Τα ιδανικά outfit για να υποδεχτείς την άνοιξη

12:17 14/3/2017 - Πηγή: iPop

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και εσύ χρειάζεσαι το καλύτερο outfit για να την υποδεκτείς. Αν έχεις βαρεθεί τις συνηθισμένες τάσεις της μόδας και θες να δώσεις μια νέα ανοιξιάτικη νότα στον εαυτό σου, σου δείχνουμε μερικά ιδιαίτερα outfit για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα αν έχεις ξεμείνει από ιδέες.

Βάλε χρώμα στη ζωή σου

Βάλε χρώμα στη ζωή σου με ένα έντονο κόκκινο παντελόνι, το οποίο θα συνδυάσεις με το ιδανικό για σένα πουκάμισο και φόρεσε ένα ελαφρύ

jacket από πάνω για να ολοκληρώσεις το πρωινό σου ντύσιμο.

Φόρεσε το αγαπημένο σου τζιν

Για μία περισσότερο μεσημεριανή εμφάνιση μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν, το οποίο θα συνδυάσεις με μια μονόχρωμη μπλούζα ή ένα ελαφρύ πουκάμισο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με μια ζακέτα ή ένα δερμάτινο μπουφάν και τύλιξε το λαιμό σου με ένα φουλάρι.

Δώσε άλλο αέρα στο ντύσιμο σου με την κατάλληλη φούστα

Άλλαξε τον αέρα στο ντύσιμό σου, δίνοντας του μια ευχάριστη νότα. Φόρεσε την ιδανική φούστα σε απαλά χρώματα, ολοκληρώνοντας το look σου με την αγαπημένη σου μπλούζα. Μην φοβηθείς να δώσεις αθλητικό τόνο στο outfit που επιλέγεις. Δοκίμασε με τη φούστα μια μπλούζα με πιο αθλητικό ύφος και κάνε τη διαφορά.

Βάλε φόρεμα πάνω από το τζιν σου

Ποιος είπε ότι ένα τζιν πρέπει απαραίτητα να συνδυάζεται με μπλούζα και πουκάμισο; Αν θες να κάνεις την αλλαγή και έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια τότε μπορείς να κάνεις το τολμηρό βήμα και να φορέσεις φόρεμα πάνω από το τζιν. Σίγουρα θα έχεις κάνει τη διαφορά.

Ολόσωμη φόρμα για σένα που δεν φοράς φορέματα

Αν ανήκεις στην κατηγορία γυναικών που δεν θέλουν να φοράνε φορέματα, τότε μπορείς να φορέσεις μια ολόσωμη φόρμα. Είναι το ιδανικό outfit για μια ανοιξιάτικη απογευματινή βόλτα, με την οποία θα νιώθεις άνετα όπου και αν βρίσκεσαι.

Κοστούμι για εσένα που δουλεύεις σε γραφείο

Αν η δουλειά σου είναι απαιτητική και πρέπει να φοράς σε καθημερινή βάση κοστούμι, τότε έχουμε το ιδανικό στιλ για σένα. Μπορείς να είσαι στη μόδα και παράλληλα να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

Η ιδανική ζιπ κιλότ για σένα

Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις αγαπημένες επιλογές κάθε γυναίκας αυτήν την σεζόν. Μπορείς να την συνδυάσεις με πολλές μπλούζες και να την φορέσεις με κάθε τρόπο. Επίλεξε την κατάλληλη και θα έχεις δημιουργήσει ένα ξεχωριστό look.

The post Τα ιδανικά outfit για να υποδεχτείς την άνοιξη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα