Γιατί να πιεις χυμό πίκλας

18:31 3/8/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί να ακούς πίκλα και να τρέχεις, αλλά ένα χυμό πίκλας πρέπει να τον πιεις. Η βοήθεια του στον οργανισμό σου έχει τεράστια σημασία και μπορεί να γίνει σημαντικό φάρμακο για πολλά καθημερινά προβλήματα. Ο χυμός πίκλας είναι γεμάτος με την ακριβή ποσότητα ηλεκτρολυτών και προβιοτικών, που χρειάζεται ο οργανισμός μας. Αν και υπάρχουν λίγες θεραπείες με συστατικό τη πίκλα ο Dr.Oz, ένας από τους πιο διάσημους γιατρούς λόγω των εμφανίσεων του στη τηλεόραση, την προτείνει για πολλές περιπτώσεις.

Κράμπες

Δεν έχει σημασία αν έτρεχες στο τελικό του Champions League

ή αν κυνηγούσες τα τρία παιδάκια σου. Η κράμπα είναι εξαιρετικά ενοχλητική και με 1/4 χυμό πίκλας μπορεί θα φύγει μέσα σε λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα.

Hangover

Τα έπινες με τα φιλαράκια σου και δεν μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας; Όταν οι άλλοι θα φάνε πατσά, εσύ θα κάνεις τη διαφορά. Η αφυδάτωση που σου προκαλεί το ποτό είναι ένα μικρός εχθρός για το χυμό πίκλας, αφού φέρνει τα επίπεδα νατρίου εκεί που θα έπρεπε να βρίσκονται.

Καούρες

Μία μικρή ποσότητα πριν το φαγητό και θα δεις μια έντονη διαφορά, αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με την καούρα στη κοιλιά.

Σημείωση!

Ο χυμός πίκλας πρέπει να είναι φυσικός και όχι παρασκευασμένος!

The post Γιατί να πιεις χυμό πίκλας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα