Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/10/2020)

09:02 23/10/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/10/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/10/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/10/2020), σήμερα η Σελήνη στον Αιγόκερω θα βρίσκεται

σε κενό πορείας από τις 07/30 το πρωί μέχρι και τις 15/30 το μεσημέρι οπότε καλό θα ήταν να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις σε αυτό το διάστημα αλλά και να μην πάρετε αποφάσεις κυρίως στα οικονομικά σας.. Από εκεί και πέρα θα περάσει στον Υδροχόο και η πρώτη όψη που θα κάνει θα είναι ένα τετράγωνο με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού οπότε θα πρέπει να προσέχετε πολύ αργά το βράδυ αν έχετε βγει με φίλους…

Ταύρος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κενό πορείας μέχρι και τις 15/30 το μεσημέρι δεν θα σας ευνοήσει σε νομικά θέματα ..Μπαίνοντας στον Υδροχόο θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας αλλά μπορεί αργά το βράδυ να έχετε προβλήματα με συνεργασίες..

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και στον 8ο σας οίκο σε κενό πορείας σας δίνει μήνυμα να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις σε σχέσεις με οφειλές αλλά και οικονομικά.. Αργά το βράδυ μπορεί να σας απασχολήσουν μέσα σας κάποια ένταση για θέματα οικονομικά..

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι σήμερα με τη Σελήνη κενό πορείας μέχρι αργά το μεσημέρι δεν θα πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για συνεργασίες και το καλύτερο θα ήταν να απομονωθείτε.. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και μπορεί να ασχοληθείτε με τις οφειλές σας και ίσως σας απασχολήσουν αργά το βράδυ κάποιοι στόχοι σας αλλά κι οι φίλοι σας..

Λέων

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα και στον 6ο σας οίκο σε κενό πορείας καλύτερα θα ήταν να ρυθμίσετε έτσι τα πράγματα ώστε να μείνετε μόνοι και να μην έχετε υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σας.. Η Σελήνη στον Υδροχόο από το απόγευμα θα δώσει έμφαση σε φίλους και συνεργασίες αλλά αργά το βράδυ προσέχετε από ξαφνικές παρεξηγήσεις και ανατροπές σε κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο..

Παρθένος

Οι Παρθένοι με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να ευνοείστε αλλά μέχρι το μεσημέρι θα ήταν καλό να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε θέματα δημιουργικότητας.. Αργότερα θα σας απασχολήσει η καθημερινότητά σας αλλά θα πρέπει να προσέχετε αργά το βράδυ ανατροπές σε συζητήσεις και μετακινήσεις καθώς και κάποια ανατροπή στη δουλειά σας που μπορεί στο τέλος να σας ευνοήσει..

Ζυγός

Οι Ζυγοί σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε κενό πορείας και στον 4ο σας οίκο μέχρι και τις 15/30 μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας αλλά και το σπίτι σας και την οικογένεια.. Αργότερα θα ασχοληθείτε με φίλους και τα χόμπυ σας αλλά αργά το βράδυ μπορεί να δυσκολευτείτε με ανατροπές στα οικονομικά σας..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/10/2020), οι Σκορπιοί με την Σελήνη στον Αιγόκερω και στον 3ο σας οίκο μέχρι και τις 15/30 μην κάνετε συμφωνίες μην κάνετε αγορές μεταφορικού μέσου και γενικά μην κάνετε νέα ξεκινήματα σε μετακινήσεις.. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο αργότερα μπορεί να δυσκολευτείτε σε θέματα σπιτιού ‘η επαγγελματικά και προσέχετε αργά το βράδυ κάποιες ανατροπές με φίλους ή  στον επαγγελματικό σας χώρο αν εργάζεστε νύχτα..

Τοξότης

Οι Τοξότες σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και σε κενό πορείας θα ήταν καλύτερα να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε οικονομικά θέματα ..Από το μεσημέρι και μετά με τη Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να κάνετε συζητήσεις ή συμφωνίες με φίλους αλλά μπορεί να μάθετε και κάποιο ξαφνικό νέο για σπάσιμο συνεργασίας που θα σας κοστίσει ψυχολογικά..

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα σε κενό πορείας μέχρι το μεσημέρι καλό θα ήταν να μην κάνετε κινήσεις για να προωθήσετε σχέδια αλλά να μείνετε μόνοι και να φροντίσετε τον εαυτό σας.. Από το απόγευμα και μετά μπορείτε να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα χαλαρά όμως γιατί κάποια έξοδα θα μπορούσαν να σας αγχώσουν ή να μην είναι η κατάλληλη στιγμή σωστού χειρισμού..

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο μάλλον θα μείνετε πιο απομονωμένοι σήμερα και αυτό θα ήταν θετικό μια και με τη Σελήνη κενό πορείας στον 12ο σας οίκο δεν συνιστώνται σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις.. Ξεκουραστείτε και μετά το μεσημέρι θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αλλά και με φίλους.. Αν βγείτε όμως αποφύγετε να προκαλέσετε με εκκεντρικές συμπεριφορές..

Ιχθύς

Μέχρι και τις 15/30 το μεσημέρι καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για στόχους επαγγελματικούς.. Το απόγευμα μπορείτε να ασχοληθείτε με τις εσωτερικές σας ανάγκες ή να μιλήσετε ιδιαιτέρως με φίλους.. Προσέχετε όμως αργά το βράδυ αν βγείτε τις ισορροπίες σε συζητήσεις με συνεργάτες ή φίλους και αφού μπορείτε κρατήστε τις ισορροπίες..

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/10/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα