Άγριες Μέλισσες: Ποιοι μπαίνουν και ποιοι φεύγουν τελικά απ’ τη σειρά;

12:48 25/6/2020 - Πηγή: iPop

Οι εξελίξεις “τρέχουν” στο “Διαφάνι” με πολλούς ηθοποιούς να αλλάζουν απ’ τη νέα σεζόν. Ποιοι ηθοποιοί απ’ τις Άγριες Μέλισσες μπαίνουν και ποιοι φεύγουν τελικά; 

Ποιοι ηθοποιοί φεύγουν απ’ τη σειρά;

Μέχρι στιγμής ξέρουμε ήδη ότι ο Γιάννης Στάνκογλου δε θα βρίσκεται στη σειρά. Ο ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε τι θα γίνει με το τηλεοπτικό του μέλλον, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα όσα είχαν ακουστεί για την αποχώρησή του απ’ τις Άγριες Μέλισσες.

Μια

ακόμα ηθοποιός, όμως, κάνει τα τελευταία της γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες και φεύγει από τη σειρά. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η «Θεοδοσία» από τις Άγριες Μέλισσες, μίλησε ανοιχτά στη φωλιά των ΚουΚου και αποκάλυψε στον Γιάννη Πουλόπουλο ότι δεν θα συνεχίσει στην 2ο κύκλο της σειράς.

Δεν θα είμαι του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες, γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί, από γραφής δεν γίνεται, ήταν μέχρι εκεί. Από την αρχή εγώ είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι στην πρώτη σεζόν όλη, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε κιόλας. Από εκεί και πέρα, όταν σε πάει κάπου το σενάριο δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι΄αυτό. Είναι περίεργο τώρα που το λέω αυτό. Είναι μια δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ, νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι εκεί, αλλά δε μπορώ να πω ότι στενοχωριέμαι. Ένιωσα ότι έκανε τον κύκλο του ο ρόλος και με τη σειρά μου και εγώ 

Ποιοι ηθοποιοί απ’ τις Άγριες Μέλισσες μπαίνουν στη σειρά απ’ τη νέα σεζόν;

Όπως έχουμε πει ήδη ο Νίκος Ψαρράς εισβάλλει στη σειρά. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον άνδρα της Βιολέττας στις Άγριες Μέλισσες και πιστεύουμε ότι ο ρόλος θα του ταιριάζει τέλεια! Μάλιστα, θα τον δούμε ήδη από φέτος!

Ένας, ακόμα, όμως, ταλαντούχος ηθοποιός θα βρίσκεται στον νέο κύκλο της σειράς. Ο λόγος για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Βασίλη Μπισμπίκη, τον οποίο έχουμε αγαπήσει από την “Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Ο ηθοποιός- έκπληξη που εισβάλλει στις Άγριες Μέλισσες!

Το άρθρο Άγριες Μέλισσες: Ποιοι μπαίνουν και ποιοι φεύγουν τελικά απ’ τη σειρά; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα