Φτιάξε το δικό σου μαλακτικό ρούχων!

10:32 8/9/2014 - Πηγή: iPop

Ήρθε η ώρα να φρεσκάρεις τα φθινοπωρινά σου ρούχα που σιγά σιγά θα αρχίσουν να παίρνουν στη ντουλάπα σου αλλά και στη ζωή σου τη θέση των καλοκαιρινών. Αυτή τη χρονιά, όμως, δεν θα χρειαστεί να πας σούπερ μάρκετ καθώς, θα φτιάξεις το δικό σου χειροποίητο μαλακτικό ρούχων.

Εκτός από το χαμηλό του κόστος το μαλακτικό ρούχων που θα φτιάξεις θα είναι οικολογικό, δε θα βλάπτει τις ίνες των ρούχων σου, ούτε το περιβάλλον και θα έχει το άρωμα που εσύ θα επιλέξεις να του δώσεις!

Τι θα χρειαστείς για το μαλακτικό ρούχων;600ml νερό300ml λευκό ξύδι280 γρ μαγειρική σόδα15 σταγόνες αιθέριο έλαιο
της αρεσκείας σουΠώς θα φτιάξεις το μαλακτικό ρούχων;Βάλε όλα τα υλικά σου σε ένα μπουκάλι από παλιό μαλακτικό ρούχων.Κλείσε καλά τα καπάκι και κούνα το μπουκάλι καλά μέχρι να δεις πως τα υλικά σου θα γίνουν ένα παχύρευστο μείγμα.Όταν τα ρούχα σου πλυθούν και έρθει η ώρα του μαλακτικού βάλε στην υποδοχή του πλυντηρίου σου ενάμιση καπάκι του διαλύματος που έφτιαξες με τα χεράκια σου.Tip!

Κάθε φορά που θες να χρησιμοποιήσεις το μαλακτικό σου ανακάτευε το μείγμα σου κουνώντας του μπουκάλι γιατί η μαγειρική σόδα θα έχει κάτσει στον πάτο του μπουκαλιού.

The post Φτιάξε το δικό σου μαλακτικό ρούχων! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα