Τα άστρα και τα ζώδια (24/8/2014)

09:32 24/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Όποιο ζήτημα ανοίγει ο Πλούτωνας, το κλείνει με τον καλύτερο τρόπο ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Απολαύστε, επομένως, μια όμορφη ημέρα παρέα με τον/τη σύντροφό σας, χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς. Προσέξτε όμως γιατί αν αυτή η περίοδος θα μετατραπεί σε μια ιστορία επιτυχίας ή αποτυχίας εξαρτάται από τις ενέργειές σας. Ακόμα κι αν κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε, δεν σημαίνει ότι δεν θα εκπληρωθούν οι προσδοκίες σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιες αγορές ή σημαντικές κινήσεις, προγραμματίστε τες για

λίγο αργότερα. Αντί να προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους να αλλάξουν μυαλό, αρχίστε να εργάζεστε με τις νέες παραμέτρους και σύντομα θα δείτε την πορεία τους να αλλάζει. Οι αλλαγές θέλουν χρόνο, γι’ αυτό αποφύγετε όσο μπορείτε την πίεση που ασκείτε πάνω τους.

Ταύρος

Μια ευχάριστη ημέρα κοινωνικά και αισθηματικά . Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να συναντήσετε κάποιο ελκυστικό άτομο με το οποίο δεν θα καταλάβετε πότε πέρασε η ώρα συζητώντας μαζί του. Αν είστε δεσμευμένοι, θα περάσετε αρκετές ευχάριστες ώρες με τον/τη σύντροφό σας, επικοινωνώντας ο ένας με τον άλλον τέλεια. Η όψη της Αφροδίτης με τον Δία σας ευνοεί, φέρνοντας περισσότερη γαλήνη στη ζωή σας, καθώς και κάποια ενίσχυση των οικονομικών. Κάθε ενέργειά σας θα έχει ευνοϊκή κατάληξη, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι που θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Τα άστρα άλλωστε εργάζονται εδώ και καιρό πάνω σε αυτό.

Δίδυμοι

Η πλανητική επίδραση της ημέρας θα σας επιτρέψει να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε ένα σχέδιο ή έργο, αλλά και να συμπληρώσετε λάθη και παραλείψεις. Από την άλλη πλευρά, με το να ξαναδείτε τα βήματά σας, θα κάνετε τις αλλαγές που πρέπει. Και αν δείτε κάποια σήματα από κάποιον άλλο ότι κάτι δεν πάει καλά, μην αδιαφορήσετε, αλλά να το λάβετε σοβαρά υπόψη, εξετάζοντας τρόπους να προστατεύσετε τη θέση σας ή να βελτιώσετε τις σχέσεις που έχετε. Αποφασίστε μόνοι σας τι θα κάνετε, και αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων μαζί με άλλους.

Καρκίνος

Είσαστε σε αναμονή της Νέας Σελήνης ου ήδη επιδρά επάνω σας ανανεώνοντας την ελπίδα και την πίστη στη ζωή και την αγάπη . Αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά θα πάνε όλα καλά. Υπάρχουν όμως ένας δύο ενθαρρυντικοί παράγοντες. Το γεγονός ότι θα γεμίσετε με αισιοδοξία είναι αυτό που θα κάνει όλη τη διαφορά. Από την άλλη μεριά, οι επόμενες μέρες είναι απρόβλεπτες και ασυνήθιστες. Πιθανόν να έχετε υποστήριξη από κάποιο φίλο, ή να κάνετε ένα ταξίδι που δεν περιμένατε. Κάτι θα αλλάξει. Το κυριότερο όμως είναι ότι θα μπορέσετε να εκφράσετε τα αισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, χωρίς να φοβάστε ότι αυτός ή αυτή θα σας απορρίψει.

Λέων

Όλοι θέλουμε να ξέρουμε πού πηγαίνουμε και τι θα μας συμβεί, όμως αυτό δεν φαίνεται αρκετά πιθανό να συμβεί σήμερα, παρά τα πολλά και θετικά μηνύματα. Αντίθετα, μπορεί να υπάρξει σύγχυση στην κοινωνική σας ζωή και το να ζητήσετε συμβουλές από κάποιο φίλο πιθανόν να σας μπερδέψει χειρότερα. Μια άλλη πιθανότητα είναι η επιδίωξη της δημιουργίας ενός ειδυλλίου με κάποιον που βρίσκεται σε θέση εξουσίας και συνδέεται επίσης με την καριέρα σας. Αν και το πρόσωπο αυτό φαίνεται να δείχνει κάποιο ενδιαφέρον για το πρόσωπό σας, το γεγονός ότι πρέπει να μείνει η σχέση μυστική δεν είναι ότι καλύτερο για εσάς. Ότι κι αν κάνετε, φροντίστε να μην διασκορπίσετε την ενέργειά σας και να μην χάσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας, γιατί θα υπάρχουν συνέπειες.

Παρθένος

Η ημέρα αυτή είναι ευνοϊκή στα αισθηματικά κι εσείς μπορεί να ερωτευτείτε, αν και δεν παίξει μεγάλο ρόλο το πρόσωπο όσο ο τόπος στον οποίο θα συναντηθείτε. Αν κάνετε ένα ταξίδι ή πάτε μια εκδρομή θα το διαπιστώσετε από πρώτο χέρι. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, έχει έντονη δραστηριότητα και ίσως λύσει παρεξηγήσεις καθώς και τα προβλήματα στην επικοινωνία . Από την άλλη πλευρά, θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες παρέμεναν κρυμμένες όλο αυτό τον καιρό. Η ανακάλυψη αυτή θα σας δώσει τη δυνατότητα να ενεργήσετε σχεδιάζοντας καλύτερα τα βήματά σας, ακόμη κι αν κάποιοι από εσάς ίσως έχασαν μια δουλειά που τη θεωρούσαν σίγουρη, ή συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες που δεν παρουσιάζουν σημάδια βελτίωσης.

Ζυγός

Είναι αλήθεια ή όχι; Αυτό φαίνεται να είναι το ερώτημα που σας απασχολεί με τον Ερμή να παίζει παιχνίδια περίεργα, όσο κι αν είναι ευχάριστα. Για τις μέρες, παρά την θετική όψη Αφροδίτης – Ουρανού λοιπόν μην βιαστείτε να πιστέψετε τα λόγια κάποιου ή να ακολουθήσετε τα φαινόμενα. Αν κάτι σας φαίνεται ύποπτο, ζητήστε χρόνο για να το σκεφτείτε. Αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα εμφανιστεί. Δείξτε διπλωματία και μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Επειδή Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τις σωστές προετοιμασίες για να αποφύγετε τα απρόοπτα. Ο από την Παρθένο ρίχνει τις ζεστές ακτίνες του στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορεί να έχουμε ακόμα καλοκαίρι, αλλά εσείς πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με το επαγγελματικό μέλλον σας. Ίσως καταφέρετε να συνδυάσετε αυτά τα δύο, δημιουργώντας ανάλαφρες επαγγελματικές συζητήσεις, αλλά με περιεχόμενο!

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη σε καλή θέση ως προς το ζώδιό σας να δημιουργεί ένα ευνοϊκό πλέγμα συνόδου με τον Δία να περιμένετε καλά αποτελέσματα από τις συναντήσεις και τις συζητήσεις στο χώρο των επιχειρήσεων. Αν λοιπόν έχετε κάποια οικονομική εκκρεμότητα με κάποιον άλλο, τώρα είναι η ώρα να μιλήσετε και να ζητήσετε να ρυθμιστεί το θέμα. Τα αισθηματικά βρίσκονται επίσης στο μενού και η μέρα προσφέρεται για να απολαύσετε μια ξεχωριστή νύχτα με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Δεν έχει σημασία ν έχετε πολλά ή λίγα χρήματα. Πάρτε τον χρόνο σας, βγείτε έξω για ποτό ή δείπνο και απολαύσετε μια ευχάριστη περιπέτεια μαζί. Δεν θα το μετανιώσετε!

Τοξότης

Ο Ερμής, αλλά και ο Πλούτωνας, ρίχνει τη σκιά του στον τομέα των σχέσεων και απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς από πλευράς σας. Ένας πρώην σύντροφος μπορεί να επιχειρήσει να έρθει ξανά σε επαφή μαζί σας και αυτό ενδέχεται να σας συγκινήσει και να σας παρασύρει σε ένα νέο γύρο πάθους και έρωτα. Τι γίνεται όμως όταν περάσει το πάθος; Θα γυρίσετε ξανά στα ίδια, σε μια κατάσταση που την έχετε ήδη βιώσει. Αν είστε δεσμευμένοι, κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για να διατηρήσετε τη σχέση σας ζωντανή. Μια επανασύνδεση ενδέχεται να προκύψει και με παλιούς συνεργάτες, με τους οποίους θα επιχειρήσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Όσο για τα επαγγελματικά, βεβαιωθείτε ότι οι συμφωνίες που κάνετε είναι ωφέλιμες για εσάς και επιδιώξτε τη διαπραγμάτευση αν κάτι δεν σας αρέσει. Η επιρροή της Αφροδίτης ανεβάζει το μαγνητισμό σας στα ύψη!

Αιγόκερως

Οι παλιές συνήθειες δεν ξεπερνιούνται εύκολα και μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να μην τις αφήσετε να σας δυσκολεύουν τη ζωή . Σας αρέσει τα πράγματα να κυλούν σαν καλολαδωμένη μηχανή, αλλά θα πρέπει να συμπεριλαμβάνετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα και τα καπρίτσια του πλανητικού σκηνικού. Μην το βάζετε όμως κάτω και διώξτε το άγχος και τα νεύρα σας με γυμναστική και κίνηση. Προσέξτε την υγεία σας και φροντίστε μικροπονάκια και ενοχλήσεις. Σίγουρα ξεκινά μια νέα περίοδος στον τομέα των σχέσεων και στον τομέα των συνεργασιών και των ομαδικών προσπαθειών στους οποίους ευνοείστε. Όταν ένας στόχος είναι κοινός, οι προοπτικές γίνονται ακόμη καλύτερες. Αν είστε ελεύθεροι, ρίξτε μια ματιά τριγύρω. Το έτερον ήμισυ που ψάχνετε μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά.

Υδροχόος

Υπάρχει ένας λεπτός διαχωρισμός ανάμεσα στο πάθος και το δράμα και καθώς ο Ερμής επηρεάζει τον τομέα του έρωτα και των έντονων συγκινήσεων, καλό είναι να το θυμάστε αυτό. Έχετε μια τάση προς την υπερβολή, αλλά προτού ξεσπάσετε σε οργισμένους χαρακτηρισμούς, πηγαίνετε σε μια άκρη και προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Προσεκτικός χειρισμός απαιτείται επίσης στην περίπτωση εμφάνισης μιας παλιάς αγάπης. Ακόμη κι αν υπάρχουν ακόμη αισθήματα από πλευράς σας, μην βιαστείτε να δεσμευτείτε. Ξεκινήστε από την αρχή, έχοντας τα μάτια σας ανοικτά. Σήμερα, η θάλασσα σας καλεί! Έχετε διάθεση καλοκαιριού και παράλληλα υγιεινής ζωής και διατροφής. Ο Ήλιος σας ωθεί να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας.

Ιχθείς

Ο Ερμής ξαναχτυπά στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και το θέμα βέβαια είναι καθαρά επικοινωνιακό. Είτε πρόκειται για θορυβώδεις γείτονες είτε για διαμάχες μέσα στην οικογένεια, θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με ορθολογισμό. Αν χρειαστεί βάλτε κανόνες που θα πρέπει να τους ακολουθήσουν όλα τα μέλη της οικογένειας, ή τουλάχιστον δείξτε τους ότι ορισμένες συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες. Η διάθεσή σας γίνεται πιο ανάλαφρη και χαρούμενη ωστόσο. Ο λόγος είναι ότι ενισχύεται ο τομέας της δημιουργικότητας και του έρωτα, δύο καταστάσεις που έτσι κι αλλιώς σας ενθουσιάζουν. Προωθήστε το έργο σας, ιδιαίτερα αν έχει να κάνει με την τέχνη, και αγκαλιάστε τον έρωτα!

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τα άστρα και τα ζώδια (24/8/2014) appeared first on iPop.

Keywords
ζωδια σημερα, αστρα, σημαίνει, καλοκαιρι, εκκρεμότητα, βγείτε, επιρροή, νέα, δραμα, επηρεάζει, πηγαίνετε, oroskopos, ipop, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , έκλειψη σελήνης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, ξανα, αποτελεσματα, ipop, βγείτε, δυνατα, το θεμα, αφροδιτη, δουλεια, θαλασσα, θεμα, καριερα, οψη, παιχνιδια, περιοδος, περιεργα, πιεση, προγραμμα, σηματα, υγεια, ωρα, oroskopos, αγαπη, αγχος, αισιοδοξια, ατομο, ακτινες, πηγαίνετε, βρισκεται, γεγονος, γινεται, γινονται, δυνατοτητα, δειτε, δειχνει, δωσει, ευκολα, εκκρεμότητα, ελπιδα, ενεργεια, επικοινωνια, επιρροή, επηρεάζει, ερμης, ετερον ημισυ, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, ηλιος, ημισυ, κινηση, λαθη, ληψη, λογια, ματια, μηνυματα, μπορειτε, μυαλο, νευρα, νυχτα, ο ηλιος, ουρανος, οικογενεια, ομορφη, παθος, πιστη, πλουτωνας, προβληματα, ρολο, σιγουρα, σιγουρη, συντομα, σημαδια, σχεδιο, ταση, χερι, χειροτερα, ψυχραιμια, ωρες, αγορες, βηματα, εκδρομη, ιδιαιτερα, μεινει, μια ματια, πληροφοριες, ποτο, σημαίνει, ταξιδι, θετικα
Τυχαία Θέματα