Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για τον Σάκη Ρουβά, σε τομέα που δεν θα πιστεύεις!

09:56 14/3/2017 - Πηγή: iPop

Το 2017 έφερε νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για τον Σάκη Ρουβά, σε τομέα που δεν θα πιστεύεις! Ο γνωστός τραγουδιστής πλέον είναι και επενδυτής βιοαερίου και θερμοκηπίων στην Καρδίτσα.

Σε μία νεα επένδυση προχωράει ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος αποφάσισε να ασχοληθεί με το project της εταιρείας Βιοαερίου με επέκταση αργότερα και στα θερμοκήπια που θα κατασκευάσει στον Άγιο Βησσάριο. Μάλιστα ο 45χρονος επιχειρηματίας την Δευτέρα το βράδυ παρουσίασε το project

του στο κέντρο ΚΕΝΤΙΑ σε φορείς και σε περίπου 100 κτηνοτρόφους οι οποίοι θα υπογράψουν συμβόλαια με την εταιρεία για να διαθέτουν τα απόβλητα που θα μεταφέρονται στην μονάδα για την παραγωγή του βιοαερίου.

Το καταστατικό της εταιρείας

Ο γνωστός τραγουδιστής, προχώρησε στην σύσταση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «SK ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και δ.τ. «SK ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ» στις 21−01−2014 η οποία και καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο με έδρα τη Δημοτική Ενότητα ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ Δήμου ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Περιφέρειας Αττικής.

Στο καταστατικό αναφέρονται οι σκοποί της εταιρείας νάμεσα στους οποίους είναι:

Κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με την εκμετάλλευση, εμπορία και χρήση της αιολικής και της ηλιακής ενέργειας καθώς και κάθε άλλης μορφής Ενέργειας είτε παραχθείσας από ΑΠΕ (βιομάζα, βιοαέριο κοκ) ή και μη, στην Ελλάδα.Η συμπαραγωγή, εγκατάσταση και εκμετάλλευση θερμοκηπιακών μονάδων, η εμπορία και παροχή υπηρεσιών, συμβουλευτικών και μη, καθώς και η εμπορία των παραχθησόμενων καρπών ως και πάσα δραστηριότητα σχετική με τα ανωτέρω.

Η διάρκεια της εταιρείας είναι πενήντα (50) έτη και το μετοχικό κεφάλαιο αυτής για την αρχή ανέρχεται στις είκοσι τέσσερις χιλιάδες ευρώ (24.000,00 €), το οποίο καλύπτεται εξ ολοκλήρου με καταβολή μετρητών από τον ιδρυτή: Αναστάσιο Ρουβά του Κωνσταντίνου και της Μαρίας−Ιωάννας, καλλιτέχνη, ο οποίος γεννήθηκε στον Δήμο Κερκυραίων Κέρκυρας στις 05−01−1972 και κατοικεί στον Νέο Βουτζά Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης Δημοτικής Ενότητας Νέας Μάκρης Δήμου Μαραθώνος Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Περιφέρειας Αττικής.

Βασικός συνεργάτης του Σάκη Ρουβά δεν είναι άλλος από τον αδερφό του Νίκο ο οποίος περνάειπολύ καιρό στην Καρδίτσα για να οργανώσει το project.

Γι’ αυτό το πλάνο ο επιχειρηματίας αγόρασε μία έκταση 37 στρεμμάτων για την κατασκευή σύγχρονης μονάδας παραγωγής βιοαερίου στον Άγιο Βησσάριο μιας και πολύ κοντά βρίσκεται και βιομηχανικό σφαγείο που θα τροφοδοτεί την μονάδα με τα απόβλητα.

Στη συνέχεια, θα αγορασθούν και άλλα χωράφια για να γίνει η κατασκευή θερμοκηπίων που θα θερμαίνονται με την ενέργεια που θα παράγει η μονάδα βιοαερίου.

Στους σκοπούς της ίδια εταιρεία προβλέπονται ακόμη συσκευαστήρια και τυποποιητήρια αγροτικών και κυρίως βιολογικών προϊόντων και αν η επιχείρηση πάει καλά, θα έχει τεράστια περιθώρια ανάπτυξης και μόνο όφελος μπορεί να προκύψει για την περιοχή.

The post Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για τον Σάκη Ρουβά, σε τομέα που δεν θα πιστεύεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα