Αποκλείουν συμβολικά το τελωνείο των Ευζώνων οι αγρότες

14:03 3/12/2016 - Πηγή: iPop

Συμβολικά αποκλείουν οι αγρότες το τελωνείο των Ευζώνων στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου με στόχο, όπως σημειώνουν, να υπενθυμίσουν στους κυβερνώντες πως «οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα παραμένουν σε εγρήγορση και δεν προτίθενται να μείνουν αμέτοχοι στην πολιτική που ακολουθείται και οδηγεί στον αφανισμό τους».

Ο κ. Καρυπίδης, πρόεδρος του σωματείου Δήμου Παιονίας, τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «η χρονική διάρκεια του αποκλεισμού, θα εξαρτηθεί απο τις δυνάμεις που θα έχουν συγκεντρωθεί».

Θα

πάμε στην Ειδομένη να στήσουμε καταυλισμό, δεν είναι κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Στις 17/12 η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων έχει Ολομέλεια. Στη διάρκειά της θα συζητήσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας ως πρωτογενής τομέας, οι επόμενες και αναμένονται μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Την ερχόμενη Δευτέρα 5 του μήνα, οι κτηνοτρόφοι αλλά και οι αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων των περιοχών Φαρσάλων, Καρδίτσας, Τρικάλων και Λάρισας αναμένεται να προχωρήσουν σε συμβολικές κινητοποιήσεις σε ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛΓΑ και ΔΕΗ.

Τέλος, στις 15 Δεκεμβρίου οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας αναμένεται να προχωρήσουν σε αποκλεισμό λίγων ωρών του ΕΛΓΑ στην Κοζάνη.

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC

The post Αποκλείουν συμβολικά το τελωνείο των Ευζώνων οι αγρότες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα