Τα πρώτα backstage πλάνα από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

17:15 27/7/2020 - Πηγή: iPop

Το μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM έχει προστεθεί στην οικογένεια του Alpha κι απ’ τη νέα σεζόν θα έχει δική της, καθημερινή εκπομπή. Η νέα σεζόν, λοιπόν, δεν αργεί κι αυτά είναι τα πρώτα πλάνα από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Πολλοί θεωρούν την Ηλιάνα ως την αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη, όμως η ίδια έχει δηλώσει πως «η Ελένη Μενεγάκη είναι μία» και ότι «από τη στιγμή που η κυρία Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει και μια ζώνη μένει κενή, κάποιος πρέπει να πάει στη θέση της. Αυτό δεν σημαίνει ότι την αντικαθιστά κάποιος ή πάει να πάρει τη δουλειά του άλλου», ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει σκοπό να πάρει τη θέση της, αλλά να κάνει τη δικιά της εκπομπή.

Η προετοιμασία της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου συνεχίζεται δυναμικά και με εντατικούς ρυθμούς στον Alpha. Το γύρισμα του trailer πραγματοποιήθηκε, ενώ η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Η νέα παρουσιάστρια του καναλιού ακολουθούσε κατά γράμμα τις οδηγίες του σκηνοθέτη της και ετοίμασε ένα teaser trailer για το καινούργιο επαγγελματικό της εγχείρημα, που ανυπομονούμε πολύ να δούμε. Στο γύρισμα βρέθηκαν φυσικά και τεχνικοί και άνθρωποι της παραγωγής, σε ένα «παρασκηνιακό trailer» που σκοπό έχει να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό μια πρώτη γεύση για όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν από το Σεπτέμβριο στη συχνότητα του Alpha.

Όλο το backstage από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Αναμένουμε να δούμε και το trailer της εκπομπής! 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλάει ανοιχτά για τη Μενεγάκη και τη νέα της εκπομπή

Photos: Alpha TV

Το άρθρο Τα πρώτα backstage πλάνα από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα