβάλλον σας αλλά και την καθημερινότητά σας  ωστόσο κάτι ξαφνικό και ευχάριστο που θα προκύψει θα βελτιώσει τη διάθεσή σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 11ο σας οίκο και ίσως αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά θέματα με φίλους  ή συνεργάτες ωστόσο θα πετύχετε σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες και θα έχετε θετικά αποτελέσματα με κάποια έσοδα που μπορεί να έχετε ή κάποια ξαφνική πρόταση που μπορεί να σας γίνει.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 10ο σας οίκο και ίσως αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην καριέρα σας σχετικά με κάποιες προσωπικές σας επιδιώξεις θα έχετε κάποια ξαφνική υποστήριξη ή ευκαιρία από κάποιο πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να δείξετε την αξία σας αλλά ίσως και ξαφνικά έσοδα.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 9ο σας οίκο και κάποιοι ίσως να έχετε συγκρούσεις για νομικά ,ταξίδια ή οικονομικά θέματα ωστόσο θα έχετε ξαφνικές και ευχάριστες ειδήσεις από το περιβάλλον σας που θα σας ανακουφίσουν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/09/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα