Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/5/2020)

10:40 17/5/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (17/5/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/5/2020), την Κυριακή η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει

ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα ανοίξει την πόρτα της επαγγελματικής σας καταξίωσης με σημαντικές επιτυχίες.

Ταύρος

Τώρα θα μπορέσετε να σχεδιάσετε τους επόμενους στόχους σας, κυρίως αυτούς που αφορούν την εξέλιξή σας, σε γνωστικό επίπεδο, σε εφόδια που θα ενισχύσουν τις δεξιότητές σας, σε επαφές με το εξωτερικό, στην αναγνώριση ενός τομέα που δεν είχατε ξανά ασχοληθεί μέχρι σήμερα. Πρέπει όμως να ακολουθήσετε συνειδητά μεθοδευμένους δρόμους, για να κερδίσετε χρόνο και χρήμα.

Δίδυμοι

Ώρες και στιγμές θα σας πιάνει μια απογοήτευση, γιατί όλα όσα συμβαίνουν σε βασικούς τομείς της ζωής σας, σας προκαλούν έντονη ανασφάλεια. Αφήστε όμως σήμερα τις αρνητικές σκέψεις πίσω. Βρείτε το χρόνο να χαλαρώσετε και να ξεφύγει το μυαλό σας, από όλα όσα θεωρείτε αρνητικά κείμενα που χρειάζονται διόρθωση. Βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα τώρα.

Καρκίνος

Πάρτε ιδέες, ακούστε προτάσεις, πάρτε πληροφορίες σε προτάσεις που θα σας γίνουν αυτές τις ημέρες και θα αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη μα και την οικονομική. Μη βιαστείτε όμως να πείτε το “ναι” όσο δελεαστικές και αν είναι, αφού όσο θα προχωράει ο καιρός, θα έχετε κι άλλες ευκαιρίες εξέλιξης. Κερδίστε το χρόνο με το μέρος σας και μη δεσμεύεστε προς το παρόν σήμερα.

Λέων

Εάν δεν εργάζεστε και είναι αυτό το ποθούμενο από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα έχετε αυξημένη προσφορά εργασίας, με την τύχη να σας προταθεί, κάτι που ονειρεύεστε επαγγελματικά. Εάν πάλι εργάζεστε, τότε μέχρι και τον Ιούνιο, παίζει έντονα το σενάριο μιας προαγωγής, ή μίας αξιόλογης συνεργασίας, που θα αποφέρει αύξηση στο εισόδημά σας. Επιτυχίες εργασιακές και μη.

Παρθένος

Τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο θέματα οικογενειακού περιεχομένου και έτσι θα καταφέρετε να μετριάσετε τα άγχη σας, που προέρχονται απ το σπίτι και τη οικογένεια. Με ζωηρότερο ενδιαφέρον, ίσως τώρα να αποφασίσετε να αλλάξετε το χώρο της κατοικίας σας, να βελτιώσετε τον προσωπικό σας χώρο ή να πραγματοποιήσετε μικρές λειτουργικές αλλαγές στο ίδιο περιβάλλον.

Ζυγός

Ένα ζήτημα περιουσιακό, ή μια οικονομική εκκρεμότητα που αφορά το σπίτι σας ως ακίνητο, επιλύεται με τον καλύτερο τρόπο και χωρίς να χρειαστεί η δική σας παρέμβαση. Μία έκτακτη οικονομική ενίσχυση που θα λάβετε από ένα συγγενικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να κλείσετε μία υποχρέωση που σας άγχωνε, ενώ νέες συμφωνίες για συνεργασίες αφήστε τις για τα μέσα της άλλης εβδομάδας.

Σκορπιός

Ασφαλώς και θα πρέπει να κάνετε τις σχετικές σας επαφές, με ανθρώπους που χρειάζεται να ξέρετε ποιες προθέσεις έχουν απέναντί σας, προκειμένου να σας βοηθήσουν για να προχωρήσετε τους επόμενους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Όμως στην ανάγκη σας να ανακαλύψετε τι προοπτικές υπάρχουν, μπορεί να γίνετε πιεστικοί προκειμένου να πάρετε γρήγορες απαντήσεις και δε συμφέρει.

Τοξότης

Οι φιλοδοξίες τα όνειρα και οι στόχοι σας, είναι τα ανοιχτά χαρτιά που έχετε μπροστά σας και σας ζητούν να προωθηθούν. Κάποιοι αξιόπιστοι φίλοι ή συνεργάτες, θα σταθούν στο πλάι σας. Μάλιστα μυστικές πληροφορίες και τρόπους που θα σας προτείνουν, μην τις κοινοποιήσετε. Κρατήστε τις επόμενες κινήσεις που θα κάνετε για τον εαυτό σας, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αιγόκερως

Κάτι σε αναστατώνει θετικά, κι αυτό είναι εμφανές. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, οι σκέψεις σου οδηγούνται σε μονοπάτια αγάπης. Ποτέ δεν είναι αργά, να νοιώσεις στιγμές ευτυχίας. Επαναπροσδιορίζεις πιθανές προτάσεις που σου είχαν γίνει παλιότερα και προσπαθείς να βρεις μια χρυσή τομή. Οικονομικά βρίσκεσαι σε φάση ανατροπών.

Υδροχόος

Θα διαπιστώσετε τις ημέρες αυτές, ότι όλοι κάτι θα θέλουν κάτι από σας, κυρίως από ανθρώπους που συνεργάζεστε ή ζείτε μαζί τους, αγνοώντας τις δικές σας ανάγκες και το χειρότερο θα είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις θα σας το ζητούν με επιτακτικό τρόπο. Προετοιμαστείτε λοιπόν γιατί θα κάνετε πολύ συχνά ασκήσεις ψυχραιμίας, ενώ αποφύγετε με κάθε τρόπο τις εντάσεις που προκύπτουν.

Ιχθείς

Κάποιο νομικής φύσεως θέμα φαίνεται ότι εξελίσσεται και σας αφορά, ή πιθανόν να ζητήσετε εσείς τη συμβουλή ενός εξειδικευμένου ανθρώπου σχετικά με μία ρύθμιση χρεών και υποχρεώσεων σε τράπεζες ή άλλων αντίστοιχων υπηρεσιών. Το θέμα είναι, ότι τώρα θα καταφέρετε να ρυθμίσετε τέτοιες εκκρεμότητες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και προς το δικό σας όφελος. Προχωρήστε το.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/5/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα