«Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: Τα 15 συγκλονιστικά λεπτά της σειράς που μας ανατρίχιασαν

17:51 27/9/2022 - Πηγή: iPop

Ο αγαπημένος μας Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι έτοιμος να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro». Έρωτας, πάθος, δράμα, ενδοοικογενειακή βία και οι ιστορίες 8 σύγχρονων ανθρώπων εκτυλίσσονται και μας ταξιδεύουν μέσα από 9 επεισόδια στους Παξούς, στην Κέρκυρα και στην Αθήνα. Μία ανάσα μακριά από την πολυσυζητημένη πρεμιέρα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

πραγματοποίησε την Συνέντευξη Τύπου και μοιράστηκε όλες τις λεπτομέρειες για το «Maestro». Εμείς, φυσικά, δε γινόταν να χάσουμε κάτι τέτοιο!

Τη Δευτέρα 26/9, πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου για τη νέα σειρά του MEGA που πρόκειται να μας καθηλώσει. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι συνεργάτες του, αποκάλυψαν λεπτομέρειες για τα γυρίσματα, μίλησαν για τις μοναδικές ερμηνείες που θα απολαύσουμε στην οθόνη μας, καθώς και για τις ιστορίες των ανθρώπων που πρωταγωνιστούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Τηλεοπτική σεζόν 2022 – 2023: Αυτές είναι οι νέες ελληνικές σειρές που θα φας κόλλημα!

«Maestro» – Παπακαλιάτης: Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά;

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30 και όπως μας αποκάλυψε το 15λεπτο απόσπασμα που παρακολουθήσαμε, η πλοκή και τα υπέροχα πλάνα από τους πανέμορφους Παξούς, όπου και γυρίστηκε η σειρά, θα μας μαγνητίσουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρουσιάζοντας το νέο τηλεοπτικό του όραμα πήρε το λόγο και μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από 11 χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

«Είμαι πολύ περήφανος για το έργο αυτό, γιατί θεωρώ πως καλλιτεχνικά είναι μια μοναδική στιγμή, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους όσοι βρεθήκαμε μαζί.  

Είμαι εξαιρετικά τυχερός, γιατί χάρη στους συγκεκριμένους ηθοποιούς, η ιστορία του «Maestro» απέκτησε νόημα και ουσία. Για μένα αυτό έχει σημασία. Να μπορείς να πεις την ιστορία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτή να έχει νόημα. Η φωτογραφία, η μουσική, το μοντάζ, οι κάμερες και όλοι οι συνεργάτες, έχουν όλοι δώσει τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φτιάξουμε ένα έργο στην γλώσσα μας, αλλά που θα μπορεί να σταθεί και παγκόσμια, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, οι εκπρόσωποι των media πήραν τον λόγο και με την μορφή των Q & A έκαναν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να αποκαλύψει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την σειρά. Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην απόφαση της αλλαγής του ονόματος από «Ο Δάσκαλος» σε «Maestro», υποστηρίζοντας πως στόχος του είναι το έργο του να ταξιδέψει και σε χώρες του εξωτερικού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Προτίμησα να διαλέξω έναν τίτλο που να εκφράζω και το σενάριο και όλους τους ήρωες, αλλά και να μπορεί να σταθεί επάξια σε όλες τις γλώσσες.

Ξεκίνησα να γράφω την ιστορία, την εποχή του lockdown και η αρχική μου σκέψη, ήταν να γίνει ταινία. Αν και όλες οι δουλειές μου, τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο τις θεωρώ παιδιά μου, αυτή είναι η αγαπημένη μου και τη θεωρώ την καλύτερη. Όταν ξεκίνησα να τη γράφω είχα στον μυαλό μου μόνο τη Μαρία Καβογιάννη και τον Φάνη Μουρατίδη, τους οποίους θεωρώ πολύ δικούς μου ανθρώπους και είχα πιο συγκεκριμένα τους ρόλους τους».

Παξοί-Αντίπαξοι, Πάργα-Αχέροντας: Ένα road trip στα διαμάντια της Ελλάδας

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Έπειτα, μίλησε και για τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς, καθώς και για το πώς εμπνεύστηκε τη δημιουργία τους. Όταν αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστή, τον Ορέστη, είπε: «Δεν κατευθύνει τις ζωές των ανθρώπων στους Παξούς, τους εμπνέει μέσα από τη μουσική του, ενώ η δική του ζωή πιέζεται από την Κλέλια και τον μπλέκει σε όλο αυτό τον μικρόκοσμο τον οποίο καθορίζουν οι υπόλοιποι χαρακτήρες που είναι βγαλμένοι από την καθημερινή ζωή.

Δημιούργησα 8 πρωταγωνιστές, 8 μοντέλα ανθρώπων, θέλοντας να δημιουργήσω ένα πίνακα που να συμπεριλαμβάνει όλα τα χρώματα.

Η βία είναι αυτή που πυροδοτεί την ιστορία μας και από εκεί ξεκινούν όλα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, γιατί όλοι οι ηθοποιοί μπορούν να κάνουν απίστευτα πράγματα καταφέρνοντας να πάνε τους ήρωες που υποδύονται σε ένα παραπάνω επίπεδο».

Μάλιστα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας υποσχέθηκε και δεύτερη σεζόν και αποκάλυψε πως έχει ήδη γράψει το πρώτο επεισόδιο. Πόση χαρά μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος σε μία Συνέντευξη Τύπου άραγε; Πολλή είναι η απάντηση!

Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό πως στη σειρά, πέρα από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, πρωταγωνιστούν η Χάρις Αλεξίου, η Μαρία Καβογιάννη, ο Φάνης Μουρατίδης, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Γιάννης Τσορτέκης, αλλά και οι Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Maestro – Υπόθεση σειράς

O Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Εκεί, θα γνωρίσει ανθρώπους βασανισμένους, που “σκεπάζουν” τον εφιάλτη που βιώνουν, από φόβο κι απόγνωση.

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: Τα 15 συγκλονιστικά λεπτά της σειράς που μας ανατρίχιασαν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα