Τα καλύτερα «life hacks» για τις γυναίκες της πόλεως

17:32 21/4/2017 - Πηγή: iPop

Ο κόσμος τρελαίνεται με τα life hacks, tips που κάνουν την ζωή τους πιο εύκολη. Μπορεί να βρίσκονται παντού αυτήν την στιγμή αλλά δεν είναι όλα χρήσιμα. Το διαδίκτυο παρέχει εκατοντάδες συμβουλές για το πώς να κάνεις τα πάντα, από το να πίνεις κρασί μέχρι να οδηγήσεις μια μοτοσικλέτα με λογικό τρόπο. Αν είσαι γυναίκα που ζει σε πόλη διάβασε παρακάτω τα πιο εύκολα life hacks που έχουμε βρει για σένα.

Τα καλύτερα life
hacks παρακάτωΌταν οδηγείτε ένα ποδήλατο και φοράτε φούστα, χρησιμοποιήστε ένα κέρμα ή ένα τσιμπιδάκι για να την κάνετε πιο βαριά έτσι ώστε να μην σηκώνεται από τον αέρα.

Χρησιμοποίησε κερί μέλισσας για να κάνεις τα παπούτσια σου αδιάβροχα. Το τρίψιμο του κεριού από μέλισσες – συνήθως χρησιμοποιείται ως γυαλιστικό – στα παπούτσια, για να τα βοηθήσει να απωθήσουν το νερό και να κρατήσουν τα πόδια σας στεγνά.Ελέγξτε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σου ρίχνοντας την κάτω. Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να δεις αν μια μπαταρία αξίζει να χρησιμοποιηθεί: ρίξτην από ένα χαμηλό ύψος – περίπου 10cm – και αν αναπηδήσει πίσω, δεν έχει εξαντληθεί η ενέργεια.Βάλε τον φακό του τηλεφώνου σου κάτω από ένα ποτήρι για ένα απίστευτο φανάρι. Διακοπή ρεύματος; Χρειάζεσαι ένα φως για ένα φεστιβάλ; Βάλε το τηλέφωνό σου κάτω από ένα μπουκάλι νερό. Το φως θα αντανακλάται μέσα από το υγρό προς όλες τις κατευθύνσεις, δημιουργώντας μια υπερσύγχρονη λάμπα.Σιδέρωσε τα ρούχα σου με την ισιωτική μαλλιών.

Είναι ένας εύκολος τρόπος αν δεν έχεις εύκαιρη τη σιδερώστρα.

Τύλιξε μια χαρτοπετσέτα γύρω από τα ποτά για να τα καταψύξεις γρήγορα. Αν έχεις ξαναγεμίσει τη παγοθήκηκαι δεν έχουν παγώσει τα παγάκια τύλιξε το ποτήρι ή το μπουκαλάκι σου με ένα υγρό χαρτί κουζίνας – θα παγώσει μέσα σε 15 λεπτά από τη στιγμή που θα το βάλεις στην κατάψυξη.Καθάρισε το ιστορικό του διαδικτύου σου για να βρεις φτηνότερες πτήσεις. Ενώ κοιτάζεις γύρω σου για τις καλύτερες διακοπές, ο περιηγητής σου θα αποθηκεύσει τους ιστότοπους που επισκέφθηκες και αν επιστρέψεις, είναι πιθανό ότι η τιμή θα αυξηθεί επειδή ο ιστότοπος θα προσπαθήσει να σε κάνει να ξοδέψεις περισσότερα. Εκκαθάρισε την κρυφή μνήμη στο διαδίκτυο για να κάνεις αναζήτηση «ξανά».Σχεδίασε ένα «x» στο τόξο της καρδιάς στα χείλια σου, για να κάνεις σωστά τη γραμμή του χειλιών σου.

Χάθηκες; Ζητήστε οδηγίες από έναν ντελιβερά. Είναι πολύ πιθανότερο ο τοπικός ντελιβεράς να γνωρίζει τον δρόμο του φίλου σας από έναν τυχαίο περαστικό.Βάλε το τηλέφωνό σου σε ένα ποτήρι για να αυξήσεις την ένταση. Αυτό είναι γνωστό αλλά άκρως χρήσιμο! Εάν διαθέτεις μόνο το ηχείο του τηλεφώνου για να παίξεις μουσική έξω, τοποθέτησε το σε ένα ποτήρι για να κάνεις τον ήχο να αντηχεί – θα είναι πιο δυνατός και πιο ξεκάθαρος.

Προστάτεψε το καλώδιο του φορτιστή με ένα ελατήριο από το στυλό. Εάν τραβάς συνεχώς τους φορτιστές σου και τα καλώδια αρχίζουν να χαλαρώνουν, τράβηξε ένα ελατήριο από ένα παλιό στυλό και τυλίξέ το γύρω από το καλώδιο για να σταματήσει το σπάσιμο του περιβλήματος.Πιέζοντας το 0 ή # αναγκάζεις τα αυτοματοποιημένα τηλεφωνικά συστήματα να σε μεταφέρουν σε έναν άνθρωπο Πολλά αυτοματοποιημένα συστήματα αποτρέπονται με επανειλημμένη ώθηση του πλήκτρου # ή 0 στο τηλέφωνό σου.Χρησιμοποίησε ένα μακαρόνι για να ανάψεις τα σχεδόν καμένα κεριά.

Άλλαξε μια διεύθυνση URL ενός ιστότοπου για να αποφύγεις την εγγραφή για WiFi. Εάν προσθέσετε το «? .jpg» στο τέλος της διεύθυνσης ιστού που γράφεις, μπορείς να έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου σε ατελείωτες διακομιστές για να μπεις στο WiFi.Κατάψυξε τα σταφύλια σου για να κρατήσεις το λευκό κρασί σου παγωμένο.

The post Τα καλύτερα «life hacks» για τις γυναίκες της πόλεως appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα