Θέμα χρόνου η απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού των Ρούπα- Μαζιώτη

14:42 8/1/2017 - Πηγή: iPop

Μέσα στις επόμενες ώρες, εκτός απροόπτου, θα εκδοθεί η απόφαση σχετικά με την επιμέλεια του 6χρονου παιδιού των Ρούπα και Μαζιώτη, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες έχουν προχωρήσει σε απεργία πείνας και δίψας προκειμένου να αναλάβουν την επιμέλεια οι γονείς της Ρούπα.

Πηγές του Υπ. Δικαιοσύνης εκφράζουν ειδικότερα την πεποίθησή τους ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα ληφθεί η απόφαση.

«Η Εισαγγελέας Ανηλίκων κυρία. Νικολού έχει στη διάθεσή της τις απαιτούμενες γνωματεύσεις των κοινωνικών λειτουργών και των γιατρών

που παρακολουθούν το παιδί και ήδη συντάσσει την εισαγγελική διάταξη για την ανάθεση της επιμέλειας του 6χρονου αγοριού, που θα εκδοθεί εντός των επόμενων ωρών», τόνισαν οι πηγές του Υπουργείου.

Οι ίδιες πηγές υπογράμμισαν ότι οι αρμόδιες αρχές κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθούν άμεσα οι απαιτούμενες διαδικασίες, «επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία».

Την άποψη πως το παιδί θα πρέπει άμεσα να παραδοθεί στη μητέρα και την αδελφή της Π. Ρούπα εξέφρασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος σε δηλώσεις του την Κυριακή.

Πρέπει άμεσα να παραδοθεί στην οικογένειά του, στους συγγενείς του ώστε να μπει σε ένα περιβάλλον ηρεμίας. Πρέπει όλες οι διαδικασίες να κινηθούν με επίκεντρο το συμφέρον του παιδιού. Η Δικαιοσύνη πρέπει να ακολουθήσει μια διαδικασία. Η διοίκηση κινείται με τους γρηγορότερους δυνατούς ρυθμούς. Πολύ πολύ σύντομα θα έχουμε μια εξέλιξη θετική

Διαβάστε τι εντόπισαν οι Αρχές κατά τις έρευνές τους στο σπίτι της Ρούπα αλλά και τη νέα γιάφκα που βρέθηκε:

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δράση της Ρούπα- Όσα βρέθηκαν στο σπίτι της

The post Θέμα χρόνου η απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού των Ρούπα- Μαζιώτη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα