Τα άστρα και τα ζώδια (21/8/2014)

09:31 21/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με την οικογένεια, το σπίτι, το φαγητό και να συσφίξετε τους δεσμούς με κάποια οικεία πρόσωπα . Συγχρόνως, ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία απαιτούν μεγάληενέργεια και συγκέντρωση που πιθανόν σας λείπει. Το μυαλό σας βρίσκεται σε κάποιο ταξίδι ή διαδρομή. Πολλοί από εσάς θα έχετε κάποιες αντιπαραθέσεις με άτομα κάπως συντηρητικά.

Ταύρος

Κάποιες μετακινήσεις σας φέρνουν κοντά σε κοντινούς συγγενείς, ίσως πάτε φαγητό σε κάποιους ενώ θα είστε ιδιαίτερα συμπονετικοί ή ντροπαλοί σε κάποιες επαφές σας. Επιπλέον, θα

έχετε την τάση να καταπιαστείτε με κάποια οικονομικά θέματα και πιθανόν να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες. Πολύ πιθανόν ο έρωτας να σας δημιουργήσει κάποια ερωτήματα. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε την ευκαιρία να βγάλετε έξτρα χρήματα.

Δίδυμοι

Σήμερα, η καρδιά σας ζεσταίνεται από τη θαλπωρή της οικογένειάς σας ενώ πολύ πιθανόν να νιώσετε τα οικονομικά σας να ακολουθούν το φαινόμενο της παλίρροιας. Επιπλέον, κάποιοι θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην αγορά κάποιων όμορφων πραγμάτων, στην αποπληρωμή κάποιων τελών για το σπίτι και θα επιθυμείτε η διατροφή αυτών των ημερών να θυμίζει «μαμά». Σίγουρα θα αφιερώσετε πολλή ενέργεια για πρόσωπα ή δραστηριότητες που σχετίζονται με το εξωτερικό.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο είστε πιο δεκτικοί και ευαίσθητοι και θυμάστε καλές παλιές συνταγές από τα παλιά, ένα τρόπο να δέσετε το μαντήλι σας και γενικά πράγματα που θα αναδείξουν την ομορφιά και το στυλ σας. Συγχρόνως, θα είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι με δουλειές ρουτίνας ενώ πολύ πιθανόν να μπλέξετε με κάποια γραφειοκρατική εργασία. Ίσως θα έχετε την τάση να αποκρύψετε κάποια ζητήματα από κάποια ιδιαίτερα αυστηρά πρόσωπα.

Λέων

Η μελαγχολία εναλλάσσεται με την ηρεμία και συγχρόνως απολαμβάνετε την μοναχικότητα σας. Πολύ πιθανόν να ακούσετε τη φωνή της διαίσθησής σας για ένα θέμα που σας μπερδεύει ενώ πολύ πιθανόν να βρεθείτε κοντά σε θάλασσα ή άτομα που έρχονται από κάποιο νησί . Σίγουρα θα είστε πιο ορμητικοί σε ζητήματα σχέσεων και κάπου ίσως το παρακάνετε. Πάντως θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα χόμπι ή ευχάριστη ασχολία.

Παρθένος

Μαζί με φίλους, με την παρέα σας ή πρόσωπα που μοιράζεστε κοινούς στόχους θα μιλήσετε για την οικογένειά σας ή θα κάνετε πράγματα που σχετίζονται με το φαγητό ή τη ψυχική σας γαλήνη. Πολύ πιθανόν τα εργασιακά σας καθήκοντα να αυξηθούν και να χρειάζεται να φτιάξετε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει το ενδεχόμενο απρόοπτων γεγονότων. Κάποιοι από εσάς θα καλέσετε συγγενείς στο σπίτι.

Ζυγός

Πολύ πιθανόν να αναζητήσετε την αγάπη, την τρυφερότητα ή την προστασία σε ένα πρόσωπο μεγαλύτερο ή που σας θυμίζει κάποιο πολύ οικείο σας πρόσωπο. Σε ζητήματα εργασίας υπάρχει μια ρευστότητα και αυτό δεν σας αρέσει όμως δοκιμάζετε να προσαρμοστείτε. Με την έντονη Αφροδίτη η ερωτική ζωή θα ανανεωθεί και θα ζήσετε εκπληκτικές στιγμές. Ταυτόχρονα θα έχετε την τάση να επικοινωνήσετε με αδέρφια ή ξαδέλφια.

Σκορπιός

Σήμερα, έχετε την επιθυμία να μιλήσετε για τα «αξιοθέατα» της ζωής σας, της οικογένειάς σας και να επικοινωνήσετε με άτομα που νιώθετε ζεστασιά, οικειότητα και ασφάλεια. Πολύ πιθανόν να υπάρχουν κάποιες προστριβές με συγγενείς ενώ κάποιες επισκευές ή δουλειές στον χώρο του σπιτιού ίσως σας χαλάσουν τη βολή. Ερωτικά εισπράττατε ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται να είστε κάπως καχύποπτοι με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

Τοξότης

Έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε τα εσώψυχα σας ή τουλάχιστον να έρθετε σε επαφή με αυτά που σας απασχολούν βαθιά. Ίσως νιώσετε επιβαρυμένοι με κάποιες υποχρεώσεις τόσο οικονομικές όσο και συναισθηματικές ενώ οι σχέσεις με κάποια κοντινά πρόσωπα ίσως αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Θα πάρετε πρωτοβουλίες για ταξίδια, ομιλίες και επαφές. Οι περισσότεροι θα στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.

Αιγόκερως

Ο σύντροφος σας φροντίζει, σας γκρινιάζει και συγχρόνως σας τρατάρει κάποιες λιχουδιές που είτε έφτιαξε ο ίδιος ή κάποιο γνώριμο πρόσωπο. Θα αισθανθείτε οικεία μέσα στις σχέσεις και θα αποβάλλετε για λίγο το άγχος για τα επαγγελματικά. Τα έξοδά σας θα αυξηθούν και πολύ πιθανόν να μην είστε σίγουροι πώς να μοιράσετε το χρόνο σας. Ίσως αισθανθείτε ενοχή για κάποια αισθηματική ιστορία.

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ προκλητική με την έντονη δράση του Ουρανού. Καλό είναι σε κάθε περίπτωση να θυμόσαστε πως στις υπερβολές υπάρχει πάντα και κάποιος κίνδυνος. Μην αφεθείτε σε απότομες και ξαφνικές εμπνεύσεις, ούτε στα προσωπικά σας ούτε στα επαγγελματικά σας. Δεν αποκλείεται όμως να δεχτείτε ξαφνικά την βοήθεια κάποιου ανθρώπου που δεν τον είχατε σε μεγάλη εκτίμηση, αλλά αποδεικνύεται πολύτιμος.

Ιχθείς

Ο έρωτας σας τροφοδοτεί με ενέργεια, θετική διάθεση και αυτοπεποίθηση. Συγχρόνως, θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, που είναι δημιουργικές και σας φέρνουν στο νου αναμνήσεις . Μεγάλη έμφαση θα δώσετε σε επαφές, συνομιλίες και συναλλαγές με άτομα κύρους ή με δημόσιους φορείς και οργανισμούς. Ίσως να αγχωθείτε λίγο περισσότερο για τα οικονομικά σας.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τα άστρα και τα ζώδια (21/8/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα