Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/8/2020)

10:46 26/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/8/2020), πολλές εξελίξεις αναμένονται στο εργασιακό

σας χώρο που την στιγμή αυτή, συμβαίνουν διάφορες ανακατατάξεις. Προσπαθήστε να τις παρακολουθήσετε γιατί η εποχή είναι τόσο ανταγωνιστική, που μπορεί τη δική σας ευκαιρία για προσωπική πρόοδο, να την καρπωθεί άλλο άτομο ακόμα και αν περιμένατε πως θα την λαμβάνατε ως αναγνώριση του έργου και των προσπαθειών σας. Το παρασκήνιο καλά κρατεί, που σημαίνει ότι πρέπει να αφουγκράζεστε το πως εξελίσσεται. Συνεργάτες που σας έχουν βοηθήσει και σας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους, καλό είναι να συνεχίσετε να τους έχετε συμμάχους.

Ταύρος

Το να αναβάλετε κάποια θέματα και την επίλυσή τους για αργότερα, παρατείνοντας τις χαλαρές στιγμές που απολαμβάνετε με φίλους εκδρομές ή ότι άλλο σας ευχαριστεί, κατά πάσα πιθανότητα στο άμεσο μέλλον θα σας στοιχίσει. Εξάλλου μην περιμένετε δικά σας ζητήματα να λυθούν με τις παρεμβάσεις των δικών σας ανθρώπων. Ήδη ένας άνθρωπος του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, αν το σκεφτείτε, έχει αρχίσει και δυσανασχετεί με τη στάση σας. Κάποιες φορές για λόγους αντίδρασης, ίσως και να του φέρεστε απότομα κρατώντας μια  απόλυτη στάση στις απόψεις σας για το θέμα που σας σχολιάζει.

Δίδυμοι

Με την αίσθηση της απροθυμίας να μπείτε στη ροή της καθημερινότητάς σας θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα, αφού θα αισθάνεστε λες και δεν έχετε ξεκουραστεί καθόλου.  Όμως κάποια πράγματα που χρειάζεται να γίνουν σήμερα, γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν παίρνουν από αναβολές. Έτσι το πιο πιθανό είναι, να μπείτε με το “ζόρι” στη ρουτίνα σας, πράγμα που γενικώς θα σας φέρει σε κατάσταση εκνευρισμού. Προσπαθήστε τουλάχιστον να δείξετε στο περιβάλλον που εργάζεστε ή στο χώρο που δραστηριοποιείστε, πιο συνεργάσιμοι. Δείξτε καλό χαρακτήρα και μην αφήσετε να σας χαρακτηρίσουν δύσκολους.

Καρκίνος

Μπορεί φέτος να μην σας δόθηκαν τα περιθώρια να κάνετε τις διακοπές των ονείρων σας, όμως μικρά διαλείμματα κάνατε. Κρατήστε λοιπόν τις εικόνες που πήρατε, τους ανθρώπους που γνωρίσατε τις καινούργιες εμπειρίες που αποκομίσατε σαν μια ανάμνηση, λέγοντας στον εαυτό σας, ότι του χρόνου θα είστε καλύτερα. Τώρα χρειάζεται να σηκώσετε τα μανίκια ψηλά και με πειθαρχημένη προσήλωση, πρέπει να δείτε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα κάνετε, στον επαγγελματικό οικονομικό και ερωτικό τομέα. Τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο, που σημαίνει ότι αντίστοιχη πρέπει να είναι και η τακτική σας.

Λέων

Με τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον στον εργασιακό σας χώρο να υπάρχει και να αναπτύσσεται, δύσκολα θα μπορέσετε να μην εμπλακείτε σε αυτό, ειδικά σήμερα, που υπάρχει το ενδεχόμενο να ακούσετε να λέγονται κάποια πράγματα που σας αφορούν. Η καλύτερη όμως τακτική είναι, να παραμείνετε ατάραχοι και να προσπαθήσετε να μάθετε από που ξεκινούν και γιατί συμβαίνουν κουβέντες κρυφές και συνεννοήσεις. Προσέξτε παράλληλα το τι λέτε, που το λέτε και σε ποιον, αφού μπορεί τα λόγια σας να παρερμηνευτούν ή να μεταφερθούν παραποιημένα. Οι εποχές είναι περίεργες, και χρειάζεται να προσέχετε.

Παρθένος

Μείνετε μακριά από συμμαχίες που μπορεί να συμβαίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο, ή σε κάποιον τομέα που τυχόν δραστηριοποιείστε. Σε μια άλλη περίπτωση, πιθανόν κάτι να συμβεί μεταξύ μελών της οικογενείας σας και αυτό να σας στεναχωρήσει. Να παρακολουθείτε την κατάσταση αμέτοχοι και όπως πάντα διακριτικοί, όπως άλλωστε είστε από ιδιοσυγκρασία. Ένα αγαπητό σας πρόσωπο περνάει κάποιες δυσκολίες και πιθανόν να ζητήσει τη βοήθειά σας, έστω και κουβεντιάζοντας μαζί σας.  Κάποια χρήματα που περιμένετε, έστω και καθυστερημένα έρχονται τώρα. Προσοχή στις σπατάλες.

Ζυγός

Δεν μπορείτε να αγνοήσετε κάποιες ανοιχτές υποθέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας και δεν έχουν επιλυθεί τόσον καιρό. Η αλήθεια είναι ότι, τόσο στο σπίτι και στην οικογένεια, όσο και στο εργασιακό σας περιβάλλον, έχουν δημιουργηθεί τέτοιες καταστάσεις, που δυσκολεύεστε ώρες και φορές να τις αντιμετωπίσετε. Από δω όμως και στο εξής, θα χρειαστεί μεθοδικά να βρίσκετε λύσεις και σιγά σιγά να ρυθμίσετε την καθημερινότητά σας χωρίς παρεμβολές. Φίλοι στέκονται στο πλευρό σας, ενώ ένα άτομο που σας συμπαθεί, παρεμβάλλεται και επιλύει με δική του πρωτοβουλία ένα θέμα σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/8/2020), με τον τρόπο που εξελίσσεται η καθημερινότητά σας, ίσως να χρειαστεί να βρεθείτε σε χώρους που δεν είχατε άλλοτε την ευκαιρία και να συνομιλήσετε με ανθρώπους που μέχρι χτες δεν γνωρίζατε. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει με εξωστρέφεια, να κάνετε εκείνες τις επαφές, που θα δώσουν λύσεις στα θέματα που θέλετε να προωθήσετε, βρίσκοντας τους κατάλληλους ανθρώπους, στα κατάλληλα πόστα. Οι ημέρες αυτές, είναι κατάλληλες για δουλειές που σχετίζονται με δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες αλλά και για νομικές υποθέσεις. Κινηθείτε περισσότερο προγραμματισμένοι.

Τοξότης

Ένα από αυτά που πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε στις διαπροσωπικές σας επαφές, είναι να μάθετε να ακούτε. Πολλές φορές τελευταία μιλάτε συνεχώς, χωρίς να αφήνετε το περιθώριο στο συνομιλητή σας να εκφράσει κι αυτός την άποψή του. Εάν τώρα πρόκειται για κάποιο συνεργάτη σας ή ένα πρόσωπο φιλικό, να ξέρετε, ότι με το να μονοπωλείτε τη συζήτηση γύρω από τα δικά σας θέματα και για ότι απασχολεί μονάχα εσάς, να ξέρετε πως κουράζει. Ίσως λοιπόν να ήρθε η στιγμή να γίνετε καλύτεροι ακροατές και να δείξετε το ανάλογο ενδιαφέρον στο τι μπορεί να απασχολεί τους δικούς ανθρώπους.

Αιγόκερως

Ότι και αν σας απασχολεί τις ημέρες αυτές, μη νιώθετε πως υπάρχουν αδιέξοδα. Μοιραστείτε το με έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε, ένα άτομο που μπορεί να είναι στενός φίλος ή συνεργάτης, ή ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον.  Να ξέρετε ότι εάν βγάζετε από μέσα σας, ότι σας πιέζει ή σας καταπιέζει, μετά η ψυχολογική σας κατάσταση, γίνεται καλύτερη, το μυαλό καθαρίσει και οι λύσεις βρίσκονται ως δια μαγείας. Αλλάξτε λιγάκι το προφίλ του “αλάθητου” που προβάλετε μερικές φορές, είτε στο εργασιακό σας περιβάλλον, είτε στους ανθρώπους της οικογενείας σας. Άλλωστε όλοι κάνουμε λάθη.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/8/2020), πολλές υποχρεώσεις περιμένουν στην αναμονή τις παρεμβάσεις σας κι αυτό ίσως να σας αγχώσει υπέρ του δέοντος σήμερα. Ένα δικό σας πρόσωπο, πιθανόν τις ημέρες αυτές, να αλλάζει κατάσταση ζωής και να φύγει, ίσως και σε άλλη πόλη για να ζήσει. Αυτό σας στεναχωρεί, γιατί χάνετε ένα συναισθηματικό στήριγμα. Σε μια άλλη περίπτωση, ένας άνθρωπος που στο παρελθόν είχατε συνεργαστεί, ίσως σας προτείνει το κενό του εργασιακά, να το αναπληρώσετε εσείς. Όπως και να έχει το πράγμα, πολλά αλλάζουν γύρω σας, άνθρωποι φεύγουν έρχονται και γενικότερα υπάρχει μια κινητικότητα.

Ιχθύς

Πρέπει να δείτε τη συνέχεια της καθημερινότητάς σας, με τρόπους πιο οργανωμένους. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται και χρειάζεται να είστε συνεπείς. Ειδικά θα χρειαστεί να δείξετε υπευθυνότητα στο εργασιακό σας περιβάλλον, να αποφύγετε τυχόν παραλήψεις, ή να προσέχετε να μην κάνετε λάθη, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Σε μια άλλη περίπτωση, ίσως να έχετε και τα τυχερά σας και να δεχτείτε μία οικονομική βοήθεια από ένα πρόσωπο μεγαλύτερο από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η βοήθεια αυτή θα σχετίζεται με μία οικονομική ενίσχυση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα