Θέλω λίγες ώρες παραπάνω μόνο αυτό

19:31 11/10/2014 - Πηγή: iPop

Κάθε βράδυ κάνω την προσευχή μου και λέω: Θεέ μου, δώσε μου λίγες ώρες παραπάνω! Βάλε στο εικοσιτετράωρο έστω ένα δίωρο επιπλέον και εγώ θα είμαι το καλύτερο κορίτσι όλου του κόσμου! Καλά μην κάνουμε και υπερβολές, του μισού ή έστω του μισού του μισού. Ο καλός Θεούλης, όμως, μάλλον δε με ακούει ποτέ ή επειδή έχει ένα σωρό άλλα προβλήματα να ασχοληθεί ή επειδή με αγνοεί επιδεικτικά.

Πώς ξεκίνησαν όλα αυτά, όμως; Πριν από χρόνια που ήμουν φοιτήτρια, ο καιρός περνούσε αργά και βασανιστικά! Ξυπνούσα το πρωί δεν έπινα καφέ,

αλλά καφφφέεεε (αφού διαρκούσε ένα 4ωρο), μετά ξάπλωνα γιατί ο οργανισμός μου ήθελε ηρεμία να απορροφήσει και καφεΐνη και μετά βόλτες. Ξέρεις κλασική φοιτητική ζωή στα ελληνικά πανεπιστήμια. Τότε, λοιπόν, οι ώρες ήταν υπεραρκετές. Μερικές μέρες μάλιστα περνούσαν βασανιστικά αργά σε σημείο που έπρεπε να βρω αρκετά χόμπι εκτός από τον καφφέεε για αν μην πλήττω.

Τα χρόνια, όμως, πέρασαν και να “μαι τώρα εδώ. Ξύπνημα στις 8 ένα γρήγορο μπάνιο και στις 9 έχω φύγει σφαίρα από το σπίτι να διανύσω την Κηφισίας, να βρίσω όλους τους οδηγούς και αν είμαι τυχερή να ακούσω μόνο μία ώρα ραδιοφωνικής εκπομπής μέχρι να φτάσω. Δουλειά και επιστροφή στο σπίτι το βράδυ για ύπνο. Ο καααφφφέεεες χάνει όλα τα διπλά του γράμματα και με το ζόρι προλαβαίνω να πω «καφέ!».

Όπως κατάλαβες θέλω ένα δάνειο ζωής, όχι δυο μήνες ευτυχίας αλλά δύο ώρες μόνο ζωής. Δύο μόνο ώρες καθε μέρα, για να χαλαρώσω και τα πω με τον εαυτό μου ή με τους φίλους μου. Να μπορέσω να πω πώς έχω χρόνο να δημιουργήσω αναμνήσεις, χρόνο να γελάσω ή ακόμα και να κλάψω χωρίς βιασύνες.

Αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία και σου συμβαίνει το ίδιο σήμερα στις 12 που πέφτω στο κρεβάτι θα έχουμε ραντεβού. Τη ίδια στιγμή θα ξαπλώσεις και εσύ στο δικό σου κρεβάτι και θα πεις ακριβώς τα ίδια με εμένα! Θα ζητήσεις και εσύ να έχει 2 επιπλέον ώρες κάθε ημέρα και αν τα καταφέρουμε και μαζευτούμε πολλοί μπορεί ο Θεός να μας λυπηθεί και να μας ακούσει!

The post Θέλω λίγες ώρες παραπάνω μόνο αυτό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα