Ταυτοποιήθηκε η σορός του οδηγού της Porsche | Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο με την τραγωδία

12:01 27/2/2017 - Πηγή: iPop

Ταυτοποιήθηκε η σορός του οδηγού της Porsche | Συγκλονισμένοη οποία με ιλιγγιώδη ταχύτητα καρφώθηκε πάνω σε σταθμευμένο όχημα σε πάρκινγκ επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας αφαιρώντας τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων. Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο με την τραγωδία.

Από τα πρώτα λεπτά μετά το τραγικό δυστύχημα οι αρχές γνώριζαν από τις πινακίδες της Porsche πως ήταν ιδιοκτησίας του επιχειρηματία, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo. Σύμφωνα

με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας είχε δώσει το αυτοκίνητο στον 23χρονο γιο του ο οποίος κατεθυνόταν μαζί με συνομίληκο φίλο του προς την Αράχωβα για ολιγοήμερες διακοπές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός της Porsche ήταν ο Γιώργος Βακάκης, 24 ετών, γιος του Απόστολου Βακάκη και συνοδηγός ήταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Όπως φαίνεται και στο τρομακτικό video -ντοκουμέντο ο οδηγός της Porsche χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και με εξωφρενική ταχύτητα καρφώνεται πάνω στο αυτοκίνητο της άτυχης οικογένειας. Η μητέρα και το μωρό έχασαν την ζωή τους, ενώ σκοτώθηκαν επίσης και οι δύο επιβάτες της Porsche. Ο συνοδηγός πετάχτηκε έξω απ’ το όχημα απ’ τη σύγκρουση, ενώ το δεύτερο άτομο απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις Αρχές είναι φανερό ότι ο οδηγός έχει αναπτύξει κάτι παραπάνω από υπερβολική ταχύτητα και πως δευτερόλεπτα πριν την είσοδο στο πάρκινγκ χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, εισέρχεται στο πάρκινγκ και καρφώνεται με δύναμη σαν βολίδα στο σταθμευμένο όχημα της οικογένειας.

Να θυμίσουμε πως ο άτυχος οικογενειάρχης στάθμευσε στο πάρκινγκ της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο 83ο χλμ της εθνικής οδού, κοντά στο Ύπατο Θηβών, προκειμένου να πάει στην τουαλέτα. Λίγα λεπτά μετά ακούγοντας την σφοδρότατη σύγκρουση ο 41χρονος, πατέρας, βγήκε στον δρόμο και αντίκρισε το όχημα του να φλέγεται με την 33χρονη σύζυγό του και το μόλις 2,5 ετών αγοράκι τους να βρίσκονται αβοήθητοι στο εσωτερικό του. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και την πυροσβεστική αλλά ήταν ήδη πολύ αργά τόσο για την οικογένεια του όσο και για τον οδηγό της Porsche. Ο 24χρονος συνοδηγός στην Πόρσε δεν φορούζε ζώνη με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί από το παρμπρίζ και να πεταχτεί αρκετά μέτρα πιο μακριά.

Οι διαμελισμένες και απανθρακωμένες σοροί των θυμάτων μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών ενώ την έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια αυτής της τραγωδίας, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Επέστρεφαν από την Πτολεμαϊδα και διαλύθηκε η οικογένεια τους

Μέσα σε μετρικά δευτερόλεπτα ο άτυχος 41χρονος Υ.Π., πατέρας και σύζυγος είδε την οικογένεια του να διαλύεται καθώς τόσο η σύζυγός του, Αποστολία, όσο και το 2.5 ετών μωράκι τους, ο Παύλος, τυλίχθηκαν στις φλόγες έπειτα από την σφοδρή σύγκρουση.

Η 33χρονη Αποστολία γεννημένη στην Πτολεμαΐδα, φοίτησε στο 3ο Λύκειο και στη συνέχεια σπούδασε στο ΕΠΑΛ της πόλης. Μέχρι πρόσφατα εργαζόταν σε εταιρεία που αναλάμβανε τους στολισμούς σε γάμους και βαφτίσεις, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο.

Η κηδεία μητέρας και παιδιού θα γίνει αύριο χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το μέρος, αφού ο πατέρας κατάγεται από το Αντίγωνο Φλωρίνης ενώ η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα.

The post Ταυτοποιήθηκε η σορός του οδηγού της Porsche | Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο με την τραγωδία appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
σωρος πτολεμαιδα
Τυχαία Θέματα
Ταυτοποιήθηκε, Porsche | Συγκλονισμένο, Πανελλήνιο,taftopoiithike, Porsche | sygklonismeno, panellinio