Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα γίνει φωτοβολίδα

20:31 24/1/2016 - Πηγή: iPop

«Ένας χρόνος Αριστερά, ένας χρόνος μάχη. Προχωράμε» το σύνθημα που κυριάρχησε στις εκδηλώσεις στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον απολογισμό του ο πρωθυπουργός σήκωσε τους τόνους της αντιπαράθεσης κυρίως με τη ΝΔ.

Τόνισε με έμφαση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα γίνει φωτοβολίδα της ιστορίας και εμφανίστηκε πεπεισμένος πως το κόμμα του θα κερδίσει τις εκλογές

και την επόμενη τετραετία για να τελειώνουμε όπως είπε, με το κατεστημένο.

Πορευόμαστε με στόχο και αυτοπεποίθηση και η Ελλάδα θα φύγει μπροστά δε θα μείνει όμηρος των κατεστημένων καθώς καταφέραμε να αποφύγουμε τις παγίδες της ρευστότητας και του GREXIΤ σημείωσε μεταξύ άλλων.

Η συμφωνία εμπεριέχει δύσκολες αποφάσεις αλλά εμπεριέχει και τη δυνατότητα εξόδου υποστήριξε ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό θα κλείσει η αξιολόγηση και θα έρθει η ελάφρυνση του χρέους για να έρθει και ο μεγάλος αγώνας για τις τομές που έχει ανάγκη ο τόπος.

Δήλωσε επίσης ότι αγροτοσυνδικαλιστές της ΠΑΣΕΓΕΣ έκαναν καμπάνια στο δημοψήφισμα για το ναι και τώρα εμφανίζονται ενάντια στα μέτρα.

Ο πρωθυπουργός κάλυψε πλήρως τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο και υπεραμύνθηκε του νομοσχεδίου της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης κατηγορώντας ευθέως τη ΝΔ ότι δεν θα έδινε καμία μάχη.

Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση όπως είπε, μπορεί να δεχτεί διορθώσεις αλλά θα πρέπει να προχωρήσει γιατί το δίλημμα είναι ή μεταρρύθμιση ή κατάρρευση του συστήματος.

Κατηγόρησε επίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν έχει παρουσιάσει καμία πρόταση για τους αγρότες.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι είναι σε διάλογο με τους νέους επιστήμονες και αυτοί θα προστατευτούν.

Γνωστοποίησε παράλληλα ότι το φορολογικό δεν εμπεριέχεται στην πρώτη αξιολόγηση και η Αριστερά δεν έχει έρθει για τα εύκολα αλλά για τα δύσκολα.

Δε θα επιτρέψουμε τον κανιβαλισμό ανθρώπων με αγώνες κοινωνική προσφορά επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στο σάλο των διορισμών ημετέρων.

Υποστήριξε ότι είναι με τους αγώνες και τους εργαζόμενους που διαδηλώνουν στους δρόμους.

Αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε την Ευρώπη και να γίνουμε πρωτοπόροι στην μεγάλη αλλαγή μπορούμε να νικήσουμε αυτούς που μέχρι χθες φάνταζαν ανίκητοι ένας χρόνος μάχη για να αλλάξουμε τη ζωή μας και θα τα καταφέρουμε είπε κλείνοντας ο Αλέξης Τσίπρας.

Γράφουμε την Ιστορία της με τους αγώνες μας. Προχωράμε. Για την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης #syriza

— Alexis Tsipras (@atsipras) January 24, 2016

Eχουν το θράσος κάποιοι να μιλούν για ρουσφέτια και οικογενειοκρατία. Tα κόμματα που έχουν κάνει την οικογένεια κράτος.

— Alexis Tsipras (@atsipras) January 24, 2016

Εμείς αγωνιζόμαστε για τους μικρούς αγρότες, που παίρνουν λιγότερα από τα έξοδα τους, όχι αυτούς τους με τις υπέρογκες ενισχύσεις #syriza

— Alexis Tsipras (@atsipras) January 24, 2016

The post Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα γίνει φωτοβολίδα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα