Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/11/2021)

11:04 26/11/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/11/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/11/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/11/2021),

η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και σήμερα και τον 5ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε με κάποια δημιουργικά σας σχέδια ωστόσο ίσως να έχετε εμπόδια ή να πρέπει να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα που δεν θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται πάλι στον Λέοντα και τον 4ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και οικογένειας αλλά και επαγγελματικά  ωστόσο ίσως να έχετε και κάποιες διαφωνίες ή συγκρούσεις με συνεργάτες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και σήμερα και στον 3ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποιες επικοινωνίες με αγαπημένα πρόσωπα ή με το περιβάλλον σας ωστόσο αποφύγετε εντάσεις μέσα στον χώρο εργασίας σας ή διαφωνίες με συνεργάτες.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και τον 2ο σας οίκο και ίσως να κάνετε σήμερα υπερβολές σε έξοδα για να ικανοποιήσετε κάποιες ανάγκες σας αλλά ίσως και για να κάνετε κάποιο δώρο σε κάποιο συνεργάτη σας.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα και ίσως να έχετε ανάγκη να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας ή κάποιους προσωπικούς σας στόχους ωστόσο ίσως να σας απασχολήσουν και πάλι εντάσεις σε θέματα συνεργασιών αλλά ίσως και νομικά θέματα.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και τον 12ο σας οίκο και παρόλο που θα έχετε την τάση να απομονωθείτε και παρόλο που θα είστε ικανοποιημένοι από κάποια επαγγελματική εξέλιξη ίσως να νιώσετε αρκετά κουρασμένοι και εκνευρισμένοι. Προσπαθήστε να λειτουργήσετε χωρίς υπερβολές.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 11ο σας οίκο σήμερα και θα ασχοληθείτε με φιλικά σας πρόσωπα ωστόσο ίσως να έχετε κάποια ένταση για οικονομικά θέματα ή κάποιοι να προβληματιστείτε με κάποια συμφωνία που έχετε κάνει.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/11/2021), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και τον 10ο σας οίκο και παρόλες τις δυσκολίες  και τις εντάσεις θα μπορέσετε να έχετε εξελίξεις σε οικονομικά θέματα αλλά και οικονομικές συμφωνίες με συνεργάτες..

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και σήμερα και τον 9ο σας οίκο και ίσως κάνετε κάποιες επικοινωνίες  με συνεργάτες και να εξελίξετε μια συμφωνία ωστόσο καλό θα είναι να προσέξετε και κάποιες ενέργειες που μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη σας εκτός αν εσείς κινείστε κάπως παρασκηνιακά με τα σχέδιά σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και σήμερα και τον 8ο σας οίκο  και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και ίσως να καταφέρετε να εξελίξετε κάποια συνεργασία ή κάποια συνδιαλλαγή στο χώρο της εργασίας σας ωστόσο ίσως να προκύψουν και κάποιες εντάσεις με οικονομικά θέματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και σήμερα και τον 7ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις με συνεργάτες αλλά και κάποιο άτομο κύρους στον χώρο εργασίας σας για κινήσεις επαγγελματικές που έχουν γίνει αλλά και για κάποια υπερβολή σε οικονομικά θέματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και τον 6ο σας οίκο και μπορεί να αγχωθείτε αρκετά με τακτοποιήσεις οικονομικών που ίσως θέλετε να κάνετε ωστόσο ίσως να νιώσετε ότι η καθημερινότητά σας δεν συμφωνεί με τους στόχους σας .

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/11/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα