Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/9/2021)

10:19 1/9/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/9/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/9/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/9/2021),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 4ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα σπιτιού ωστόσο θα καταφέρετε στη διάρκεια της ημέρας να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας. Κάποιοι από εσάς προσέχετε την υγεία σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 3ο σας οίκο και ίσως να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας άτομα ή με τα αδέλφια σας και θα περάσετε όμορφα ή θα κάνετε κάποια χόμπι σας μαζί. Ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να πάρετε απογοήτευση από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα που θα έχουν σχέση με τη δημιουργικότητά σας και προς το απόγευμα μπορεί να έχετε οικονομική βοήθεια ή υποστήριξη από άτομα της οικογένειάς σας. Ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε κάποιες εξαπατήσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και μπορεί να έχετε δυσκολία να επιλύσετε θέματα που εκκρεμούν με το περιβάλλον σας ωστόσο μετά το μεσημέρι θα βρείτε λύσεις και ισορροπίες. Κάποιοι μην πιέσετε νομικές υποθέσεις και συμφωνίες με το εξωτερικό.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 12ο σας οίκο και ίσως να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ωστόσο θα έχετε δυνατότητα να ευνοηθείτε σε οικονομικό επίπεδο. Κάποιοι από εσάς ωστόσο προσέχετε δοσοληψίες σήμερα και συμφωνίες οικονομικές.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 11ο σας οίκο και μπορεί να έχετε επαφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα  και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα και να πάρετε ικανοποίηση. Ωστόσο κάποιοι από εσάς μην εμπιστευτείτε συνεργάτες και υποσχέσεις σήμερα.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 10ο σας οίκο σήμερα και ίσως σας δυσκολέψουν θέματα καριέρας σήμερα και κάποιοι θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε υποστήριξη από φίλους και να βρείτε λύσεις ενώ κάποιοι άλλοι θα πρέπει να προσέχετε συναδέλφους με τους οποίους  συνεργάζεστε και ίσως να σας δείχνουν διαφορετικό πρόσωπο.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/9/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 9ο σας οίκο και μπορεί να έχετε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα από μακριά και θα καταφέρετε να περάσετε όμορφα σε μια έξοδό σας με φίλους. Ωστόσο κάποιοι από εσάς μην αφήσετε φίλους να ανακατευτούν σε δημιουργικά σας σχέδια.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά ή κάποιες οφειλές σας ωστόσο θα βρείτε λύσεις και θα έχετε βοήθεια από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κάποιοι από εσάς ωστόσο ίσως να έχετε κάποιες βλάβες μέσα στο σπίτι σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε αρκετή βοήθεια από συνεργάτες ώστε να πετύχετε κάποια σχέδιά σας αλλά και τη δυσκολία να επικοινωνήσετε κάποια θέματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Ωστόσο κάποιοι αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες σήμερα.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 6ο σας οίκο και παρόλο που μπορεί να έχετε κάποιες διαφωνίες με συνεργάτες θα βρείτε μετά το μεσημέρι λύσεις σε οικονομικά θέματα. Ωστόσο κάποιοι από εσάς δώστε προσοχή σε κάθε οικονομική λεπτομέρεια και σε υποσχέσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 5ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και τη δημιουργικότητά σας και ΄παρόλο που μπορεί να έχετε κάποια δυσκολία με οικονομικά θέματα θα καταφέρετε να κάνετε μια νέα συνεργασία. Ωστόσο κάποιοι από εσάς μην δώσετε βάση σε υποσχέσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/9/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα