Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/6/2020)

10:46 21/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (21/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/6/2020), μπορεί να ακούγεται σκληρό, όμως είναι καλύτερα

να αφήσετε πίσω κάποιους ανθρώπους σχέσεις συνθήκες και καταστάσεις που σας πληγώνουν συναισθηματικά, από το να διατηρείτε τοξικές ιστορίες στη ζωή σας. Κοιτάξτε μονάχα μπροστά, εκεί που υπάρχουν οι καινούργιοι φίλοι σας, οι νέοι συνεργάτες σας, οι άνθρωποι που συνυπάρχουν μαζί σας στα πλαίσια μιας καινούργια δραστηριότητας, μιας άλλης προσπάθειας για το κοινό καλό, μιας καινούργια προοπτικής για την εξέλιξή σας.

Ταύρος

Μη εμμένετε στα λόγια και στις υποσχέσεις που σας δίνουν κάποιοι, ήσυχοι ότι θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους. Αντίθετα πριν να συναινέσετε μαζί τους πάνω στα πλαίσια μια φιλόδοξης συνεργασίας, καλύτερα να ελέγξετε πρώτα την αξιοπιστία τους. Μερικές ιδέες που θα σας δώσουν τώρα κάποιοι, θα είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές.  Το διάστημα αυτό έχετε την τάση να γίνεστε εύκολα εύπιστοι απέναντι σε ανθρώπους που δεν φημίζονται για την ανιδιοτέλειά τους.

Δίδυμοι

Σε μία ημέρα που θα σας βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείτε με τα αδιέξοδα που έχετε βρεθεί, επαγγελματικά προσωπικά ή όποια αισθάνεστε ότι εγκλωβιστήκατε, καλό θα ήταν να καταλήγετε σιγά σιγά στις αποφάσεις που χρειάζεται να ληφθούν από μέρους σας, προκειμένου να βελτιώσετε την ζωή σας, απαλλαγμένη από άγχη και αγωνίες που αφήνετε να σας τα δημιουργούν άνθρωποι που έχετε οικονομική ή συναισθηματική εξάρτηση μαζί τους. Κάποιες σχέσεις τέτοιες, πιθανόν να πρέπει να λήξουν.

Καρκίνος

Μπορεί να έχετε την τάση να κοιτάτε πίσω στο παρελθόν και σε ότι συναισθηματικά δεθήκατε μαζί του, πρέπει όμως να συνειδητοποιήσετε, ότι το μέλλον φωνάζει αυτή τη στιγμή, πως έχει εξασφαλίσει για σας, τη θέση που πραγματικά σας αξίζει.  Επαγγελματικά προσωπικά ερωτικά, όλα αλλάζουν και αλλάζουν προς το καλύτερο, αρκεί να καθαρίσετε μέσα σας από συναισθηματικά βαρίδια που λειτουργούν σα πέδη. Η εποχή αυτή είναι εξαιρετική στο να δουλέψετε αυτές τις σκέψεις στο μυαλό σας.

Λέων

Μην ασχολείστε με ανθρώπους, συνθήκες και προβληματικές καταστάσεις, που ο χρόνος σας έχει δείξει, ότι όσο και αν προσπαθήσετε, δε διορθώνονται. Άτομα που η συμπεριφορά τους λειτουργεί τοξικά για την ψυχολογία σας, καλό θα ήταν να τα απομακρύνετε από κοντά σας και αν αυτό δεν είναι εφικτό, γιατί μπορεί αναγκαστικά να συνυπάρχετε στο ίδιο περιβάλλον, όπως της δουλειάς, περιοριστείτε στα πλέον τυπικά πλαίσια να συνδιαλέγεστε μαζί τους. Είναι κι αυτός ένας τρόπος να τους δείχνετε τα όριά σας.

Παρθένος

Πιθανόν τις ημέρες αυτές, κάποιοι άνθρωποι να σας αντιμετωπίσουν με εχθρικές διαθέσεις. Μπορεί να αντιμετωπίσετε αντιδράσεις μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον, ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Ίσως μάλιστα κάποιοι άνθρωποι να προσπαθήσουν να σας διαβάλουν. Το δύσκολο σημείο των ημερών είναι ότι πιθανόν να χρειαστεί να βάλετε τέλος σε φιλίες και να βγάλετε από τη ζωή σας ανθρώπους που δεν ήταν ειλικρινείς μαζί σας.

Ζυγός

Αντί να αντιμετωπίζεται τον εαυτό σας λέγοντας τη φράση “οι άλλοι κι Εγώ ή αλλιώς εμείς” και κάπου οι δικές σας επιθυμίες και τα “θέλω” να υποχωρούν έναντι των άλλων, καλό θα ήταν από δω και στο εξής, να το γυρίσετε και να λέτε “Εγώ και οι άλλοι”. Το “εμείς” ξέρετε, δεν μπορούν πολλές φορές να το εκτιμήσουν, ούτε και οι άνθρωποι που ζείτε μαζί τους. Αντί να διακρίνουν την προσφορά σας, σας θεωρούν και δεδομένους για τη ζωή τους, πράγμα απαράδεκτο να το δέχεστε.

Σκορπιός

Ως άνθρωποι, πολύ συχνά κάνετε ενδοσκόπηση και αποζητάτε τις αιτίες που σας συμβαίνουν όλα, πρώτα από τον εαυτό σας, και ύστερα από τους άλλους. Αφού περάσατε το διάστημα της εσωστρέφειας και αποφασίσατε αργότερα ποιους θα κρατήσετε στη ζωή σας και ποιους θα βγάλετε, τώρα ήρθε ο καιρός, να ανοίξετε τα πανιά σας σε νέους ορίζοντες, να γνωρίσετε καινούργιους και διαφορετικούς ανθρώπους, να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και φιλίες και να κοιτάξετε το μέλλον αποφασιστικά.

Τοξότης

Πιθανόν τις ημέρες αυτές, να αισθανθείτε ότι πατάτε σε δύο βάρκες. Να προσπαθήσετε να διατηρήσετε μία παράλληλη κατάσταση, δίνοντας λύσεις μεσοβέζικες. Όπως για παράδειγμα, ενώ εργάζεστε έχετε έρθει σε επαφή και με έναν άλλο εργασιακό χώρο αλλά δεν έχετε αποφασίσει που θα κλείσετε. Ή προσπαθείτε να επιμηκύνετε το χρόνο σε κάτι που έπρεπε ήδη να έχει τελειώσει αλλά μπορεί να νομίζετε πως υπάρχουν ακόμα τα περιθώρια να το ξανά δείτε. Αυτό συμβαίνει λόγο συναισθηματικών παρεμβολών έναντι της λογικής.

Αιγόκερως

Το να δίνεται συνεχώς το χρόνο και την ψυχική σας ενέργεια, σε ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις, που τελικά δεν βελτιώνονται, πέφτετε συχνά σε στιγμές απογοήτευσης.  Το διάστημα αυτό καλείστε να πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με τοξικές καταστάσεις, ή ανθρώπους, που μόνο ζητούν από σας, ενώ δεν είναι πρόθυμοι να υποχωρήσουν από τις επιθυμίες τους έναντι των δικών σας. Ανταγωνισμούς σε επίπεδο συνεργασιών θα αντιμετωπίσετε τις ημέρες που ακολουθούν.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/6/2020), αναθεώρηση σε πολλά επίπεδα θα χρειαστεί να κάνετε τις ημέρες αυτές. Κυρίως όμως θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε την άποψη που έχετε για ορισμένους ανθρώπους, που μπορεί να ήτανε μέχρι τώρα στενοί συνεργάτες ή φίλοι σας, άνθρωποι που μαζί παλέψατε για τους σκοπούς μιας συλλογικότητα, ακόμα και για μια αισθηματικής φύσεως σχέση, που φαίνεται τώρα ότι δεν πατάει καλά. Κατά βάθος φταίει η εμπιστοσύνη που δείχνετε στους άλλους και η καλή πρόθεση, χωρίς να κρατάτε και μια πισινή.

Ιχθείς

Παράξενη συναισθηματικά θα είναι για σας η σημερινή ημέρα, αφού δεν αποκλείεται να ανακληθούν από τη μνήμη σας, βιώματα από την παιδική σας ηλικία. Πιθανόν για κάποια πράγματα, να αισθανθείτε μια γλυκιά νοσταλγία αλλά και για κάποια άλλα, να ανακληθούν στιγμές δύσκολες στο μυαλό σας. Τραβάτε γραμμή φίλοι μου την εποχή αυτή. Για το λόγο αυτό, χρειάζεται να απαλλαγείτε από συναισθηματικά βάρη και μνήμες που σας κρατάνε πίσω. Κοιτάξτε μόνο μπροστά με αίσθημα πάντα αισιόδοξο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
2162020,