Τα σημάδια που δείχνουν πως γίνεσαι ίδια με την μητέρα σου

15:03 7/3/2017 - Πηγή: iPop

Μπορεί να μην το παραδέχεσαι ευθέως αλλά υπάρχουν στιγμές που βλέπεις πως γίνεσαι ίδια με την μητέρα σου ακόμα κι αν δεν το θες. Για να σε κάνουμε να κατανοήσεις, πως αυτό είναι μερικές φορές τελείως φυσιολογικό, μαζέψαμε μερικά από τα πράγματα τα οποία αποδεικνύουν τη μετάλλαξη σου και σου τα παρουσιάζουμε.

Ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν την μαμαδίστικη μετάλλαξη σου;Αρχίζεις να της μοιάζεις και εξωτερικά:

Εστιάζοντας στην εμφάνιση σου βλέπεις,

πως υπάρχουν στιγμές που εκτός από εσωτερικά με την μητέρα σου μοιάζεις και εξωτερικά. Μπορεί δηλαδή να έχεις αρχίσει να φοράς παρόμοια ρούχα με τα δικά της ή να χτενίζεις τα μαλλιά σου στο ίδιο στιλ.Έχεις κληρονομήσει το πείσμα της:
Εκτός από την εμφάνιση η οποία αρχίζει να μοιάζει με της μητέρας σου έχεις, όπως όλα δείχνουν, κληρονομήσει και το πείσμα της.Μήπως έχεις τους ίδιους εθισμούς και τις ίδιες αδυναμίες;

Αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει σαφώς να σκεφτείς αμέσως.Ακολουθείς την πορεία της:

Πως θα το καταλάβεις; Συγκρίνοντας τι έκανε η μητέρα σου στην ηλικία σου με αυτά τα οποία κάνεις εσύ σήμερα. Αν υπάρχουν ομοιότητες αρχίζεις να της μοιάζεις σίγουρα.Πλέον μπορείς να μάθεις από τα σοφά της λόγια:

Όσο ήσουν πιο μικρή δεν άντεχες καν να ακούς τις συμβουλές της. Πλέον, όχι μόνο τις ακούς αλλά πιστεύεις πως πρέπει όλα λέει πρέπει να τα ακολουθείς κατά γράμμα αν θες να πας μπροστά.Καταλαβαίνεις πως έχει κληρονομήσει πολλά από τα δυνατά της σημεία:

Πράγματα για την οποία την θαυμάζεις βλέπεις πως πλέον να έχεις κι εσύ. Αυτό σε κάνει να καταλαβαίνεις πως τελικά είσαι όντως η συνέχεια της.Μαθαίνεις από τις κινήσεις της:

Όταν στο μυαλό σου τριγυρνάει το μεγάλο ερώτημα «πως θα κάνω αυτό;» τότε αμέσως μπαίνεις στη θέση της και σκέφτεσαι τι θα έκανε η μαμά σου.photos:elitedaily.com

The post Τα σημάδια που δείχνουν πως γίνεσαι ίδια με την μητέρα σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα