Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/6/2019)

06:00 18/6/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Με την προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να δώσετε σάρκα και οστά στα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια. Και επειδή ενεργό ρόλο σε αυτό παίζει

ο Κρόνος, είναι σίγουρο ότι η αφοσίωση στον στόχο και η προσπάθεια θα ανταμειφθούν. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις στα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε στην εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Ταύρος

Χαρούμενοι και αισιόδοξοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία με την βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου. Ενώ από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας με αποφασιστικότητα και τόλμη, αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε θα είναι ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνεια σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί ώστε να μην γίνετε αγενείς και ειρωνικοί.

Δίδυμοι

Τις συζητήσεις για μια νέα οικονομική συνεργασία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συνεργασία που ονειρευόσασταν καιρό βάζοντας ένα και μόνο όρο, να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και να μην προχωρήσετε σε άσκοπες σπατάλες. Συνοδοιπόρος σε αυτή σας την προσπάθεια θα είναι η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα δώσει νέα πνοή στο πορτοφόλι σας, παράλληλα όμως είναι πιθανό ορισμένοι από εσάς να παρασυρθείτε σε αγορές που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος

Με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θέλει να σας πει ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να προχωρήσετε σε μια συνεργασία που επιθυμούσατε καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σχέση σας με τον/την σύντροφο σας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη από το ζώδιο σας, θα σας κάνει δραστήριους και γεμάτους ενεργητικότητα, έτοιμους να κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας.  Ένα είναι σίγουρο, ότι ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σας θα εκπλήξει τόσο τους συνεργάτες όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Λέων

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας με την σκληρή και αποτελεσματική σας δουλειά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα σας δώσει έξυπνες ιδέες τις οποίες πολύ σύντομα θα βάλετε σε πρακτική εφαρμογή. Με μια προϋπόθεση, ότι δεν πρέπει να βιάζεστε.

Παρθένος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το φιλικό για εσάς ζώδιου του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, ενώ όσοι από εσάς δεν είστε καλλιτέχνες, θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά φιλόδοξα σχέδια σας.  Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του  ζωδίου σας Ερμής με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου , θα σας βοηθήσουν να λάμψετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ αρκετοί από εσάς θα κυνηγήσετε με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα μια νέα συνεργασία.

Ζυγός

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να κάνετε πιο όμορφη και λειτουργική την καθημερινότητα της οικογένειας και των αγαπημένων σας ανθρώπων. Έτσι αρκετοί από εσάς μπορεί να προχωρήσετε σε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας, ενώ άλλοι μπορεί με την στάση σας να αποτελέσετε πηγή έμπνευσης για τους οικείους σας. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου , θα ενισχύσει τον δυναμισμό σας και θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους με αποφασιστικότητα.

Σκορπιός

Σε γρήγορους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας με ιδιαίτερα εμπνευσμένο τρόπο. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής  με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να δώσετε εμπνευσμένες λύσεις και να προστατεύσετε τα κεκτημένα της οικογένειας σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα από το σπίτι σας. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο  ζώδιο του Καρκίνου, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ αρκετοί από εσάς θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία που κυνηγούσατε καιρό.

Αιγόκερως

Έντονα δημιουργική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας για το οποίο δουλέψατε με αφοσίωση για αρκετό καιρό, ενώ ο τρόπος που θα το επικοινωνήσετε θα έχει έμπνευση και φαντασία. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα σας βοηθήσει να ξανακερδίσετε την προσοχή του /της συντρόφου σας.

Υδροχόος

Κρυφές δράσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να συμπεριφέρεστε περίεργα στο χώρο της εργασίας σας καθώς από την μια πλευρά θα κρατάτε μυστικά από τους συναδέλφους σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα προσπαθείτε με κάθε τρόπο να ανακαλύψετε τα δικά τους. Επίσης σήμερα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε κρυφές δράσεις με σκοπό να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας στο χώρο της εργασίας σας. Προσοχή, γιατί το συσσωρευμένο άγχος μπορεί να είναι η αιτία που αυτές τις ημέρες ταλαιπωρείστε από αϋπνίες.

Ιχθείς

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να δώσετε δομή και σχήμα στα όνειρα σας, και αυτό θα το καταφέρετε με την βοήθεια ισχυρών προσώπων από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με θάρρος τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κυνηγήσετε με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα το αντικείμενο του πόθου σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/6/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα