Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/7/2019)

07:41 24/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/7/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Aναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/7/2019):Κριός

Ιδιαίτερα εκφραστικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί.
Η

όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής με την Αφροδίτη στο  ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε χωρίς δεύτερη σκέψη τα βαθύτερα σας συναισθήματα στα μέλη της οικογένειας σας και ιδιαίτερα στα παιδιά σας. Επίσης, αυτή η όψη είναι ιδανική για να συζητήσετε τις προοπτικές εκμετάλλευσης ενός ακινήτου.

Ταύρος

Με καλή διάθεση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η θετική  όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ερμή από το  ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο. Κάτω από την επιρροή της θα δείτε την δημοτικότητα σας να μεγαλώνει, ενώ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες σας θα ξεχωρίσετε με τους καλούς σας τρόπους και για τον εκφραστικό σας λόγο.

Δίδυμοι

Πολύ σημαντική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Ο πλανήτης της επικοινωνίας και κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής συνεχίζοντας τη ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο. Η συνάντηση αυτή θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία, έχοντας ως δυνατό σας όπλο το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Από την άλλη πλευρά, σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

Καρκίνος

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα αποκλειστικά και μόνο δικός σας . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις σκέψεις σας με ιδιαίτερα εκφραστικό τρόπο, με αποτέλεσμα να τραβήξετε την προσοχή των συνομιλητών σας με ιδιαίτερη ευκολία. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, με τον γλυκό και τρυφερό σας λόγο θα εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας σε όσους αγαπάτε.

Λέων

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να ονειρευτείτε με μέλλον σας με τα πιο όμορφα χρώματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τα ελεύθερα τα συναισθήματα του στον / στην ερωτικό/ή σας σύντροφο.

Παρθένος

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα  εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου με την  Αφροδίτη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα τονίσει την επικοινωνιακή σας άνεση και θα ενισχύσει την καλή σας φήμη στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να αναπτύξετε τις ιδέες σας.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Ζυγούς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα δώσει σημαντική ώθηση στην καριέρα σας, ενώ η γλυκύτητα σας και οι καλοί σας τρόποι θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Σκορπιός

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στην εξέλιξη σας , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε με ενθουσιασμό και ιδιαίτερα εκφραστικό τρόπο τα μελλοντικά σας σχέδια στους φίλους σας και στα άτομα που εμπιστεύεστε.

Τοξότης

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε μια οικονομική σας υπόθεση που αφορά Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πολύ θετική για να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία με ένα άτομο που έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν. Επίσης, κάτω από την επιρροή της όψης είναι πιθανό να σας επιστρέψουν χρήματα που σας χρωστάνε.

Αιγόκερως

Τις κρυφές σας ευαισθησίες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δείξετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις και τα βαθύτερα συναισθήματα σας με ιδιαίτερη ευκολία, γεγονός που θα τους εκπλήξει ευχάριστα. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι ακόμα και οι παρατηρήσεις σας θα γίνουν με πολύ γλυκό τρόπο.

Υδροχόος

Πολύ ευχάριστο το κλίμα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα το κλίμα στη δουλειά σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, και θα τους ενθαρρύνετε να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι η στάση σας θα εκτιμηθεί από τους περισσότερους.

Ιχθείς

Με ανεβασμένη διάθεση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε δημιουργικό τρόπο για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο τρόπος  με τον οποίο θα φλερτάρετε θα ρίξει με μεγάλη ευκολία το αντικείμενο του πόθου σας στα δίχτυα σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα