Τα καλύτερα φθινοπωρινά μανό για κάθε χρώμα δέρματος

13:32 8/9/2014 - Πηγή: iPop

Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά (άλλο αν το μυαλό σου ταξιδεύει ακόμα στο καλοκαίρι). Αυτό σημαίνει φθινοπωρινές μόδες, χρώματα, συνδυασμοί και φυσικά φθινοπωρινά μανό. Τα νύχια, όταν θα σκοτεινιάζει ο καιρός, είναι το σημείο που θα συγκεντρώνει τα βλέμματα, καθώς μπορείς να πειραματιστείς με χρώμα και λάμψη. Στο θέμα συνδυάζουμε δύο πληροφορίες: τα φθινοπωρινά μανό που είναι της μόδας και τα χρώματα δέρματος με τα οποία ταιριάζουν. Πάρε ιδέες.

Χλωμό
δέρμα

Χρυσές και ιριδίζουσες αποχρώσεις. Μην φοβάσαι τους ιριδισμούς, έχουν επιστρέψει στη μόδα. Μοιάζει αιθέριο και δεν κάνει το χρώμα του δέρματος σου να μοιάζει «ξεθωριασμένο».

Ανοιχτόχρωμο δέρμα

Σκούρο βυσσινί. Μην φοβηθείς το πόσο σκούρο είναι! Ταιριάζει με την φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα και κάνει εξαιρετική αντίθεση με το δέρμα σου, ειδικά για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Σταρένιο δέρμα

Γκρι ή μπεζ. Δεν ταιριάζει στην καθεμία, καθώς μπορεί να χλωμαίνει την επιδερμίδα ή να μοιάζει αδιάφορο στις σκουρόχρωμες. Ωστόσο, εσύ έχεις τον τύπο δέρματος που μπορεί να φορέσει το No1 trend των catwalks.

Σκουρόχρωμες επιδερμίδες

Σάπιο μήλο ή μπλε. Τα κοραλλί και τα φούξια ανήκουν στο καλοκαίρι. Αν είσαι από τη φύση σου μελαχρινή ή μαύρισες πολύ στις διακοπές, δοκίμασε αυτές τις αποχρώσεις που και σου ταιριάζουν και είναι πολύ της μόδας.

The post Τα καλύτερα φθινοπωρινά μανό για κάθε χρώμα δέρματος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα