Τεστ: Έλεγξε τη συναισθηματική ευφυΐα σου, αναγνωρίζοντας τις εκφράσεις 36 ατόμων

15:55 29/3/2014 - Πηγή: iPop

Πιστεύατε πάντα ότι έχετε κληρονομικό χάρισμα στο να διαβάζετε το πρόσωπο του άλλου; Ή μήπως νιώθετε ότι η συναισθηματική σας ευφυΐα είναι εξαιρετικά χαμηλή; Μπορείτε να το διαπιστώσετε κάνοντας το παρακάτω τεστ. Θα κληθείτε να αναγνωρίστε το συναίσθημα ή τη διάθεση 36 ατόμων, βλέποντας μόνο τα μάτια του. Το τεστ αναπτύχθηκε από τον καθηγητή του Cambridge Simon Baron-Cohen.

Για κάθε φωτογραφία, επιλέξτε τη λέξη που ταιριάζει καλύτερα σε αυτό που θεωρείτε ότι το εικονιζόμενο άτομο σκέφτεται ή νιώθει.

Αποτελέσματα:

Το μέσο σκορ είναι από 22 έως 30 απαντήσεις. Αν πετύχατε πάνω από 30 απαντήσεις, μάλλον είστε αρκετά καλό στο να διαβάζετε τον άλλο, βάσει ενδείξεων στο πρόσωπό του. Αν πετύχατε κάτω από 22 σωστές απαντήσεις, ίσως σας είναι δύσκολο να αναγνωρίσετε εκφράσεις και να αντιληφθείτε την πνευματική και συναισθηματική ευφυΐα του άλλου. Αν δεν εμφανίζεται το τελικό σκορ, επιβεβαιώστε ότι δεν έχετε παραλείψει κάποια ερώτηση.

The post Τεστ: Έλεγξε τη συναισθηματική ευφυΐα σου, αναγνωρίζοντας τις εκφράσεις 36 ατόμων appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα