Τα αντρικά αντισυλληπτικά χάπια θα είναι διαθέσιμα μέχρι το 2017

18:31 19/9/2014 - Πηγή: iPop

Οι δύσκολες μέρες με τον φόβο του σπασμένου προφυλακτικού, της αποχής ή της αγωνίας για το να παίρνει η σύντροφος το χάπι τελειώνουν καθώς τα αντρικά αντισυλληπτικά χάπια θα είναι διαθέσιμα μέχρι το 2017

Η Parsemus Foundation, μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία ανακοίνωσε ότι οι δοκιμές για μια μορφή ανδρικής αντισύλληψης βαίνουν καλώς. Για την ακρίβεια ανακοίνωσαν ότι τα αντισυλληπτικά χάπια μπορούν να κυκλοφορήσουν στην αγορά το 2017.

Το ανδρικό αντισυλληπτικό θα ονομάζεται Vasalgel, και ουσιαστική πρόκειται για μία μέθοδο που παραπέμπει στην «αγγειεκτομή», η οποία αναπτύχθηκε μέσα

από ένα τζελ, και πρόκειται για μια φθηνή, μακροχρόνια και εύκολα αναστρέψιμη ανδρική αντισύλληψη.

Το τζελ «Vasalgel» διοχετεύεται με σύριγγα στο αγγείο που μεταφέρει τα σπερματοζωάρια και του βάζει «φρένο». Η απομάκρυνση του τζελ, όταν κάποιος αποφασίσει πως θέλει να τεκνοποιήσει, είναι πολύ ευκολότερη υπόθεση από την επανασύνδεση των αγγείων που απαιτείται για την αναστροφή της αγγειεκτομής.

Προς το παρόν το προϊόν εξετάζεται σε μπαμπουίνους, οι οποίοι, από πλευράς ανατομίας εμφανίζουν πολλές ομοιότητες με αυτήν του ανθρώπου. Οι επιστήμονες αυτή τη περίοδο θα εξετάσουν την αναστρεψιμότητα της κατάστασης προσπαθώντας να απομακρύνουν το τζελ. Αν η προσπάθεια αυτή στεφθεί με επιτυχία, θα ξεκινήσουν το 2015 δοκιμές σε ανθρώπους και θα κυκλοφορήσει το 2017.

The post Τα αντρικά αντισυλληπτικά χάπια θα είναι διαθέσιμα μέχρι το 2017 appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα