Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/10/2020)

08:31 27/10/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/10/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/10/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/10/2020), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στους

Ιχθύες και στο 12ο σας οίκο οπότε σίγουρα θα θέλετε να απομονωθείτε για να σχεδιάσετε και να ονειρευτείτε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια.. Πάντως θα υπάρχει εύνοια σε ότι επιχειρήσετε σήμερα και το έχετε ονειρευτεί..

Ταύρος

Με τον Σελήνη σήμερα να είναι στους Ιχθύες και να κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον 11ο σας οίκο πολλοί από εσάς θα καταφέρετε τους στόχους σας σε επαγγελματικά αλλά και νομικά θέματα..

Δίδυμοι

Σήμερα θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας κι ίσως κάνετε κάποιες οικονομικές συμφωνίες.. Προσέχετε όμως λίγο τις λεπτομέρειες γιατί η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μπορεί λίγο να σας θολώσει τα νερά και να σας παραπλανήσει..

Καρκίνος

Σήμερα με τη Σελήνη στους Ιχθύες και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με σεμινάρια τέχνης που θα θέλατε να κάνετε ή να κάνετε μια συνεργασία που θέλατε εδώ και καιρό και την ονειρευόσασταν..

Λέων

Οι Λέοντες θα ασχοληθείτε περισσότερο σήμερα με κάποια ζητήματα οφειλών κι ίσως μπορέσετε μέσα στην καθημερινότητά σας κάποιο θολό τοπίο σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας.. Μπορείτε επίσης να τακτοποιήσετε θέματα στην καθημερινότητά σας που σας είχαν πιέσει στο παρελθόν..

Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί σε σχέση με τα επαγγελματικά σας αλλά και τις συνεργασίες σας ..Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα απέναντί σας μπορεί να φέρει λανθασμένες εκτιμήσεις και εξαπατήσεις..

Ζυγός

Σήμερα με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τον Ποσειδώνα στον 6ο σας οίκο μπορεί να ασχοληθείτε με εναλλακτικές θεραπείες αλλά και κάποια σεμινάρια αλλά και τρόπους να τροποποιήσετε το σπίτι σας ώστε να νοιώθετε ηρεμία..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/10/2020), σήμερα πολλοί θα μπορέσετε να δημιουργήσετε και ειδικά αν είστε καλλιτέχνες να κλείσετε κάποιες συμφωνίες ή συνεργασίες.. Μπορείτε κάποιοι ωστόσο να επισκεφτείτε ένα χώρο τέχνης ή ένα θέατρο μαζί με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος…

Τοξότης

Οι Τοξότες σήμερα μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με το σπίτι με θέματα υδραυλικά ή κάποιες συζητήσεις με άτομα της οικογένειας που θα έρθουν στο προσκήνιο με οικονομικά και παρόλο που θα δυσκολευτείτε ή θα απογοητευτείτε θα καταφέρετε να τα τακτοποιήσετε..

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύες σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον 3ο σας οίκο και μπορεί να κάνετε κάποιες συναντήσεις ή διαπραγματεύσεις που περιμένατε εδώ και καιρό.. Μπορεί επίσης ήρεμα με το κοντινό σας περιβάλλον ή να πάτε ένα μικρό ρομαντικό περίπατο..

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Ιχθύες και στη διάρκεια της ημέρας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και στο 2ο σας οίκο μπορεί να σας φέρει εύνοια στα οικονομικά σας αλλά ακόμη και να κάνετε κάποια σχέδια μέσα σας πως θα τα καταφέρετε τους επαγγελματικούς σας στόχους..

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και σήμερα και όσοι είστε καλλιτέχνες θα μπορέσετε να δημιουργήσετε αλλά θα μπορέσετε να κάνετε πραγματικότητα και κάποιους στόχους σας… Κάποιοι μπορεί να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να περάσετε πολύ ρομαντικά αλλά προσέχετε κάπως την εξιδανίκευση που σας χαρακτηρίζει.. Οι δεσμευμένοι μπορεί να νιώσετε τη συντροφικότητα στη ρομαντική της μορφή και νιώσετε ότι έχετε καταφέρει τους στόχους σας και η σχέση σας έχει κομμάτι του ιδεατού..

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/10/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα