Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/8/2019)

08:02 18/8/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/8/2019):Κριός

Με τους στρατιώτες  λίγο πριν την μάχη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι μοιάζετε σήμερα εσείς

οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, σας δίνει την δυνατότητα να προετοιμαστείτε για τις υποχρεώσεις της εβδομάδας. Πολύ σημαντική όμως για εσάς θα είναι η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο της Παρθένου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα σας βοηθώντας σας παράλληλα να εστιάσετε την προσοχή σας στις λεπτομέρειες, αυτό θα σας βοηθήσει να είστε πιο αποτελεσματικοί στις νέες υποχρεώσεις που θα αναλάβετε στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία, την διατροφή, την φυσική σας κατάσταση και να βάλετε νέους στόχους σε ότι αφορά την εμφάνιση σας. Το τρωτό σας σημείο αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι η γκρίνια σας.

Ταύρος

Στο επίκεντρο του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα βρεθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με σημαντικά πρόσωπα . Επίσης, η  είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό και ενέργεια , θα σας κάνει πιο δημιουργικούς ,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά, παράλληλα όμως θα σας βγάλει από την συστολή και θα σας κάνει πιο ενεργούς στο παιχνίδι του έρωτα και της σαγήνης.

Δίδυμοι

Έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στις λεπτομέρειες . Επίσης, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας αναγκάσει να βρείτε γρήγορα λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν  το σπίτι , τα μέλη της  οικογένειας σας   ή την ακίνητη σας περιουσία. Το πιο σημαντικό όμως είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά. Επίσης, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητα των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας. Αυτός σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του, οι ρυθμοί σας θα γίνουν πολύ πιο γρήγοροι, και η καθημερινότητα σας κάθε άλλο παρά βαρετή, αφού θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις με τις οποίες θα προωθήσετε τον εαυτό σας και την δουλειά σας με τον καλύτερο τρόπο. Ενώ θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για ολιγοήμερες διακοπές.

Λέων

Με τα οικονομικά του / της συντρόφου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να οργανώσετε τις οικονομικές υποθέσεις του / της συντρόφου σας. Επίσης, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια  νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία εκτός από οικονομική επιβράβευση θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας. Το μόνο που θα πρέπει να προσέχετε είναι τα έξοδα σας καθώς θα είστε επιρρεπείς στις σπατάλες.

Παρθένος

Με τα ζητήματα που απασχολούν τον / την σύντροφο σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς και να ακούσετε με προσοχή αυτά που έχει να σας πει ο/η σύντροφος σας. Το πιο σημαντικό όμως για εσάς είναι η είσοδος  του Άρη στο ζώδιο σας, η οποία θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης δράσης  για εσάς τους Παρθένους . Η παρουσία του στο ζώδιο σας θα σας γεμίσει με δύναμη και πάθος και θα σας ωθήσει να  κυνηγήσετε  τους προσωπικούς σας στόχους και να κάνετε πράξη τα όνειρα σας, να δείξετε σε όλους την αξία σας και να ξεκινήσετε νέα πράγματα και να νιώσετε παραγωγικοί. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι την τάση που έχετε να επικρίνετε τους άλλους.

Ζυγός

Τις εβδομαδιαίες σας υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα οργανώσετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές σας υποχρεώσεις ώστε να μην αγχωθείτε. Από την άλλη πλευρά η είσοδος του Άρηστο ζώδιο της Παρθένου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εσωστρέφειας  για εσάς τους Ζυγούς . Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα νιώσετε ότι το  άγχος και η ανασφάλεια σας συνεχώς μεγεθύνονται, ενώ είναι πιθανό να αναγκαστείτε να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές και μυστικές οικονομικές συμφωνίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σκορπιός

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με χαρά τα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ, η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο της Παρθένου  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βγείτε από το καβούκι σας και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους που έχετε να  δείτε καιρό , να δεχτείτε προσκλήσεις για διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου  θα γνωρίσετε πολύ  σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο στην εξέλιξη της καριέρας σας όσο και στην προσωπική σας ζωή.

Τοξότης

Με τα οικεία σας πρόσωπα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που απασχολούν τα νεότερα μέλη της οικογένειας σας . Επίσης, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και  να ασχοληθείτε σοβαρά με  την καριέρα σας. Αρκετοί από εσάς θα αναλάβετε νέες ευθύνες οι οποίες θα σας αγχώσουν, ενώ άλλοι θα είστε υποχρεωμένοι να τηρήσετε αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τις εκρήξεις θυμού σας οι οποίες είναι πιθανό να βλάψουν την δημόσια εικόνα σας.

Αιγόκερως

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις με φίλους, οι οποίοι θα ζητήσουν τις συμβουλές σας. Επίσης, η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια πολύ σημαντική περίοδο για εσάς αφού κατά τη διάρκεια της θα έχετε την ευκαιρία προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια , να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, να προωθήσετε τις Νομικές σας υποθέσεις, ενώ  οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις που αφορούν τις Πανεπιστημιακές Σπουδές τους. Σε  προσωπικό  επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό όπου θα ζήσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Ήρεμοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να βρείτε αποτελεσματικότερες  για εσάς λύσεις στις  οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), παράλληλα όμως, είναι και μια εξαιρετική χρονική περίοδος για να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείτε την σεξουαλική σας ζωή να ανανεώνεται.

Ιχθείς

Βιαστικοί και ανυπόμονοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, είναι πιθανό να σας κάνει ιδιαίτερα πιεστικούς και ανυπόμονους. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το  μέλλον τόσο  των σχέσεων σας όσο  και των επαγγελματικών συνεργασιών σας. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τα αγαπημένα σας  πρόσωπα όσο και με τους συνεργάτες σας καλό θα ήταν να αποφύγετε τις επικριτικές εκφράσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα