Τελικά υπάρχει αληθινή φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας;

12:31 22/7/2014 - Πηγή: iPop

Ένα από τα αναπάντητα ερωτήματα που απασχολούν και εσένα είναι σίγουρα η φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας. Φυσικά, εκτός από εσένα και από εμάς, δε θα μπορούσε το ίδιο θέμα να μην έχει απασχολήσει και τους επιστήμονες! Έτσι, το θέμα εξετάστηκε και εμείς είμαστε να σου πούμε σε τι συμπεράσματα κατέληξαν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν που βρίσκεται στο Μάντισον υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας, αλλά τις περισσότερες φορές είναι μόνο από την πλευρά της γυναίκας. Πώς έφτασαν, όμως, στο συγκεκριμένο

συμπέρασμα οι επιστήμονες; Οι επιστήμονες που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη έρευνα προσέγγισαν 88 ζευγάρια φίλων αντιθέτου φύλου και ζήτησαν από το κάθε άτομο ξεχωριστά να απαντήσει σε ένα ερωτηματολόγιο, με απόλυτη ειλικρίνεια. Φυσικά, η πιο βασική ερώτηση ήταν μία! Έχεις νιώσει ποτέ ερωτική έλξη για τη φίλη σου ή τον φίλο σου αντίστοιχα;

Τα αποτελέσματα, όμως, μας εξέπληξαν. Οι περισσότεροι άντρες, δηλαδή το 47% απάντησε ότι έχει αισθανθεί αρκετές φορές ερωτική έλξη για τη φίλη του. Συνήθως, δε αυτό συνέβη όταν ένιωθαν ότι η φίλη τους ήταν ευάλωτη και πονεμένη. Ενώ, οι γυναίκες είχαν τελείως διαφορετική άποψη και αντίληψη. Οι γυναίκες κατά 58% απάντησαν πως δεν έχουν δει ποτέ τον φίλο τους με άλλο μάτι και πως η σχέση τους είναι απολύτως ξεκάθαρα φιλική και πλατωνική.

Ερώτηση!

Εσύ τι άποψη έχεις για τη φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας; Την άποψη του Κώστα (Ugly Truth) και της Ελισσάβετ (F… Stories) την ξέρεις; Δεν την ξέρεις; Μπες γρήγορα να τη δεις!

The post Τελικά υπάρχει αληθινή φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα