Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/9/2017)

09:33 10/9/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα είναι μια αρκετά ευνοϊκή ημέρα για εσένα με τον Ερμή να σε ευνοεί από την νέα του θέση στο ζώδιο της Παρθένου. Θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις πράγματα που θα σε ωφελήσουν. Η διατροφή που έλεγες ότι έπρεπε να ακολουθήσεις μπορεί πλέον να καθιερωθεί. Ή ακόμη και να ξεκινήσεις να αθλείσαι με έναν τρόπο που θα είναι προσαρμοσμένος στα δικά σου γούστα, έτσι ώστε να μην παραιτηθείς άμεσα από την προσπάθεια. Φρόντισε τον εαυτό σου και δώσε του λίγη παραπάνω προσοχή. Το τελευταίο διάστημα δεν

φρόντισες για τις ανάγκες σου όσο έπρεπε. Μην το καθυστερείς άλλο.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, οι προβλέψεις για το ζώδιό σου σήμερα είναι πολύ ευχάριστες, καθώς η εύνοια που δέχεσαι από την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο, θα είναι ικανή να βελτιώσει πολύ τα πράγματα και ειδικά σε τομείς που σε ενδιαφέρουν πολύ. Όχι μόνο θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά θα βρεις και ποιοτικό χρόνο για να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Κάτι τέτοιες στιγμές σε κάνουν να αναγνωρίζεις την αξία της ανθρώπινης επαφής και στήριξης. Απόλαυσε την ημέρα και κάνε για λίγο στην άκρη τις σκοτούρες.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η ημέρα αυτή ίσως να μην σε βρίσκει σε μια καλή περίοδο. Ίσως ακόμη να εξέρχεσαι από μια περίοδο που τα πράγματα δεν ήταν τόσο ευνοϊκά όσο θα ήθελες. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι η κατάσταση θα συνεχιστεί ως έχει. Αντίθετα, με τον Ερμή σήμερα να κάνει την είσοδο του στην Παρθένο τα πράγματα βελτιώνονται και θα δεις τα σχέδιά σου να απογειώνονται. Να ξέρεις ότι τώρα μόνο εσύ μπορείς να βάλεις εμπόδια στην εξέλιξη σου, προβάλλοντας του φόβους και τις ανασφάλειές σου περισσότερο από όσο πρέπει. Απόλαυσε την ανταμοιβή που σου στέλνει η μοίρα και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν όπως πρέπει.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, φαίνεται πως σήμερα η ημέρα σε βρίσκει σε μια πολύ καλή φάση της ζωή σου, καθώς η διάθεσή σου είναι θετική. Δείχνεις ανοιχτός στις αλλαγές που προκύπτουν ή που αναμένονται και αυτό είναι καλό καθώς σε βοηθάει να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς. Ακόμη, μια άλλη ανάγνωση των προβλέψεων είναι ότι είσαι διατεθειμένος να δεις από μια άλλη οπτική τα όσα συμβαίνουν, γεγονός που έχει να σου προσφέρει πολλά. Ίσως αυτή είναι η λύση που ζητάς προκειμένου να αποφύγεις τη στασιμότητα.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η εύνοια των πλανητών και ιδιαίτερα η νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο αγγίζει και το δικό σου ζώδιο σήμερα και αυτή είναι η αιτία που πολύ σύντομα θα γευτείς την επιτυχία που αναζητάς. Όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τα θέλω σου, αρκεί και εσύ να μην κάνεις υπερβολές και να μην φερθείς αλαζονικά. Το μέλλον έχει να προσφέρει πολλά σε ανταπόδοση των κόπων σου. Κάνε υπομονή και πολύ σύντομα θα χαρείς πολύ με τις εξελίξεις. Κάποια μικρά εμπόδια που θα προκύψουν δεν πρέπει να σε τρομάξουν, καθώς από ότι φαίνεται δεν είναι ικανά να εμποδίσουν τις καλές εξελίξεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, τα νέα είναι εξαιρετικά για εσένα σήμερα, καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να εξελιχθούν τα πράγματα σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Πιο συγκεκριμένα, κάποια ζητήματα που είχες αφήσει πίσω γιατί σε φόβιζαν, τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και είσαι σε θέση να τα δεις έτσι όπως πραγματικά είναι. Αυτό θα σου επιτρέψει να κάνεις βήματα προόδου και να απαλλαγείς από φαντάσματα του παρελθόντος που σε έκαναν να νιώθεις άσχημα. Εξάλλου, το μέλλον θα σου αποδείξει πως τελικά δεν είχες τίποτα να φοβάσαι.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στην Παρθένο και να σε ευνοεί είσαι σε θέση να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να υποδεχθείς τις αλλαγές που επιθυμείς. Δείξε σοβαρότητα και συνέπεια, έτσι ώστε να χειριστείς αποτελεσματικά όλα όσα πρέπει να φέρεις εις πέρας. Το κοινωνικό σου πρόσωπο θα σε βοηθήσει ακόμη περισσότερο, καθώς θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις επαφές σου προς όφελος των υποθέσεών σου. Πολλά ζητήματα βρίσκουν λύσεις και έτσι μπορείς να απαλλαγείς από την αγωνία που κουβαλάς.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα είναι πιο έντονο από ποτέ το συναίσθημα εκείνο που σε ωθεί να απαλλαγείς από τετριμμένες απόψεις και σκέψεις που σε πνίγουν. Ξέρεις καλά ότι δεν αντιπροσωπεύεις τίποτα συντηρητικό και όμως είναι τόσες οι πιέσεις που σου ασκούνται από τον περίγυρό σου, προκειμένου να παραμείνεις περιορισμένος στα «πρέπει» που θέτει το κοινωνικό σύνολο. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και ίσως αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να δεις ποιοι από τους γύρω σου είναι πραγματικά κοντά σου. Όποιος σε εκτιμάει θα σε δεχθεί με τις επιλογές σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το τελευταίο διάστημα τα χτυπήματα ήταν πολλά και σε έκαναν να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, έστω και για λίγο. Τώρα διανύεις μια περίοδο ανάκαμψης, με πολλούς καλούς οιωνούς για το μέλλον. Οι εμπειρίες σου ας γίνουν οδηγός για το μέλλον και ας μην λειτουργήσουν απαγορευτικά. Με λίγα λόγια οι φόβοι που σχετίζονται με τις εμπειρίες σου ας μην εμποδίσουν τα βήματά σου. Κινήσου με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και καλή διάθεση. Η τύχη και το πλανητικό σκηνικό σε βοηθούν με τον δικό τους τρόπο.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, υπέροχα τα νέα για το ζώδιό σου. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο, δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για να βάλεις τις σωστές βάσεις που απαιτούνται και να χτίσεις τα σχέδιά σου. Το μέλλον αναμένεται φωτεινό και αυτό θα έρθει κατόπιν προσπάθειας και κόπου. Για αυτό μην διστάσεις να αφιερώσεις χρόνο σε αυτό που πιστεύεις, προκειμένου να το δεις σύντομα να εξελίσσεται όπως ποθείς. Τρίτα πρόσωπα είναι σε θέση να σε στηρίξουν, αν εσύ το θελήσεις. Για αυτό ζήτησε βοήθεια από εκείνους που εμπιστεύεσαι.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στην Παρθένο αναμένεται ευνοϊκή για εσένα και μάλιστα θα σου δείξει την καλή της διάθεση με έναν περίεργο τρόπο. Κάποιο πρόσωπο από τον περίγυρό σου, κινείται εναντίον σου πολύ ύπουλα και μεθοδικά. Για κακή του τύχη και για καλή δική σου, οι συγκυρίες το ξεσκεπάζουν και σε φέρνουν αντιμέτωπο με εκείνο. Το καλό είναι ότι το πάνω χέρι θα το έχεις εσύ και για αυτό εσύ θα αποφασίσεις τον τρόπο που θα διαχειριστείς την κατάσταση. Θα το τιμωρήσεις με τον τρόπο σου ή θα αδιαφορήσεις εντελώς βγάζοντάς το από τη ζωή σου;

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, είναι απόλυτα δικαιολογημένο το συναίσθημά σου σήμερα. Έχεις δουλέψει σκληρά για κάποιο ζήτημα που σε καίει, αλλά βλέπεις ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα τα ήθελες. Η στασιμότητα σου προκαλεί εκνευρισμό και απογοήτευση. Είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις, μπροστά στη ματαιότητα των εξελίξεων. Όμως, η συμβουλή για εσένα είναι να παραμείνεις στη θέση σου. Μπορεί τα εμπόδια να μοιάζουν ανυπέρβλητα, αλλά σύντομα θα δεις ότι θα ξεπεραστούν, γεγονός που θα σε γεμίσει ικανοποίηση.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/9/2017) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα