Τα πρώτα και βασικά που χρειάζεσαι αν μόλις πήρες σκύλο

12:20 23/10/2016 - Πηγή: iPop

Μόλις πήρες σκύλο και νιώθεις πως δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Είναι το πρώτο σου κατοικίδιο και δεν γνωρίζεις ούτε τα βασικά. Μην αγχώνεσαι! Εμείς είμαστε εδώ και θα σε βοηθήσουμε να μάθεις όσα χρειάζεται.

Ποια είναι τα πρώτα και βασικά που χρειάζεσαι αν μόλις πήρες σκύλο;Ένα καλάθι για ύπνο: Δεν μπορεί ο σκύλος σου να κοιμάται οπουδήποτε. Πρέπει να έχει το δικό του κρεβάτι γι΄αυτό πάρε του ένα ζεστό μαξιλάρι κατά προτίμηση, όμως, αδιάβροχο για να μην λερώνεται από το κουτάβι σου.Πάνες: Το σκυλάκι σου δεν έχει μάθει
ακόμα να κάνει την ανάγκη του έξω κι έτσι χρειάζεσαι απαραιτήτως πάνες.Μια κουβερτούλα: Όπως εσύ όταν ήσουν μωρό κρύωνες πολύ έτσι συμβαίνει και με τον σκύλο σου.Τη δική του πετσέτα: Όταν θα κάνεις μπάνιο τον σκύλο σου θα πρέπει να τον σκουπίζεις καλά με μια πετσέτα πάρε του, λοιπόν, μια αρκετά απορροφητική.Δοχείο για νερό και για φαγητό και φυσικά τροφή: Ρώτησε τον κτηνίατρο ποια θα είναι η κατάλληλη σκυλοτροφή για τον νέο σου πιστό φίλο και αγόρασε την αμέσως.

Στη συνέχεια, δήλαδή όσο το σκυλάκι σου μεγαλώνει θα χρειαστείς κι άλλα πράγματα. Μην αγχώνεσαι, όμως θα τα μάθεις όλα σταδιακά.

The post Τα πρώτα και βασικά που χρειάζεσαι αν μόλις πήρες σκύλο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα