Η συμβουλή της Michelle Obama που πρέπει ν’ ακολουθείς στη σχέση σου!

20:46 11/2/2020 - Πηγή: iPop

Είναι η γυναίκα που με τις λέξεις της επηρεάζει πολλές άλλες γυναίκες, που με τη δική της ιστορία μας εμπνέει και μας κάνει να θέλουμε να δείχνουμε καλύτερες. Οι συμβουλές της Michelle Obama για τις σχέσεις που ίσως θα πρέπει ν’ ακολουθήσεις.

Η Michelle συζήτησε με την Oprah Winfrey στη Νέα Υόρκη για

τα πάντα! Σχολιάζοντας το πολύ γλυκό post του Barack Obama για τη σύζυγό του στα γενέθλιά της, η Oprah δεν θα μπορούσε να μην ανοίξει μια σχετική συζήτηση. Και οι συμβουλές της Michelle Obama έκαναν πάλι το θαύμα τους!

Με τη Michelle να είναι πιο ειλικρινής από ποτέ, σχολιάζοντας πως ο γάμος είναι σκληρός και το να μεγαλώνεις μια οικογένεια και να την κρατάς δεμένη είναι επίσης, πολύ δύσκολο.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, μιλώντας για τον γάμο της και τα πιο κομβικά σημεία του, αποκάλυψε πως βασίστηκαν και οι δύο στη φιλία τους.

«Περάσαμε έναν δύσκολο χρόνο, κάναμε κάποια δύσκολα πράγματα μαζί. Αλλά τώρα βρισκόμαστε στο άλλο άκρο και μπορώ να τον κοιτάξω και εξακολουθώ να αναγνωρίζω τον σύζυγό μου. Είναι ακόμα ο άνθρωπος που ερωτεύτηκα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Michelle Obama.

View this post on Instagram

In every scene, you are my star, @MichelleObama! Happy birthday, baby!

A post shared by Barack Obama (@barackobama) on Jan 17, 2020 at 6:11am PST

Η Michelle Obama λέει όσα δεν έλεγε ποτέ ως Πρώτη Κυρία! | Video

Στο βιβλίο της μιλά ανοιχτά για το γεγονός ότι το ζευγάρι ακολούθησε μια θεραπεία. Γιατί όπως αναφέρει και η ίδια μερικές φορές χρειάζεσαι έναν τρίτο άνθρωπο, που να βλέπει την κατάσταση εντελώς αντικειμενικά και να σε ακούσει.

Αυτό που μου δίδαξε όλη αυτή η διαδικασία είναι ότι εγώ είμαι υπεύθυνη για τη δική μου ευτυχία. Δεν παντρεύτηκα τον Barack για να με κάνει χαρούμενη. Κανείς δεν μπορεί να με κάνει χαρούμενη. Αν θέλω να εμφανίζομαι ισότιμη σε αυτή τη σχέση, πρέπει να είμαι σε θέση να γίνω ευτυχισμένη και έτσι έπρεπε να σταματήσω να εστιάζω σε αυτό που δεν έκανε και να αρχίσω να σκέφτομαι πώς να χαράξω τη ζωή που θέλω για τον εαυτό μου, με ή χωρίς τον Barack. Όσο περισσότερο κατάφερα να προσδιορίσω τον εαυτό μου, τόσο καλύτερα ήμουν στη σχέση

View this post on Instagram

I loved spending my Saturday with @Oprah and all of the inspiring people who came out for #Oprahs2020VisionTour at Barclays Center. When we make wellness a priority, we’re better able to show up to all areas of our lives. For me, that means sticking to the basics: plenty of sleep, regular exercise, and full, healthy meals. What does wellness mean to you? #SelfcareSunday

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on Feb 9, 2020 at 8:22am PST

Κι ενώ είναι εύκολο να εξαρτάσαι εσύ κι ευτυχία σου από έναν σύντροφο, η Michelle λέει πως αυτό σπάνια καταλήγει σε μια ευτυχισμένη σχέση. Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι βασίζονται στον εαυτό τους για την αληθινή ευτυχία.

Θα πρέπει εσύ να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, να αγαπάς τον εαυτό σου,να φροντίζεις τον εαυτό σου και να βρεις την ηρεμία και την ευτυχία για τον εαυτό σου. Μόνο έτσι, θα μπορείς να σταθείς σε μια υγιής και ευτυχισμένη σχέση.

Και η Michelle Obama…. ξέρει πολλά για τη ζωή και τις σχέσεις και κάθε φορά μας εμπνέει και μας προβληματίζει θετικά!

Διαβάστε επίσης:

Justin Timberlake και Jessica Biel καταρρίπτουν ένα μεγάλο ταμπού για να σώσουν τη σχέση τους

Το άρθρο Η συμβουλή της Michelle Obama που πρέπει ν’ ακολουθείς στη σχέση σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα