Τα στάδια που πρέπει να περάσει η σχέση σου πριν οδηγηθεί στο γάμο

23:11 8/3/2016 - Πηγή: iPop

Ο γάμος είναι η εμπειρία μιας ολόκληρης ζωής, αλλά μπορεί να γίνει μια πολύ άσχημη εμπειρία εάν δεν επιλέξεις τον σωστό σύντροφο κι αν δεν παντρευτείς την σωστή στιγμή.

Γι’ αυτό, λοιπόν, πριν κάνεις αυτό το μεγάλο βήμα στην ζωή σου, βεβαιώσου ότι η σχέση σου με τον σύντροφό σου έχει περάσει τα παρακάτω στάδια:

Έχει συμβιβαστεί ο ένας με τα χουσούρια του άλλου. Εάν δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα τα χουσούρια του καλού σου, τότε καλά θα κάνεις να τα ανακαλύψεις σύντομα. Να μην έχει αποκλείεται! Αλλά για να ζήσεις μαζί του μια ζωή, θα πρέπει να έχεις μάθει να ζεις μ’ αυτά.

Έχετε μιλήσει

για παιδιά; Θα κάνετε παιδιά; Αν ναι, πόσα; Εάν δεν έχετε κάνει συζήτηση για οικογένεια, τότε πού πας να παντρευτείς;

Κεφάλαιο: οικονομικά. Θα έχετε κοινό λογαριασμό; Ποιος θα διαχειρίζεται τα οικονομικά; Τι θα γίνει εάν η καριέρα του ενός απαιτεί μετακόμιση;

Ρώτα τον εαυτό σου: Μπορείς να σε φανταστείς να είσαι μαζί του στα 60 σας; Στα 70 σας; Για να μείνετε μαζί μια ζωή, θα πρέπει πραγματικά να απολαμβάνετε ο ένας την συντροφιά του άλλου.

Όνειρα και στόχοι. Έχετε κοινά όνειρα και στόχους; Ή ακόμα κι αν δεν είναι όλα κοινά, μπορούν να συμβαδίσουν; Το να αφήσεις ένα κομμάτι του εαυτού σου για χάρη κάποιου άλλου δεν είναι καθόλου καλή ιδέα και κάποια στιγμή αυτό θα βγει στην επιφάνεια!

The post Τα στάδια που πρέπει να περάσει η σχέση σου πριν οδηγηθεί στο γάμο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα