Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δράση της Ρούπα- Όσα βρέθηκαν στο σπίτι της

13:42 8/1/2017 - Πηγή: iPop

Επί ποδός βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. η οποία συνεχίζει τις έρευνες για τη δράση της Πόλα Ρούπα, όπως επίσης και της 25χρονης συνεργού της που επίσης συνελήφθη λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα. Οι Αρχές ξεσκόνισαν τα σπίτια σε Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο όπου εκτός από τις πλαστές ταυτότητες βρέθηκαν και όπλα.

Η νέα γιάφκα της Ρούπα η οποία εντοπίσθηκε πριν από λίγες ώρες σύμφωνα με

πληροφορίες φέρεται να βρίσκεται στα Μεσόγεια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας στο σπίτι όπου διέμενε μέχρι να συλληφθεί η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη βρέθηκαν πολεμικά τυφέκια και πυροβόλα όπλα βρέθηκαν στο σπίτι της Ηλιούπολης όπου συνελήφθη η Πόλα Ρούπα.

Επίσης, στο σπίτι, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου και διέμενε η 25χρονη, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα όχημα το οποίο φέρεται ότι είχε αγοραστεί το Δεκέμβριο του 2016 από τις δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σε εξέλιξη είναι νέα έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε χώρο σε περιοχή της Αττικής.

Τι αναφέρει ο Τζανακόπουλος;

Για τις εξελίξεις που σχετίζονται με το παιδί Ρούπα- Μαζιώτη μίλησε σε συνέντευξη του την Κυριακή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ.Τζανακόπουλος τονίζοντας «το παιδί περνάει έναν έλεγχο. Πρέπει άμεσα να παραδοθεί στην οικογένειά του, στους συγγενείς του ώστε να μπει σε ένα περιβάλλον ηρεμίας. Πρέπει όλες οι διαδικασίες να κινηθούν με επίκεντρο το συμφέρον του παιδιού. Η Δικαιοσύνη πρέπει να ακολουθήσει μια διαδικασία. Η διοίκηση κινείται με τους γρηγορότερους δυνατούς ρυθμούς. Πολύ πολύ σύντομα θα έχουμε μια εξέλιξη θετική».

Αναλυτικά όσα βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούπα:«Δύο πολεμικά τυφέκιαδύο πυροβόλα όπλα – πιστόλιατέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου)
φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτωνΠλησίον της οικίας στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου διέμενε η συλληφθείσα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε όχημα το οποίο φέρεται ότι είχε αγοραστεί το Δεκέμβριο του 2016 από τις δύο συλληφθείσες.Και στις δύο οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά».Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο μεταφέρονται η Ρούπα και η 25χρονη συνεργός της

The post Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δράση της Ρούπα- Όσα βρέθηκαν στο σπίτι της appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα