Τραγωδία στο Ρίο- Άρμα τραυμάτισε τουλάχιστον 20 άτομα (Photos-Videos)

15:55 27/2/2017 - Πηγή: iPop

Πανικός επικράτησε στο Ρίο όπου κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού και συγκεκριμένα στο τέλος της παρουσίασης των καλύτερων σχολών σάμπα ο οδηγός ενός μεγάλου άρματος έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στο πλήθος τραυματίζοντας 20 άτομα. Από το φορτηγό το οποίο έφυγε από την πορεία έχουν τραυματιστεί 20 άτομα και μάλιστα τα δύο από αυτά σοβαρά.

Σε video το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο και τραβήχτηκε από το κινητό τηλέφωνο θεατή φαίνεται το άρμα της σχολής «Paraíso do Tuiuti» το οποίο ενώ κινείται κανονικά ξαφνικά κλίνει προς τα δεξιά και

να πέφτει πάνω στο πλήθος.

Wagen von Paraíso do Tuiuti gerät in Rios #Sambódromo außer Kontrolle. Nach Abfahrt der Krankenwagen geht es einfach weiter. #dpareporter pic.twitter.com/l6taMea6ik

— Georg Ismar (@georg_ismar) February 27, 2017


Πολλοί άνθρωποι συνθλίβονται στις προστατευτικές μπάρες, ενώ την ίδια στιγμή άλλοι τρέχουν πανικόβλητοι για να μπορέσουν να σωθούν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο σημείο όπου και πραγματοποιήθηκε το ατύχημα βρίσκονταν δημοσιογράφοι, οι οποίοι μάλιστα έκαναν live αναμετάδοση απ’ τον τελικό των σχολών σάμπα.

Karnevalswagen einer Sambaschule fährt in Rio im Sambódromo in Menschenmenge #dpareporter pic.twitter.com/AjCGciv3OG

— Georg Ismar (@georg_ismar) February 27, 2017

Στο σημείο αμέσως έσπευσαν ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής με στόχο να μεταφερθούν γρήγορα στα κοντινά νοσοκομεία οι τραυματίες.

Το περίεργο είναι, πως η εκδήλωση διακόπηκε, μόνο για λίγα λεπτά και συνεχίστηκε μετά κανονικά.

Ο τελικός των σχολών σάμπα αξίζει να σημειωθεί, πως αποτελεί στην ουσία την κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο Ρίο. Συνολικά δώδεκα σχολές με περισσότερες στο σύνολο από 3.000 χορεύτριες και μουσικούς διεκδικούν τον επίζηλο τίτλο του νικητή για το 2017.

The post Τραγωδία στο Ρίο- Άρμα τραυμάτισε τουλάχιστον 20 άτομα (Photos-Videos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα