Τέλος στα σενάρια για κούρεμα των καταθέσεων βάζει ο Τρ. Αλεξιάδης

14:21 23/3/2016 - Πηγή: iPop

Τα δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο για κούρεμα των καταθέσεων διέψευσε ο Τρ. Αλεξιάδης ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «όποιος διακινεί τέτοιες πληροφορίες κινδυνολογεί πολιτικά» το μεσημέρι της Τετάρτης από τη Βουλή.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών παρενέβη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, η οποία συζητά την προσαρμογή

της ελληνικής νομοθεσίας σε κοινοτικές οδηγίες, και δήλωσε ότι:

Θα συσταθεί επιτροπή πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων των υπουργείων Οικονομικών, Μεταφορών και Περιβάλλοντος προκειμένου να μελετήσει συνολικά το ζήτημα της φορολογικής επιβάρυνσης των Ι.Χ..

Όπως επιβεβαίωσε ο Τρ. Αλεξιάδης, τα θέματα τα οποία θα τεθούν επί τάπητος στην επιτροπή «θα σχετίζονται με το περιβάλλον, τα τέλη κυκλοφορίας, τη φορολόγησης αλλά και τα τέλη ταξινόμησης».

Να σημειωθεί πως ο Αναπληρωτής Υπουργός τόνισε ότι η τελική φορολογική επιβάρυνση των Ι.Χ. «θα είναι πιο δίκαιη, αναλογική και ρεαλιστική από το υφιστάμενο καθεστώς».

Κλείνοντας της δηλώσεις του ο Τρ. Αλεξιάδης είπε πως για το 2016, δεν σχεδιάζεται καμιά φορολογική επιβάρυνση για τα Ι.Χ.

photo:©INTIMEnews/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

The post Τέλος στα σενάρια για κούρεμα των καταθέσεων βάζει ο Τρ. Αλεξιάδης appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
τελη κυκλοφοριας
Τυχαία Θέματα