Όταν το να μαγειρεύεις ένα αυγό γίνεται… τέχνη! | Photos

19:46 16/5/2020 - Πηγή: iPop

Πόσα μπορείς να κάνεις με ένα αυγό; Πολλά! Μπορείς να φτιάξεις μια λαχταριστή ομελέτα, αυγά ποσέ ή μελάτα ή όπως αλλιώς σου αρέσει. Μπορείς, όμως, να φτιάξεις κι ένα έργο τέχνης! Τέχνη με αυγά;;; Δες τις παρακάτω φωτογραφίες. 

Αν υπάρχει φαντασία, όλα γίνονται. Και η φαντασία είναι αυτή που μας κάνει πιο δημιουργικούς, που μας κάνει να ξεφεύγουμε λιγάκι από την καθημερινότητά μας και να δημιουργούμε πράγματα που ούτε το φανταζόμασταν.

Σκέψου τα παιδιά πόση φαντασία έχουν και πόσα παιχνίδια σκαρφίζονται από το μυαλό τους. Όλοι μας έχουμε φαντασία, αρκεί να τη βγάλουμε στην επιφάνεια

και να την κάνουμε τελικά πράξη. Η φαντασία δεν έχει όρια και μπορείς να πειραματιστείς αναλόγως και τα δικά σου ενδιαφέροντα.

Ένας καλλιτέχνης απ’ το Μεξικό, ο Michele Baldini, δημιουργεί τέχνη με αυγά! Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης είναι 21 ετών, σπουδάζει φαρμακευτική αλλά τα πηγαίνει πολύ, πολύ καλά με τα αυγά… και δεν εννοούμε πως δεν του κολλάει η ομελέτα στο τηγάνι!

Ο ίδιος δημιουργεί τέχνη με αυγά, μικρά έργα τέχνης πάνω σε ένα τηγάνι. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα έργα τα ανεβάζει σε έναν λογαριασμό στο Instagram, το The Eggsshibit, το οποίο όνομα επίσης, βρίσκουμε ευφυέστατο!

Όπως αναφέρει και ο ίδιος όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν είδε ένα σύμβολο yin και yang φτιαγμένο από αυγό. Κι έτσι αποφάσισε να το προσπαθήσει και τελικά του βγήκε σε καλό!

Το ένα έργο, έφερε το άλλο και ο Michele δημιουργεί ό,τι θέλεις, όποιο αντικείμενο έχεις φανταστεί πάνω σε ένα τηγάνι με κύριο συστατικό το αυγό. Από ποδήλατα, σύννεφο, ανθρώπους, αξιοθέατα και ό,τι άλλο βάζει ο νους σου.

Ταπεράκια ή έργα τέχνης; Η Τάνια είναι η πιο δημιουργική Ελληνίδα μαμά!

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που πραγματικά μπορούμε να τις χαζεύουμε με τις ώρες!

View this post on Instagram

So you know how atoms make up everything right? Don’t trust them

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όταν, | Photos,otan, | Photos