Τα καλά του να είσαι single! Και δεν το λέμε εμείς αλλά η επιστήμη!

14:03 3/12/2016 - Πηγή: iPop

Μπορεί να έχεις σκεφτεί ό,τι χειρότερο για τη στιγμή που θα βγεις ραντεβού και θα παραδεχτείς στο άτομο που έχεις απέναντί σου ότι είσαι single εδώ και κάμποσα χρονάκια, όμως, οι επιστήμονες σου λένε πως όχι μόνο κακό δεν είναι αλλά αντιθέτως έχεις πολλά καλά ως single!

Πρώτο και καλύτερο; Οι μακροχρόνια single τείνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι και υγιείς.

Πάμε, όμως, καλύτερα να δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα των ερευνών για να σε πείσουμε πως δεν πειράζει καθόλου

που είσαι χρόνια single.

Έχεις ισχυρότερους κοινωνικούς δεσμούς

Μια μελέτη το περασμένο έτος έδειξε ότι όσοι είναι single έχουν καλύτερη σχέση με την οικογένεια, τους φίλους, τους γείτονες και τους συναδέλφους τους. Αυτό μάλιστα ισχύει τόσο αν είσαι άνδρας, όσο κι αν είσαι γυναίκα!

Είσαι πιο επιτυχημένος

Άλλη σχετική έρευνα διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν σχέση εξελίσσονται περισσότερο προσωπικά είναι λιγότερο πιθανό να εγκαταλείψουν την ιδέα του να προσπαθούν για να γίνει η ζωή τους καλύτερη.

Είσαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση

Οι singles γυμνάζονται περισσότερο κι αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο εάν είσαι άνδρας! Πού θα διοχετεύσεις τόση ενέργεια που κρύβεις μέσα σου;

Είσαι πιο ευτυχισμένος!

Ξέχνα ότι έχεις διαβάσει και δει στις ταινίες! Εάν δεν σου αρέσουν οι τσακωμοί, είναι πολύ πιθανό να είσαι πιο ευτυχισμένος έξω από μια σχέση, παρά μέσα σε μια γεμάτη γκρίνια και τσακωμούς.

The post Τα καλά του να είσαι single! Και δεν το λέμε εμείς αλλά η επιστήμη! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα