Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/9/2020)

09:01 18/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/9/2020), συναισθηματικά ευάλωτοι θα είστε τις ημέρες

αυτές, αφού πολλές θα είναι οι αιτίες που θα σας φορτίζουν. Τρέξιμο, δουλειές εκκρεμότητες που δύσκολα θα καλυφθούν, καθήκοντα και υποχρεώσεις που όσο κι αν το θέλετε, δε θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε εντελώς. Για αρχή, να θυμάστε ότι όλα μαζί δεν αντιμετωπίζονται ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι, κάντε όσο μπορείτε ορθότερο προγραμματισμό και τηρήστε τον στο μέτρο του δυνατού.  Μην ζητάτε από τον εαυτό σας να κάνει υπερβάσεις γιατί έτσι και πιέζεστε και μπορεί να σας βγουν διάφορα ψυχοσωματικά θέματα εξαιτίας του άγχους.

Ταύρος

Επαναπροσδιορίστε τη στάση σας, απέναντι στους ανθρώπους της οικογενείας σας, αφού το διάστημα αυτό, όσες φορές και αν προσπάθησαν, ή προσπαθήσατε να συζητήσετε μαζί τους κάποια κακώς κείμενα που συμβαίνουν, δεν καταφέρατε να επικοινωνήσετε με το σωστό τρόπο, ή επιμείνετε στις απόψεις σας, δίχως να συμπεριλάβετε και τις δικές τους. Το διάστημα αυτό, η άνθρωποι οι δικοί σας, είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμοι για τη ζωή σας, αφού είναι και οι μόνοι που πραγματικά και ανιδιοτελώς, νοιάζονται για σας.

Δίδυμοι

Τις ημέρες αυτές, συμβαίνουν πολλές αλλαγές ανακατατάξεις, συζητήσεις και κινητικότητα, στο χώρο που εργάζεστε, ή σε κάποιον που δραστηριοποιείστε. Σε κάποιες από αυτές, ίσως να συμμετέχετε κι εσείς. Το θέμα είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις, όλα αυτά που θα συμβαίνουν θα σας αναστατώνουν κι αυτό γιατί θα σας δημιουργούν ανασφάλεια. Να θυμάστε, ότι όπως κι αν έρθουν τα πράγματα, πάντα κάτι θα σας σώζει την τελευταία στιγμή, ή ακόμα κι αν κλείσουν μερικοί κύκλοι, κάποιοι καινούργιοι και πιο σπουδαίοι ανοίγουν για σας. Συνεχίστε να κάνετε σχέδια και να βάζετε στόχους.

Καρκίνος

Μπορεί να θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας σε καινούργια πεδία που άλλοτε δεν είχατε δοκιμάσει την τύχη σας, οι ημέρες όμως αυτές, δεν είναι και οι καλύτερες, στο να κάνετε καινούργιες επενδύσεις. Λίγο αργότερα τα πράγματα γίνονται πιο βατά στο να επιχειρήσετε ότι νομίζετε. Παράλληλα, για να μην ξεμείνετε από ρευστότητα, καλό θα ήταν να αποφύγετε να κάνετε αγορές που δεν τις έχετε άμεση ανάγκη, πιο πολύ για να καλύψετε καταναλωτικές σας επιθυμίες. Το μέτρο άλλωστε ξέρετε να το κρατάτε και αυτό χρειάζεται να εφαρμόσετε τώρα. Μπορείτε όμως να ακούτε ιδέες ή προτάσεις προς εξέταση.

Λέων

Με διάθεση να καυτηριάσετε τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, θα έχετε μια συναισθηματική παρόρμηση σήμερα, να πείτε με τρόπο άκομψο ότι νιώθετε είτε σε ένα δικό σας πρόσωπο, είτε σε ένα στενό σας συνεργάτη. Η ημέρα όμως, είναι σχεδόν ακατάλληλη να μιλήσετε για τέτοια ζητήματα, αφού και δε θα εισακουστείτε και μπορεί κάπου εδώ, να σταματήσετε διαπροσωπικές σχέσεις σημαντικές για την καθημερινότητά σας. Η επόμενη εβδομάδα, είναι πολύ καλύτερη στο να διαπραγματευτείτε τη θέση σας, να μιλήσετε για τα “θέλω” και τις επιθυμίες σας.

Παρθένος

Όταν τα πράγματα που κάνετε από κοινού με τους δικούς σας ανθρώπους, ή με στενούς σας συνεργάτες, δε γίνονται όπως τα θέλετε εσείς, αντιδράτε με τρόπο έντονο, ίσως και κατά κάποιο τρόπο απόλυτο. Όταν όμως πρόκειται για μια κοινή προσπάθεια, να θυμάστε ότι μπορεί οι άνθρωποι να λειτουργούν κάτω από ένα συντονισμό ή μια διεύθυνση, δεν έχουν όμως ούτε τις ίδιες ταχύτητες, ούτε τον ίδιο ρυθμό. Με τις αντιδράσεις σας, διώχνετε έτσι τους φυσικούς σας συμμάχους, ενώ έτσι μπορεί να τύχετε της παρεξηγήσεώς τους και κατά συνέπεια της άρνησής τους να ενστερνιστούν τις απόψεις σας.

Ζυγός

Μία πρόταση για μια συνεργασία, ένα πρότζεκτ που πάντοτε θέλατε να συμμετάσχετε αλλά δε σας είχε δοθεί η ευκαιρία, επανέρχεται και σας προτείνουν τη συμμετοχή σας σ αυτό. Από εκεί και πέρα, οι πρώτες σας αντιδράσεις θα είναι να νιώσετε νευρικότητα, για το αν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε, αφού πλέον δεν πιστεύατε ότι θα πραγματοποιηθεί. Μπορεί μάλιστα να είναι μια επιθυμία σας, που για καιρό την ονειρευόσασταν και τώρα νιώθετε αιφνιδιασμένοι. Καταρχάς χαλαρώστε γιατί η εποχή αυτή, θα φέρει απίθανες ευκαιρίες για να εκμεταλλευτείτε και κατά δεύτερο, όλα τα μπορείτε, πόσο μάλιστα να ακολουθήσετε ένα όνειρό σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/9/2020), ως άτομα που δε δυσκολεύεστε γενικότερα να κερδίσετε τη συμπάθεια των άλλων, τις ημέρες αυτές, δεν αποκλείεται να σας γίνει μία πρόταση, ώστε να συμμετέχετε σε μια συλλογικότητα ή σε μία ομάδα που έχει ανθρωπιστικούς κυρίως σκοπούς. Ίσως μάλιστα να σας προταθεί, να ηγηθείτε μιας προσπάθειας. Όσο και αν χρειαστούν αλλαγές στο πρόγραμμά σας για να εντάξετε μία τέτοια δραστηριότητα, να το προσπαθήσετε, γιατί μέσα από εκεί, θα γνωρίσετε κόσμο, θα διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, θα μπείτε σε μια διαδικασία εξέλιξης συνολικότερα της ζωής σας. Πράγμα που θα σας βοηθήσει να πάτε μπροστά.

Τοξότης

Δεν είναι απαραίτητο ότι ακούτε, να του δίνετε και τόση σημασία, αφού υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πρόκειται για σχήματα υπερβολών. Σε μια άλλη περίπτωση, ότι σας τάξουν το διάστημα αυτό, μην το δέσετε και κόμπο, αφού ένα μέρος τους θα λεχθεί για να κερδίσει τις εντυπώσεις σας και ίσως και τη συμμετοχή σας, σε μία κοινή προσπάθεια, ή σε έναν νέο επαγγελματικό χώρο. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην πιστεύετε με ευκολία, την καλή πρόθεση που σας δείχνουν κάποιοι άνθρωποι, που μόλις γνωρίσατε. Αυτός θα είναι ο προσανατολισμός της σκέψης σας τις επόμενες ημέρες.

Αιγόκερως

Κάτι καλό αρχίζει να δρομολογείται στη καθημερινότητα και στη ζωή σας γενικότερα, πράγμα που από τη μία μεριά θα σας κάνει να χαρείτε και να αισιοδοξήσετε και από την άλλη μεριά, θα σας πιάσει άγχος ιδίως εάν πρόκειται για μία καινούργια επαγγελματική δραστηριότητα, που ενώ τη θέλατε, νιώθετε ότι δεν είστε έτοιμοι για να την αναλάβετε. Δεν υπάρχει τίποτα που να το θελήσατε και να μην το επιτύχατε. Άρα και τώρα θα αποδειχθεί περίτρανα εδώ. Η ζωή θα φέρει κι άλλες προκλήσεις που σκοπό έχουν να δοκιμάσουν την ετοιμότητά σας. Σε κάθε περίπτωση, όπλο σας θα είναι η θέληση που ούτως ή άλλως διαθέτετε.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/9/2020), ανάμεσα σε όλα όσα έτσι κι αλλιώς πρέπει να αλλάξετε στην ζωή σας, για να έχετε καλύτερη πορεία σ αυτή, η εποχή που διάγετε είναι εξαιρετική στο να κόψετε κακές συνήθειες, να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση, να αναδείξετε επιμελημένα την εξωτερική εμφάνιση και να πατήσετε στα πόδια σας με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Οι ανατροπές θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν και να γίνονται γιατί πρέπει να αλλάξετε οπτική και στάση γενικότερα, οι οποίες σκοπό έχουν να σας κάνουν πιο δυνατούς, με την απόφαση να μην περιμένετε από ότι έχετε αλλά από ότι στο τέλος θα καταφέρετε ή θα κερδίσετε μόνοι σας.

Ιχθύς

Πριν να πάρετε κάποιες τελικές αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με τις σοβαρές διαπροσωπικές σας σχέσεις, χρειάζεται να στραφείτε μέσα σας και να τα βρείτε πρώτα από όλα και όλους με τον εαυτό σας. Με συναίσθημα ευμετάβλητο, που παρεμβάλλεται και δεν αφήνει να επικρατήσει η λογική, μπορεί να κάνετε και λάθη ανεπανόρθωτα. Όπως για παράδειγμα να διακόψετε μια σημαντική σας σχέση, να πείτε λόγια που δύσκολα θα μπορέσετε αργότερα να τα πάρετε πίσω, ακόμα και αν τα μετανιώσετε. Προσπαθήστε λοιπόν όταν νιώθετε εσωτερική ένταση να απομονώνεστε για να σκεφτείτε και δεύτερη φορά αυτά που θέλετε να πείτε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα