Ο Tom Hanks βουτάει στα 64 και η Rita Wilson τον αποθεώνει!

10:20 10/7/2020 - Πηγή: iPop

Τα γενέθλια του Tom Hanks βρήκαν τον ηθοποιό σε μια ευχάριστη διάθεση, απολαμβάνοντας το Καλοκαίρι του κάνοντας βουτιές στην πισίνα. 

O Tom Hanks είναι πάντα φιλικός με όλους, χαλαρός κι ακομπλεξάριστος με την εικόνα του. Αυτή η χρονιά, βέβαια, ήταν μία δύσκολη χρονιά τόσο για τον ίδιο όσο και για τη σύζυγό του. Να θυμίσουμε πως Tom Hanks και Rita Wilson είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό

πριν μερικούς μήνες ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία για τις ανάγκες της νέας ταινίας του ηθοποιού. Εδώ και καιρό, όμως, έχουν επιστρέψει στο Los Angeles, αφού ξεπέρασαν τον κορονοϊό και μπορούσαν να ταξιδέψουν.

Τόσο ο γνωστός ηθοποιός Tom Hanks όσο και η επίσης γνωστή σύζυγός είναι λάτρεις της Ελλάδας και κάθε Καλοκαίρι βρίσκονται στην Αντίπαρο, καθώς έχουν αγοράσει σπίτι στο νησί. Δεν είναι και λίγες οι φορές που ο ηθοποιός έχει περάσει στο όμορφο αυτό νησί όχι μόνο τις διακοπές του, αλλά και τα γενέθλιά του.

Φέτος, όμως, τι έκανε ο γνωστός ηθοποιός στα γενέθλιά του;

Τα γενέθλια του Tom Hanks βρήκαν και φέτος τον ηθοποιό να κάνει βουτιές, αλλά αυτή τη φορά σε μια πισίνα κι όχι στην Αντίπαρο;

Κλείνοντας τα 64 έτη, ο διάσημος ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram όπου και μοιράστηκε ένα βίντεο που τον δείχνει να φορά ένα μαύρο μαγιό και να πανηγυρίζει κάνοντας μια επική βουτιά στην πισίνα.

View this post on Instagram

This Greyhound is 64!! Hanx.

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on Jul 9, 2020 at 4:14pm PDT

Η σύζυγός του, Rita Wilson, δε θα μπορούσε να μην του ευχηθεί και δημοσίως, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και γράφοντας στη λεζάντα ένα τρυφερό μήνυμα για τον αγαπημένο της.

«Χρόνια πολλά Tom Hanks. Σε αγαπάμε τόσο πολύ. Είσαι η άγκυρά μας. Κάθε μέρα μαζί σου είναι ευλογία» έγραψε η Rita Wilson, ενώ πρόσθεσε στη λεζάντα της φωτογραφίας και τους στίχους του κομματιού «When I’m Sixty-four» των  The Silver Beetles.

View this post on Instagram

Happy Birthday, @tomhanks We love you so much. You are our anchor. Every day with you is a blessing. “Give me your answer, fill in a form Mine for evermore Will you still need me, will you still feed me When I'm sixty-four” YES!

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on Jul 9, 2020 at 1:42pm PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Ένα συγκινητικό δώρο απ’ τον Tom Hanks

Το άρθρο Ο Tom Hanks βουτάει στα 64 και η Rita Wilson τον αποθεώνει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα